Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ!!!

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Αρη ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά από συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης (1/7) με τον Λάμπρο Σκόρδα! Αφορμή για την παραίτηση του 60χρονου τεχνικού στάθηκε η πίεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μην υπολογίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στα αγωνιστικά του πλάνα, κάτι που δεν δέχτηκε ο Ντούσκο.
"Δεν μπορώ να λειτουργήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η απόφασή μου να φύγω είναι οριστική" - Ντούσαν Μπάγεβιτς

Λάμπρος Σκόρδας και Ντούσαν Μπάγεβιτς συναντήθηκαν πριν την σημερινή (1/7) απογευματινή προπόνηση, όπου ο δεύτερος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου εναντίον του Αβραάμ Παπαδόπολου στη χθεσινή (30/6) πρώτη προπόνηση.

Η απόφαση της διοίκησης για την μη χρησιμοποίηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού προβάλλει ως η αφορμή του τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Κι αυτό διότι ο "Ντούσκο" εξέφρασε διαφορετική άποψη στην κουβέντα που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Αρης. Λόγω της διάστασης απόψεων μεταξύ των δύο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία σε πρώτη φάση δεν έγινε αποδεκτή.

Επί της ουσίας όμως, από τη στιγμή που ο σέρβος τεχνικός δεν μπήκε καν σε διαδικασία να φορέσει αθλητική περιβολή, είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί παρελθόν. Βέβαια, η κοινή λογική οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι λόγοι του διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ βαθύτεροι.

Ενδεχομένως να πηγάζουν και από τα όσα εξελίχθηκαν κατά το διάστημα του έντονου πρέσινγκ που άσκησε ο Παναθηναϊκός στον 60χρονο τεχνικό.

Ο Μπάγεβιτς άφησε άφωνους, πάντως, τους εκπροσώπους του Τύπου. Με το ύφος και τα λόγια του έδειξε ότι η απόφασή του δεν αλλάζει. "Δεν μπορώ να λειτουργήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες, παρότι νιώθω ότι έχω πολλά να προσφέρω ακόμη. Η απόφασή μου είναι οριστική και δεν νομίζω ότι μπορώ να αλλάξει κάτι. Θέλω να ευχηθώ στους ανθρώπους της ομάδας να πετύχουν τους στόχους που έχουν οριοθετήσει και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε", είπε συγκεκριμένα.

Γίνεται αντιληπτό ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη. Σε πρώτη φάση η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έκανε αποδεκτή τη παραίτηση του Μπάγεβιτς, στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Το πιθανότερο είναι μάλιστα να κοιτάξει εκ νέου στην ισπανική αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Μετά πάντως την ανακοίνωση παραίτησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αρης θα παραθέσουν εκτάκτως συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (2/7), στις 13:00GR στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.(www.sport.gr)

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Twra, na ton paroume emis gia boi8itiko ;)