Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Φτου φτου σκόρδα

Αγαπητέ κ. Σκόρδα,

Όλα καλά κι όλα ωραία τα είπες πριν λίγο.
Δεν λέω, καλά κάνεις και θες να κυνηγήσεις τον κ. Μπάγεβιτς γιατί σήκωσε κεφάλι. Προφανώς η "αιτία" Αβραάμ δεν ήταν παρά μόνο η αφορμή.
Σήκωσε το κεφάλι βεβαίως γιατί ξέρει ποιος είναι. Και επίσης ξέρουμε όλοι ποιος είναι. Και λογικό είναι, εδώ δεν μάσησε μπροστά στην αγάπη του κόσμου για τον Αμορόζο.

Θες, λοιπόν, να τον κυνηγήσεις δικαστικά; Καλά κάνεις. Δικαίωμα σου.

Μη μου μιλάς όμως για την χώρα και το σύστημα των μιζών, την στιγμή που και εσύ ο ίδιος είσαι μέσα σε αυτό. Μην παρουσιάζεις την ομάδα σου σαν την μοναδική "υγιής" ομάδα που αντιστέκεται στο "σύστημα" και εσένα τον διμοιρίτη με το λάβαρο.
Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να την υποβιβάζεις. Ο καημένος ο Άρης που προσπαθεί να αντισταθεί στο κατεστημένο, που δεν ανέχεται τις μίζες και τις πάσες κάτω από το τραπέζι.

Μην παραμυθιάζεις τον κόσμο κ. Σκόρδα. Δεν είναι Βασιλάκης Καϊλας ο Άρης. Ούτε ο φτωχός, πλην τίμιος οικοδόμος.

Υ.Γ. Τί κατάλαβες τελικά; Και ο Μπάγεβιτς έφυγε και ο Αβραάμ θα πουληθεί όπως πάνε τα πράγματα. Πόσο καλύτερα θα ήτανε να είχες διαφορετική επικοινωνιακή πολιτική, από το στυλ "θα σας μαμίσω όλους" που κρατάς τόσο καιρό; Σιγά ρε. Κατούρα και λίγο.

3 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Επειδή πολύ στάθηκε στους τύπους ο κύριος Σκόρδας με τις ιστορίες Μπάγεβιτς και Αβραάμ, θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας αποδείξει από πού προκύπτει το ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον Αβραάμ τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Εκτός αν οι τύποι χρειάζονται γιά τους άλλους και όχι και γιά την γούνα μας...
Κατά τα άλλα εγώ συμφωνώ μαζί του.
Υπάρχουν πράγματα που δεν μετριούνται με το χρήμα.
Είναι ζήτημα αρχής.
Ούτε ευρώ απ τις...κατεστημένες ομάδες των Αθηνών στον Σκόρδα γιά τον Αβραάμ.
Και σε κανέναν άλλον παίκτη του Αρη.
Εγώ αν ήμουν διοίκηση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αυτό θα έπραττα.
Αντε γιατί πολύ χρησιμοποίησε τους δύο μεγάλους σαν άλλοθι γιά την καμαψία και τα λάθη του.
Ο λαϊκισμός έχει και όρια!

Panagiotis είπε...

Re paidia, leme gia ton Skorda tora kai ton 8avoyme, alla akoysa kati poy me stenaxorese poly. O an8ropos den mporei na dei to pouli toy, logo koilias... Paei gia katourima kai to psaxnei... kai emeis ton kakologoyme. Den exoume ntropi epano mas?

Pantos gia na milisoume kai ligo sovara, den to vlepo paralogo na i8elan ton Avraam poles omades. To paidi paizei poly oraia.

zouk είπε...

Παναγιωτη το παιδι παιζει ωραια,αλλα πριν απο τα 2 τελευταια χρονια δεν νομιζω να ειχε απασχολησει καποια μεγαλη ομαδα.
Οσο για τα λεφτα και τα ζητηματα αρχης του Κου Σκορδα,βαζει μεσα στις αρχες του,να αφηνει ενα παιχτη εκτος ομαδας επειδη δεν δεχεται μια προταση?
Να δουμε τι πορισμα θα βγαλει ο εισαγγελεας.