Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Ελεύθερη πτώση για την Εθνική μας.....



Η κακή παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είχε ως αποτέλεσμα την πτώση οκτώ θέσεων στην κατάταξη της ΦΙΦΑ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από τη 10η θέση που βρισκόταν αυτόν το μήνα, έπεσε στη 18η. Η πρωταθλήτρια Ισπανία ανέβηκε στο πρώτο σκαλοπάτι, στη δεύτερη θέση «σκαρφάλωσε» η Ιταλία και στην τρίτη η Γερμανία.

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 καταλαμβάνουν τις παρακάτω θέσεις: Ισραήλ 21η, Ελβετία 45η, Μολδαβία 50η, Λετονία 66η και Λουξεμβούργο 152η.

Back to reality,μετά την παράδοση του στέμματος στη διάδοχο Ισπανία.Προσγειωθείτε,λοιπόν εκεί που ήμασταν πριν από 4 χρόνια γιατί είναι ντροπή να ανοίγει το σκορ ο Χαριστέας στο ματς με την Ισπανία και να ακούγεται από το βάθος της πλατείας η λέξη γκολ από τα χείλη ενός 12χρονου και να κοιτάει τριγύρω του και να ρωτάει τον μπαμπά του γιατί δεν χαίρονται οι υπόλοιποι.Γιατί καλέ μου,πιτσιρίκο,έτσι είναι οι Έλληνες.Αχάριστοι.Γιατί μετά το θαύμα της Λισσαβώνας,πίστευαν ότι καθιερώκαν στην Ευρωπαϊκή ελίτ του ποδοσφαίρου.Αμ δε.

Ξεφουσκώστε τώρα.Απότομα,όσο απότομα φούσκωσαν τα μυαλά σας πριν από 4 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: