Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Ναυάγησε το πειρατικό



Κάποτε η θεά τύχη θα σου γυρίσει την πλάτη, δεν μπορείς να τυγχάνεις συνεχώς της εύνοιας της έτσι όπως ήταν φυσικό και μετά τις κορόνες - προβλέψεις Γκαγκάτση για τελικό Γερμανίας - Ελλάδας ήρθε η ανώμαλη προσγείωση με την ήττα από την Σουηδία με 2-0.

Καλή η έπαρση, ωραίο το παραμύθι της σταχτοπούτας αλλά δυστυχώς αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει happy end, δεν μπορείς να παίζεις συνεχεία αντί ποδόσφαιρο, να μην έχεις κάποιο επιθετικό πλάνο και να περιμένεις άπλα να δημιουργηθεί ένα κενό ή ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα για να βάλεις γκολ.

Θεωρώ οτι έχουμε και το σθένος και τους παίκτες να ξεφύγουμε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση αρκεί ο Ρεχάγκελ και οι παίκτες να καταλάβουν ότι κάποτε πρέπει να παίξουμε μπάλα και όχι κλεφτοπόλεμο γιατί δυστυχώς πλέον μας ξέρουν και δεν είναι όπως το 2004.

Υστερογραφο1: Προς Καραγκούνη: Βρε αγόρι μου καλά άντε και την πρώτη φορά σουτάρεις στα σώματα και δεν μπορείς να κάνεις την πάσα στον ξεμαρκάριστο Κατσουράνη που βγαίνει μόνος του τετ α τετ με το τέρμα .. Όταν ξανά παίρνεις την μπάλα στο καπάκι από κόντρα γιατί βρε παλικάρι μου δεν την δίνεις στον Κατσουράνη 2 μετρα δίπλα σου που εξακολουθεί να είναι αμαρκάριστος και κάνεις πάλι σουτ... είναι παρόμοια φάση με το πρώτο γκολ της Ισπανίας μόνο που εκεί ο παιχτούρ Τόρες δεν είναι Καραγκούνης, κάνει πάσα πάρε βάλε στον αμαρκάριστο Βίγια γίνεται το 1-0 και ξεκλειδώνει το ματσάκι έτσι απλά...

Υστερόγραφο2: Προς Ότο Ρεχάγκελ: Ότο κάνε μας μια χάρη κοίτα λίγο τον πάγκο σου, δόξα ο θεός έχεις επιθετικούς πολύ καλύτερους από τον Σαμαρά τουλάχιστον άντε και ο Χαριστέας γυρίζει πίσω μαρκάρει και έχει το έσνστικτο του killer ο άλλος ούτε κοντρόλ δεν έχει.

Υστερόγραφο3: Παίκτες και προπονητές της Εθνικής δείξτε ότι άδικα σας κατηγόρησαν το 2004 για "κλέψιμο" του Euro, δείξτε οτι το αξίζατε, ότι εξελιχθήκατε και παίξτε μπάλα χωρίς άγχος, στο κάτω κάτω κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν δεν πάρετε το euro2008 ίσα ίσα ένας "τιμημένος" αποκλεισμός παίζοντας την μπάλα και όχι κλεφτοπόλεμο θα ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους τους επικριτές σας..

5 σχόλια:

Κώστας είπε...

Για΄τι ρε φίλε, πότε ο Καραγκούνη έδωσε πάσα σε συμπαίχτη του για να το κάνει τώρα?
Ατομίστής μια ζωή ήταν. Τώρα θα αλλάξει?
Μου έβαλε 2 γκολ σε έναν αγώνα με φάουλ και από τότε έχει πάρει εργολαβία όλα τα στημένα σε Εθνική και Παναθηναικό...

X-myalismenos είπε...

Καλά ο Καραγκούνης δεν έκανε πάσα σε κάποιον που παρακολουθούσε το ματς χωρίς να πληρώσει εισιτήριο;;;
Ποιός Κατσουράνης ρε παιδιά;
300 κιλά έχει γίνει, δεν τον βλέπετε;
Με το ζόρι καταλάβαινες ότι παίζει χθες.
Κι αυτό λόγω όγκου.
Κρίμα που έχει αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό του.
Καταστρέφεται...

geokalp είπε...

άποψή μου και απορία μου ακριβώς πριν την έναρξη:
σε τι κατάσταση είναι ο Μπασινάς και ο Κατσουράνης;

ο Κάρα δεν ήταν ο χειρότερος

Μπλέκ είπε...

5-4-1 ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΚ ΧΑΦ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ (ΧΩΡΙο)
ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ- ΣΟΥΗΔΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗ VODAFONE . GIA ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΤΕ;

teo είπε...

O ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ Ο ΝΙΝΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ)ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ (Καμία)ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ!ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΑΜΥΝΑ!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!