Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Ας φτιάξει τον δικό του πρίγκηπα


Προχθές το βράδυ, στο ημίχρονο του τελικού του Champions League που σχεδόν πάντα παρακολουθώ με καλή ποδοσφαιρική παρέα, ήρθε η συζήτηση στο θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.
Αφού σχολιάσαμε τις εξελίξεις στο θέμα Μπάγεβιτς και συμφωνήσαμε πως δεν χρειάζεται να ανοίγουμε τέτοιον πόλεμο σ αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ποιός θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος προπονητής γιά την ομάδα, όχι μόνο γιά του χρόνου, αλλά με προοπτική πολλών ετών.
Ακούστηκαν διάφορα ονόματα, άλλα λογικά κι άλλα παράλογα, στα περισσότερα είχαμε διαφωνίες μεταξύ μας και τότε ο Γιώργος, παλιός ποδοσφαιριστής, που τόση ώρα παρακολουθούσε χωρίς να μιλάει και απλά χαμογελούσε, πέταξε την βόμβα της βραδιάς.
Είπε ένα όνομα το οποίο κανείς μας δεν είχε σκεφτεί, προκάλεσε μιά έκπληξη και μιά αμηχανία σο άκουσμά του, αλλά μετά από λίγο μας βρήκε όλους σύμφωνους.
Ενας προπονητής νέος, φιλόδοξος, με πάθος γιά την δουλειά του, με αγάπη γιά το ποδόσφαιρο (ψώνιο θα λεγα), αγαπητός σε όλο τον κόσμο, παλιός καλός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ιδανικός στο να αναδείξει πιτσιρικάδες, ιδανικός γιά δίδυμο με βοηθό τον Βαζέχα, όχι βέβαια έμπειρος σε πάγκους μεγάλων ομάδων αλλά με άριστες προοπτικές, που θα "βασανίσει" πολύ το μοντέλο της ομάδας, θα ψάξει τις μεταγραφές του και δεν θα κοιτάξει να κάνει "αρπαχτές", με λίγα λόγια ένας ιδανικός προπονητής γιά τον Παναθηναϊκό της νέας δεκαετίας που οφείλει να μην κοιτάξει μόνο την επόμενη μέρα, αλλά τα επόμενα χρόνια.
Θέλετε να σας πω το όνομά του;

Νίκος Νιόπλιας λέγεται.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, απλά λίγη τόλμη παραπάνω.
Και η περίοδος είναι ιδανική.
Σήμερα που όλοι είναι ενωμένοι και δεν θα υπάρξει καμιά "αντιπολίτευση"
Με την στήριξη όλων, ο Νιόπλιας μπορεί να γίνει ο καλύτερος προπονητής γιά τον Παναθηναϊκό και ο καλύτερος Ελληνας προπονητής.
Οσοι τον έχουν ακούσει να μιλάει έστω και μιά φορά γιά ποδόσφαιρο μπορούν να καταλάβουν

12 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.....ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ....

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

X-myalismenos είπε...

Στάθη δεν το βλέπω να σκέφτονται έτσι στον Παναθηναϊκό.
Δυστυχώς θα μας συνεπάρει κι εμάς το σύνδρομο του...νεοπλουτισμού.
Λεφτά έχουμε και πρέπει να το δείξουμε.
Εύχομαι μόνο να μην το δείξουμε φέρνοντας κανέναν Ερικσον...

HAMMER είπε...

exarchioti δεν υπάρχει κανενα θεμα νεοπλουτισμου στο Παναθηναικο.Τα πραγματα στην ομαδα εχουν αλλαξει εντελως και αυτο θα το δεις στην πορεια.Πιστευω οτι θα δοθει η καλυτερη λυση στο θεμα προπονητη και παικτων.Οσο για τον Νιοπλια τον πιστευω και εγω αλλα πλεον εχω εμπιστοσυνη στους Γιαννακοπουλους και στον Βγενοπουλο και θα το δεις θα κανουν το καλυτερο για τον Παναθηναικο μας.

X-myalismenos είπε...

Δεν αμφιβάλλω γιά τις προθέσεις φίλε μου, ούτε και θα πω τίποτα αν δεν πάρουν αυτόν που λέω εγώ.
Αλλά τυφλή εμπιστοσύνη δεν έχω γιά κανέναν.
Εδώ είμαστε γιά να κρίνουμε όλες τις επιλογές και προσωπικά δεν κρίνω ποτέ κοντόφθαλμα τα πράγματα αλλά προσπαθώ να τα δω σε βάθος χρόνου.
Αν με πείσουν πως έχουν κατά νού να δημιουργήσουν ένα καινούργιο μοντέλο δεν θα με νοιάζει τίποτε άλλο,έστω κι αν στην αρχή υπάρξουν φυσιολογικά κάποιες "στραβές"

Lexaionarios είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΟΥΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΚΑ) ΕΡΙΞΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΖΕΧΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 80.000.000 ΔΡΧ ΤΟ ΧΡΟΝΟ..?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ... ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΩΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΒΑΖΕΧΑ, ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ Κ.Α

Υ.Γ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ
"ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ"

Lexaionarios είπε...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ...

ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ....

Panagiotis είπε...

Γιατί κολλάτε στο "ρίσκο"; Αν δεν ρισκάρεις δεν πας πουθενά, γίνεσαι μιά χρυσή μετριότητα. Άσε που δεν υπάρχει ρίσκο, ο άνθρωπος είναι φτασμένος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κουμαντάρει μια ομάδα αποτελεσματικότατα. Θα τον άλλαζα με τον Σάντος χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Lexaionarios είπε...

ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΟ...?????

ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΤΟΥ ΤΟΟΟΝ ΒΕΛΙΤΣ?????

HAMMER είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ.......

HAMMER είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Lexaionarios είπε...

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε,,,,

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ...

X-myalismenos είπε...

Να υπενθυμίσω πως και οι Γιαννακόπουλοι χρειάστηκαν 7 χρόνια γιά να μάθουν την αγορά του μπάσκετ;
Και η αγορά του ποδοσφαίρου είναι πολύ πιό δύσκολη
Δεν εννοώ βέβαια πως θα χρειαστούν 7 χρόνια γιά να φτιάξουν ομάδα, αλλά μην περιμένουμε θαύματα απ τη μιά στιγμή στην άλλη.
Θέλει οργάνωση, πρόγραμμα και πολύ δουλειά