Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Και σκόρπιες και σκέψεις

Κατ' αρχην καλο κουραγιο στον δημιουργο του μπλογκ στην προσπαθεια του να το "ομορφύνει" και να το κανει ακομα πιο αξιοπροσεκτο και αξιολογο οπτικα.

Συγχαρητηρια στην ομαδα μου τον Ολυμπιακο για την κατακτηση του Κυπέλλου και του νταμπλ, συγχαρητηρια στον Άρη για την μεγαλη προσπαθεια που καταβαλλει τα τελευταια χρονια. Το ελληνικό πρωταθληματακι (αυτο το δύσμοιρο και τρισάθλιο) έχει ανάγκη από μια δυνατή Θεσσαλονίκη και μια δυνατή επαρχία... Αμήν.

Η Εθνική Ελλαδας ξεκιναει τις προσπάθειές της στο Ευρωπαϊκό και ελπιζουμε για το καλύτερο. Αλλα τα θαύματα μια φορα γίνονται. Αλλωστε οι αντίπαλοι ξέρουν πια τι έχουν να αντιμετωπίσουν.

Αμέσως μετα ξεκινάει ο ευρωπαϊκος γολγοθάς για τις Ελληνικές ομάδες. Την αμελητέα ποσότητα της Ευρώπης τόσο ποιοτικά ,όσο και "ποσοτικά" και σε θέμα χρημάτων, αίγλης, θέσης, κατάστασης. Μπορεί η εθνική να ειναι ακόμα πρωταθλήτρια Ευρώπης , οι Ελληνικές ομάδες όμως ειναι πρωταθλήτριες κακομοιριάς στην Ευρώπη κι έτσι θα παραμείνουν, ανεξάρτητα από την πορεία της Εθνικής.

Στο διάστημα πριν τον τελικό του Κυπέλλου οι απόψεις και τα δημοσιεύματα που διάβαζα λίγο διέφεραν από την κατάσταση λίγο πριν την έναρξη εμφυλίου πολέμου. Να ....μας χαιρόμαστε.

Ε,και μετα παλι στα ίδια. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα χωθούμε στον οπαδισμό και την καφρίλα μας ο καθένας.

Γι' αυτο φιλαρακια μου, καλες διακοπές και καλό καλοκαίρι. Εστω και απο νωρίς. Εστω και αν μένει η "όαση" του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ για να σκεφτουμε παλι "μπαλα". Ξεκουραση , ηρεμία και ... αναδιοργάνωση για τον νέο "πολεμο" του χρόνου. Μεχρι να αποφασίσουμε οτι προτιμάμε να βλέπουμε μπάλα και το ... γνωστοποιήσουμε και αυτό στις διοικήσεις των ομάδων....


Υ.Γ. 1 Ο Σεγκούρα είναι σεμνός και αξιόλογος ανθρωπος. Αλλα ειναι ανίκανος προπονητης. Ποσο δύσκολο για τον καθε δημοσιοκάφρο είναι να το παραδεχτει αυτό; Αλλα βλέπεις οι πρόεδροι πληρώνουνε καλά... Και δεν εννοώ μόνο τον Κόκκαλη αφου το όνομα "Σεγκούρα" είναι απλά ενδεικτικό...

Υ.Γ. 2 Προς τους φίλους (και μη) γαύρους. Και αν φύγει ο Λουα Λουα και έρθει ο Μπάμπης Ταραμάς να δείτε που καποιοι θα μας πεισουνε οτι ο πρόεδρος έκανε πάλι τζακ ποτ. Αλλα δεν φταινε οι κάποιοι ούτε ο πρόεδρος. Εμεις φταιμε.

Υ.Γ. 3 Προς τους φίλους (και μη) των υπολοίπων "θρησκειών/ομάδων/τοποθετήσεων". Χαλαρώστε, μας ξαναβρίζετε (και σας ξαναβρίζουμε) του χρόνου... Λιγες διακοπές ΗΜΑΡΤΟΝ....


Καλό καλοκαίρι... (με βάρεσε η σημερινή ζέστη στο κεφάλι)

6 σχόλια:

geokalp είπε...

Aυτός ο Ταραμάς μεγάλη παιχτούρα!!!!

Dr. Feleki είπε...

Σαϊτα ο Ταραμας σου λεω... Να τον δεις πως εφορμά στη δωδεκάδα τα σουβλάκια και για ποτε τα εξαφανιζει να παθεις εγκεφαλικο λεμε... Μαέστρος...

tzonakos είπε...

Ποιός σας έβρισε ρε κάφροι άμπαλλοι τεχλέδες μπαρούφες αχτένιστοι γάβροι ;
Εμεις δεν σας βρίζουμε ρε παλιόπαιδα άτιμοι κλέφτες πρωταθλημάτων.
Απλά μας ερεθίζει το κόκκινο και πριν τις Διακοπές ειναι οτι πρέπει για να μπορούμε να αισθανόμαστε οτι οι Διακοπές μας χαλαρώνουν :)
Ούφ τωρα που έβρισα λιγο τον Βρασίδα που δείχνει τόοοση κατανόησις και φυσικά ξερει να εκτιμά την πχοιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, να ευχηθώ καλήν τύχην εις την Εθνικήν μας Ομάδα και καλά μυαλά εις τους απανταχού ανεγκέφαλους που βρίζουν οταν χάνουν και πανηγυρίζουν οταν κερδίζουν.
Μπορεί η προσωπική τους ζωη να να χάλια αλλα αυτο δεν εχιε σημασια.
Η ομάδα να κερδίζει λέμε και τους μαμήσαμε τους άλλους !
Αντε καλό καλοκαίρι φιλε Βρασίδιε και να σαι να γράφεις σωστά πράματα.
Τα χρειαζόμαστε πιο πολυ απο τις νίκες !

tzonakos είπε...

υγ. φυσικά και αστειεύομαι μην παρεξηγηθεί κανεις ε ;

Dr. Feleki είπε...

Τι αστειεύεσαι με τετοια σοβαρα πραγματα ρε βαζελο αμπαλο και ατιτλο; Σε προκαλω σε μονομαχια μεχρι τελικης πτωσεως με ρακή ούζα και τηγανιές μέχρι να μην μπορουμε ουτε να συλλαβίσουμε το "Παπουτσέλης"

tzonakos είπε...

Eφυγφε το στοίχημα ! Οκ.
Θα πάρω τον τίτλο στα ούζα καιθα λέγομαι :
ΤΙΤΛΟΥΖΟΣ

Ποιοθ ειναι ο Παπουτθέληθ ρε παϊκάϊ μου ; χικκκ ...