Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008

Ανακοίνωσε Χαλκιά ο ΠΑΟΚ για δύο χρόνια


Τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Χαλκιάς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι "συμφώνησε με τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά για συνεργασία δυο ετών".

Δήλωση Χαλκιά

Άμεσα στην επίσημη ιστοσελίδα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναρτήθηκε η πρώτη δήλωση του Κώστα Χαλκιά για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, στην οποία τόνισε:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσω μέρος της προσπάθειας της αγωνιστικής αναγέννησης της ομάδας. Έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα για να συνεργαστώ με ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να συμμετέχω κι εγώ στο εγχείρημα του Προέδρου, Θ. Ζαγοράκη, του Τεχνικού Διευθυντή, Ζ. Βρύζα και του Προπονητή κ. Fernando Santos, να δημιουργήσουν ένα σύνολο υψηλού επιπέδου με το πνεύμα του νικητή.

Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους για τον τρόπο που με προσέγγισαν αποδεικνύοντας ότι με θεωρούν σημαντικό στέλεχος του ΠΑΟΚ που οραματίζονται. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Τούμπα, ένα γήπεδο που έχω γνωρίσει ως αντίπαλος και πάντα κέρδιζε το σεβασμό μου. Ξέρω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις, αλλά το ίδιο έχω κι εγώ από τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Έχω εμπιστοσύνη ότι όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...".

1 σχόλιο:

Lexaionarios είπε...

ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΕΙ....