Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Απ' τη χαρά στη λύπη

Στην Αγγλία υποστηρίζω Arsenal. Τη ManU τη μισώ ως εκεί που δεν πάει. Αιτία για αυτό το μίσος είναι βέβαια ο τελικός του 1999 όπου η ManU έκλεψε στις καθυστερήσεις το κύπελλο απ' την Bayern.

Ως εκ τούτου χτες υποστήριζα (χλιαρά μεν) την Chelsea. Βέβαια αντικειμενικά αν το δει κανείς, η ManU έπαιξε φέτος καταπληκτικό ποδόσφαιρο τόσο στο πρωτάθλημα Αγγλίας όσο και στο Champion's League. Παρόλα αυτά ήθελα χτες να μην το πάρει η ManU.

Στο πρώτο ημίχρονο φοβήθηκα ότι η ManU θα διέσυρε τους μπλε, αλλά λίγο η τύχη, λίγο η ικανότητα τους, ήρθε η ισοφάριση. Στο β' μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι κόκκινοι στάθηκαν μάλλον τυχεροί και πήγαν στην παράταση.

Και μετά φτάσαμε στα πέναλτι.

Και φτάσαμε ένα σουτ απ' τη μέγιστη χαρά: ο Ρονάλντο έχει χάσει το πέναλτί του και ο Τέρρυ έχει την ευκαιρία να τον κάνει και πάλι να κλαίει, όπως τότε στον τελικό του 2004. Με ένα σουτ η ManU θα χάσει το κύπελλο και Ρονάλντο θα αρχίσει την κλάψα! Τι χαρά!

Και εκεί γίνεται η μεγάλη στραβή: Ο Τέρρυ παίρνει φόρα, γλιστράει και το σουτ πάει όπου να 'ναι... Άντερσον και Καλού βάζουν τα πέναλτί τους, το ίδιο κι ο τεράστιος Γκιγγς και έρχεται η σειρά του Ανελκά. Ο οποίος κάνει κάκιστη εκτέλεση, ο φαν ντερ Σααρ αποκρούει και το κύπελλο πάει στο Μαντσεστερ... Και αντί να δούμε το Ρονάλντο να κλαίει, τον βλέπουμε να πανηγυρίζει και τον Τέρρυ να κλαίει... Τι θλίψη!


2 σχόλια:

geokalp είπε...

DonMits

πολύ χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που δε μου άρεσε η κωλοφαρδία του '99!!

DonMits είπε...

Το 1999 η ακατονόμαστη το πήρε με τρελή κωλοφαρδία. 2 γκολ στις καθυστερήσεις στα 2 πρώτα σουτ που έκανε προς την εστία του Καν.

Η αλήθεια είναι ότι με βάση την εικόνα της φετινής χρονιάς, η ακατονόμαστη το άξιζε το κύπελλο. Όχι όμως με βάση την εικόνα του τελικού, όπου είχε και πάλι τρελή κωλοφαρδία: 2 δοκάρια η Τσέλσι, ο Τέρρυ γλιστράει στο πέναλτι κοκ...

Ισχύει όμως αυτό που λένε:

Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν τίτλους και οι ομάδες γειτονιάς τα τρι@ τους...