Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς!


Απρόβλεπτες συνέπειες έχει στον Αρη η υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά την παραίτηση-σοκ του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος αρνήθηκε να δεχθεί την απαίτηση της διοίκησης να μη χρησιμοποιεί τον παίκτη όσο μένει σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Η διοίκηση του Αρη δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη (02/07).

Συγκεκριμένα, ο Σερβοέλληνας προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης και τόνισε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του. "Έθεσα σήμερα (Τρίτη) το πρωί την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης.

Ούτε σαν προπονητής, ούτε σαν παλιός παίκτης δεν θα μπορούσα να μην υπολογίζω τον Αβραάμ, να μην είναι μαζί μας και να μην παίζει στα παιχνίδια όπως μου ζήτησαν από την διοίκηση. Είναι λυπηρό και για τον κόσμο και για τους παίκτες και για όλη την ομάδα. Εύχομαι στους παίκτες να οδηγήσουν όλοι τον Αρη ακόμη πιο ψηλά", τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς για να προσθέσει:

"Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να λειτουργήσω και να προσφέρω αυτά που ήθελα πάρα πολύ. Η απόφασή μου είναι οριστική, οτιδήποτε άλλο θελήσετε να μάθετε επικοινωνήστε με τον κύριο Σκόρδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: