Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ???


To θέμα έγραψε πρώτο το paokpress.blogspot.com
Αναδημοσίευσε στη συνέχεια και το paokmania.gr:

"Mε εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις κινήσεις ενίσχυσης του ο ΠΑΟΚ. Δεδομένο θεωρείται - σύντομα θα ανακοινωθεί κι επίσημα - ότι ο Κώστας Χαλκιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο διεθνής πορτιέρο έχει έρθε σε συμφωνία με τους Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα για να υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ζήτησε χθες απο τη διοίκηση να τον παραχωρήσει στη Μπόχουμ που προσφέρει ποσό 1.200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το Ο. Κ. για να προχωρήσει η μετακίνηση του Φερνάντεζ στη Γερμανική ομάδα και κινήθηκε άμεσα για την αντικατάσταση του με τον Κώστα Χαλκιά που συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Η απόκτηση του Χαλκιά είναι μια ουσιαστική κίνηση ενίσχυσης άποψη που υπαγορεύεται απο την εμπειρία του και την παρουσία του τα τελεταία χρόνια τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στους αγώνες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου".



Aξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά του paokmania αναφέρουνε και κάτι πολύ σημαντικό: Δηλαδή ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε όπως όφειλε να ενημερώσει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τις διαπργματεύσεις του με τον τερματοφύλακα του οποίου το συμβόλαιο λήγει 30 Ioυνίου και ότι πήρε την σχετική άδεια.

3 σχόλια:

zagr είπε...

είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά όταν δεν είναι σε μέρα, ό,τι πάει στην εστία μπαίνει γκολ. Πάντως καλύτερα που τον πήρατε εσείς, γιατί φοβήθηκα μην το κάνει ο Ντέμης

NOVITO είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ncave ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ (Κ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΑΝΤΙΑ Κ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..ΓΜΤ....)

Christos είπε...

σύμφωνα με πολλά sites(sport-fm.gr,sportdog.gr), έκλεισε με 300.000€ περίπου το χρόνο και οι ανακοινώσεις αναμένονται από Δευτέρα.

Όσο για τον Ντάνι είναι πάρα πολύ καλό και θα μπορούσε να έχει και καλύτερη εξέλιξη...Είναι ΠΑΟκτζής και το έχει δείξει, αλλά ήθελε και να φύγει. Τη συγκεκριμένη στιγμή ο ΠΑΟΚ στη κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορεί να εκπληρώσει τις φιλοδόξιες του(να πάει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας της Πορτογαλίας), ενώ μέσα από τη Μπόχουμ και κυρίως τη Μπουντεσλίγκα μπορούν τα όνειρα του να εκπληρωθούν.


Ο Χαλκιάς νομίζω ότι είναι αρκετά καλός τερματοφύλακας(αν δεν ήταν δεν θα έπαιζε και στην Εθνική, έτσι δεν είναι??)
Πάντως ίσως να ήταν καλύτερα για τον ΠΑΟΚ,όπως διάβασα και σαν σχόλιο σε κάποιο μπλογκ(δυστυχώς δεν θυμάμαι που)να κινήθει για τον Σιφάκη, που με 300,000€ ο ΟΦΗ τον δίνει...Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελε ο ίδιος να έρθει, από τη στιγμή που μπορεί να μείνει στον ΟΣΦΠ(έστω και με λίγες πιθανότητες) ή να πάει και στην ΑΕΚ, που έχει δείξει ενδιαφέρον...Στον ΠΑΟΚ πάντως θα ήταν σίγουρα βασικός και αυτό θα ήταν ένα κίνητρο γι'αυτόν.