Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Πολυμετοχικοτητα, Βαλβερδε και παγωτο χωνακι

Αλλο ενα καλοκαιρι με μια απο τα ίδια. Οι ομαδες εχοντας απογοητεύσει είτε έτσι είτε αλλιως τον οπαδό (λιγότερο) και το φίλαθλο (περισσότερο) αρχιζουν τα συνήθη επικοινωνιακά τρικ γιατι να μη ξεχναμε:
α. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχιζουν νωρίτερα
β. Τα διαρκείας αρχιζουν να πουλιουνται σε κανα μήνα
γ. Το παπαρι που εφάγαμαν σε διαφορες διοργανώσεις δέον να ξεχαστει
δ. Ο Έλληνας καταπινει αμασητα πολλα

Ετσι λοιπόν ανακοινώνεται εν χορδαις και οργανοις η πολυμετοχικότητα (γιουπι γιαγια, γιουπι γιουπι για) που θα κανει τον Παναθηναϊκο να βλεπει την Μπαρτσελονα σα σκουλικι, ο προπονητης που θα κανει τον Ολυμπιακο να θεωρει την κατακτηση του Τσαμπιονς λιγκ ρουτίνα (ποια Μάντσεστερ τώρα...) και η ΑΕΚ για ακομα μια φορα κατακτα το Νταμπλ στα μεσα Ιουνη, γιατι "τελειωσαν τα ψέμματα" (και τρέμε Ρεάλ...)
Ο ΠΑΟΚ προ των πυλών νέου τίτλου, ο Άρης έτοιμος για την υπερβαση που στερήθηκε άδικα φέτος, προπονητές και σκάουτερ σε αναζήτηση των "παικταράδων" (χαφάρες, μπουκαδόροι, μαρκαδόροι, στυλά και μολύβια που θα έλεγε και ο Αλέ) και τα μυαλά στα κάγκελα.

Ως φιλα προσκειμενος στον Ολυμπιακο (τι φρασουλες σκαρωνω ο ατιμος) μπηκα φετος απο αρχες Μαη στον κοπο να κανω μια καταμετρηση... Ποσους θα "μεταγραψουν" στον Ολυμπιακο οι φυλλαδες; Σημερα σταματαω την καταμετρηση εχοντας φτασει αισιως στον αριθμο 143. Οχι πειτε μου δεν θα ειναι απαικτη η ομαδα του χρονου; Δεν θα μας παρει τα μυαλα με 143 διεθνεις παικταραδες στη συνθεση;

Τα δικά μου μυαλά πάντως ειναι στις παραλίες που για ακόμα μια χρονιά δε θα μας απογοητευσουν καθώς οι "παικταράδες" για ακόμα μια φορά θα αφθονούν και θα προσφέρουν γκολ και θέαμα. Για του λογου το αληθές και η φωτο...

Ψυχραιμια. Εχουμε Eurο, έχουμε προκριματικά δεύτερου, τρίτου γύρου Τσαμπιονς Λιγκ που μας ενδιαφέρουν, έχουμε μεταγραφές, αλλά πάνω απ' όλα έχουμε καλοκαίρι. Και σκοπεύω να το χαρώ.

Καλο καλοκαιρι σε όλους... Λιγες μέρες πριν μπει και επισημα.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Μα έχουμε ήδη καλοκαίρι και αυτό φαίνεται απο την μεταγραφολογία -παύλα- παραμυθολογία των φυλλάδων κυρίως.
Οταν αρχίζει να βγαίνει παραμύθι προς τα έξω σε μεγάλες ποσότητες καταλαβαίνει κανείς πως δεν κάνει απλά ζέστη, αλλα ειναι ωρα να πάρουμε τα βουνά και τς παραλίες !
Τουλάστιχον έχουμε το Γιούρω να χαζέψουμε λιγάκι με ελπίδες πατριωτικές και "σήκωσέ το"
... ( ειπαμε ποιό ).

Εχουμε και ολίγον μπασκετάκιον, δείχνει και κανα τέννις στην τιβί, αυτά.

Καλά μπάνια σε όλους και καλά μυαλουδάκια, χεχε :)