Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

Η υπόθεση Παπαδόπουλου έδειξε ακόμα μια φορά ότι η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είναι για μεγάλα πράγματα την φετινή χρονιά. Και όποιος νομίζει ότι η μη απόκτηση του Παπαδόπουλου είναι επικοινωνιακή ήττα,όπως λέγανε σήμερα τα ΛΑΜΟΓΙΑ στα ραδιόφωνα,ασφαλώς και δεν έχει καταλάβει ΑΚΟΜΑ τι του γίνετε και τι πρόκειται να γίνει.
Εγώ θεωρώ ΗΤΤΑ του Ολυμπιακου την σημερινή εξέλιξη,πρώτον γιατί αναγκάστηκε να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ παραπάνω για τον παίκτη απ όσο αρχικά ήτανε να δώσει,και δεύτερον γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αξίζει παραπάνω από 1 εκατ.ευρώ.

Εκτίμηση μου επίσης είναι ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΤΕ δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά για τον παίκτη και η προσφορά που έκανε ήτανε μόνο για να ανεβάσει το κασέ του. Κάτι που τελικά πέτυχε.

Αυτό κατά την γνώμη μου έγινε για δύο λόγους. Πρώτον είναι γνωστό ότι ο Άρης είναι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ Ολυμπιακου εδώ και χρόνια,
και δεύτερον γιατί στην θέση αυτή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ απο την βελτιωμένη έκδοση Κολτσιδα.

Από τα παραπάνω εγώ συμπεραίνω ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όχι μόνο δεν έχασε από αυτήν την υπόθεση αλλά στην ΟΥΣΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

8 σχόλια:

exotrela είπε...

Υπερεκτιμημένος γενικά.
Συμφωνω εν μέρει.

Ampalos είπε...

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ λάθος η λογική "νίκη"-"ήττα" σε μία μεταγραφή... Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δε γνωρίζουμε για να την κρίνουμε. Πολύ επιφανειακή προσέγγιση πιστεύω και απλοποιημένη.
Με την ίδια λογική ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί ήδη δύο ήττες... Του Χριστοδουλόπουλου και του Κλέιτον... Είναι όμως έτσι η πραγματικότητα...; Θα μπορούμε να το πούμε αν γνωρίζουμε τη συνολική συμφωνία Πατέρα-Πηλαδάκη-Ζαγοράκη αντίστοιχα...

HAMMER είπε...

e-mail εγω εξηγησα γιατι ηταν ηττα του οσφπ η υποθεση παπαδοπουλου.
Εξηγησε μου και εσυ γιατι ηταν ηττα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ οι υποθεσεις ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΝ.

X-myalismenos είπε...

Πολύ καλό στόπερ ο Παπαδόπουλος.
Το μόνο κακό γιά τον Ολυμπιακό ήταν πως υποχρεώθηκε να δώσει 2.5 εκατομμύρια γιά έναν παίκτη που του χρόνου θα τον έπαιρνε τσάμπα.
Αλλά η παραίτηση Μπάγεβιτς χάλασε τα σχέδια...

Ampalos είπε...

Αν διάβαζες καλύτερα το ύφος του σχολίου μου, δε θα έμπαινες στη λογική του να σου εξηγήσω το αυτονόητο...

Μπράβο στον Πατέρα-Βγενόπουλο-και σία που έχουν αναγάγει τα εκατομμύρια σε "πετσετάκια" έτσι ώστε κάποιοι "οπαδοί" να καυχιώνται για "νίκες" και "ήττες" εκατομμυρίων στις τσέπες άλλων...

Με "πρωτομάστορα" τον Κόκκαλη για να μην παρερμυνευτώ...

"Νίκη" η μεταγραφή Παπαδόπουλου...
"Ηττα" η μεταγραφή Σπυρόπουλου...
"Νίκη"... "Ηττα"... πανηγύρια... διαρκείας... σπόνσορες... και ένα παιδάκι 21 ετών γεμίζει εκατομμύρια στο βωμό της προπαγάνδας με τίτλο "ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΦΕΤΟΣ"...

HAMMER είπε...

Φιλε E-MAIL μαλλον εσυ δεν καταλαβες το υφος της αναρτησης μου.
Εγω κριτικαρα απλως το ποσο λαθος προβληθηκε η μεταγραφη παπαδοπουλου και οτι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.Και αυτο θα φανει στην πορεια

Ampalos είπε...

Αφού θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ήδη πιαστεί κορόϊδο... δε μένει παρά να σωπάσω και να συμπλεύσω μαζί σου στο συμπέρασμα..

Ναι, όντως θα φανεί στην πορεία...

Panagiotis είπε...

Σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ο Γαύρος πήρε τον Παπαδόπουλο φέτος γιατί τον χρειάζονται φέτος. Του χρόνου π.χ. μπορεί να είναι χτυπημένος. Και στην άμυνα, κακά τα ψέματα έχουν πρόβλημα. Και μία ομάδα που κοιτάει Τσου Λου πρέπει να έχει και σοβαρή άμυνα. Άσε που αν και του χρόνου πάνε όπως πήγαν φέτος, μπορεί να μην πάνε Τσου Λου. Ο θείος ξέρει γιατί τα έδωσε τα εκατομμύ.

Ούτε και ο Βάζελος πιάστηκε κορόϊδο. Αυτή τη στιγμή έχουν Σάλπι, Κλέϊτον και Μπετατζή. Όπως και να το κάνουμε είναι παιχταράδες που κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα και για να πάρεις παιχταράδες πρέπει να ξοδέψεις. Νομίζω?

Ας είχε και ο ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να χαλάσει τέτοιο χρήμα...