Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Νέοι & Ακόρεστοι

Α ρε άτιμη ελληνική νοοτροπία!
Τη μια μέρα είσαι στα τάρταρα και την άλλη στους αιθέρες.
Η ΑΕΚ, μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό, βρέθηκε στην κόλαση και μετά το ντέρμπυ, στον Παράδεισο.
Δηλαδή μέχρι την 30 Αυγ ήταν για τα μπάζα και από 31 Αυγ σούπερ (όπως λέμε και σούπερ λίγκα…).
Εγώ σαν αεκτζής δεν τρέφω αυταπάτες. Τίποτε δεν είδα από την ΑΕΚ την Κυριακή και ούτε περίμενα βέβαια.
Ήταν μία νίκη που οφείλεται στο χάλι του ΠΑΟ (συνεχιζόμενο τα τελευταία χρόνια) και στο τσαμπουκά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
Από δημιουργικό ποδόσφαιρο βέβαια ούτε λόγος.
Είδαμε έναν Πλιάτσικα σκέτο καμικάζι και τίποτε άλλο, το Μπασινά με σωστά ανασταλτικά πατήματα αλλά βαριά πόδια (στα 33 είναι πια τι περιμένουμε;), το Ρίκκα να προσπαθεί να μιμηθεί τον Πλιάτσικα χωρίς πάντα επιτυχία και το Σκόκο, να συμμετέχει και αυτός στο καταστροφικό παιχνίδι των συμπαικτών του και μόνο σε μία φάση, να αποδεικνύει το λόγο ύπαρξής του στην Ελλάδα. Με αυτό το κέντρο λοιπόν πώς να δημιουργήσεις;
Το ποδόσφαιρο τελικά είναι πολύ άτιμο σπορ. Μπορεί να μην κάνεις τίποτε αλλά να σου κάτσουν 2 φάσεις και να πάρεις το παιχνίδι. Και είναι τόσο άτιμο που στο τέλος μπορεί να βάλεις και άλλα 2 και να διασύρεις τον αντίπαλο (κάτι βέβαια που δεν έγινε προχθές αλλά είχε γίνει πρόπερσι με τους ίδιους αντιπάλους: ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-4) .
Τα θετικά για μένα από το παιχνίδι είναι:
η απόφαση του Δώνη να αλλάξει μυαλά. Μόνο έτσι θα πατήσει την αντίπαλη περιοχή η ΑΕΚ, κάτι που δεν πέτυχε σε καμία περίπτωση στα 3 επίσημα φετινά παιχνίδια
το ξεγύμνωμα ποδοσφαιριστών υπερεκτιμημένων (Λαγός, Καφές), που δεδομένης της εμφάνισης του Πλιάτσικα και των 2 νέων προσθηκών, δεν έχουν κανένα μέλλον στην ομάδα κατά τη γνώμη μου, η οποία τυγχάνει να συμπίπτει και με τη γνώμη της κερκίδας.
το φρεσκάρισμα της ομάδας με νέο και ακόρεστο αίμα (Μπλάνκο, Εντίνιο, Σάχα, Κυριάκος, Ρίκκα, Πλιάτσικας, Σκόκο, Παυλής, Πελετιέρι, Τζεμπούρ αντί των υπερήλικων και κορεσμένων που ευτυχώς έφυγαν όλοι…) που προσδίδει αισιοδοξία για το μέλλον.

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Eξαιρετικές σκέψεις.
Δεν υπάρχει "κόλαση" και "αιθέρες".
Υπάρχει χαρά και λύπη, ανάλογα το αποτέλεσμα.
Και στη χαρά αλλα και στη λύπη καλό ειναι να βλέπουμε καθαρά.
Να εκτιμούμε, όπως κάνεις εσυ, την απόδοση της ομάδας μας ανάλογα το τι έδειξε πραγματικά και ανάλογα τον αντίπαλο.
Σωστός cave.

tzonakos είπε...

Δεν ειναι και όλα τα αποτελέσματα δίκαια πάντα.

K.Φ.Α είπε...

CAVE ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ..
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝ ΟΤΙ ΠΟΝΑΜΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.
Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΡΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ.Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ...

K.Φ.Α είπε...

STO ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΟΛΙΟ EIMAI O KΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ CAVE ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ BLOG MOY. ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ BLOG

zagr είπε...

Μάγκες λαδώστε τα πληκτρολόγια, μας περιμένει ένας πολύ ενδιαφέρων χειμώνας.