Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Πανικός στην <<πρώτη>> του ΠΑΟΚ


Ντέρμπι... πρωταθλήματος θύμιζε η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, το απόγευμα της Τετάρτης (02/07). Αφορμή; Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Παρά τη ζέστη (33 βαθμοί Κελσίου) περίπου 15.000 οπαδοί του "Δικεφάλου" βρέθηκαν στο γήπεδο και δημιούργησαν φαντασμαγορική, γεμάτη ενθουσιασμός, ατμόσφαιρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ένα δίωρο πριν από την έναρξη της προπόνησης (19:00), υπήρχε ήδη κόσμος στις κερκίδες ανυπομονώντας.

Αντικείμενο λατρείας έγινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του (κάτι αντίστοιχο συνέβη με τον Ζήση Βρύζα), ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που πήγαν κοντά του ζητώντας του να βγάλουν μαζί φωτογραφίες ή να τους υπογράψει αυτόγραφα.

Όταν η ομάδα μπήκε στο γήπεδο, η ουρανός έγινε... κόκκινος από τα δεκάδες καπνογόνα που άναψε ο κόσμος για να υποδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές, νέους και παλιούς. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν το παρών 16 εξ αυτών: οι νεοαποκτηθέντες Κοντρέρας, Αναστασάκος, Βιερίνια και οι παλιοί Βερόν, Μελίσσης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Βαγγελής, Μπαλάφας, Λάκης, Γλύκος, Κυριακίδης, Ηλιάδης, Αθανασιάδης, Γεωργίου και Σνάουτσνερ.

Οι Ίβιτς, Μπακαγιόκο και Κονσεϊσάο έχουν άδεια ως την Πέμπτη (03/07), ενώ ο Κώστας Χαλκιάς θα ενσωματωθεί με την ομάδα στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ρουντ Κνολ ήταν για δεύτερη ημέρα αδικαιολογήτως απών, ενώ ο Αραμπατζής μετέβη στο στρατόπεδο, έλαβε αναβολή στράτευσης και από την Πέμπτη θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Μιλώντας ο Φερνάντο Σάντος στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε: "Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Αυτός ο κόσμος είναι σίγουρο ότι θα είναι μαζί μας όλη τη χρονιά. Ολοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ. Θέλουμε χρόνο για να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ακολουθούμε το πλάνο που έχουμε χαράξει".

Από την πλευρά του το νέο απόκτημα του δικεφάλου, ο Βιερίνια, έδειξε έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου: "Μου είχε περιγράψει ο Μπρούνο Αλβες την ατμόσφαιρα, αλλά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Εμεινα εντυπωσιασμένος. Υπόσχομαι πολύ δουλειά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ".

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Ο κ. Γκαγκάτσης (γιος του Βασίλη Γκαγκάτση) είναι Πτυχιούχος της Νομικής ΔΠΘ και του Οικονομικού Τμήματος του ΑΠΘ. * Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρία «Planet Motors», η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε «Χορηγό Εισιτηρίων Διαρκείας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ φαίνεται ενθουσιασμένος με τον Ζαγοράκη. Αυτο που μου έκανε όμως εντύπωση είναι η τελευταία παράγραφος που λέει για συνεργασία με το γιοτ ου Γκαγκάτση. Δηλαδή τον Γκαγκάτση. Αντι να τους απομονώνουμε ,επιβραβεύουμε την παράγκα. Αλλαγή ετσι δεν γίνεται όμως στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

X-myalismenos είπε...

Ενα από τα πράγματα που ποτέ δεν καταλάβαινα ήταν η γιά ψύλου πήδημα ευφορία που αισθάνονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Από πού προκύπτει φέτος αυτή;
Απ την ενδυνάμωση της ομάδας;
Προσωπικά (μακάρι να διαψευστώ) δεν την βλέπω να είναι τέτοια που να δικαιολογεί όλο αυτό το νταβαντούρι.
Τώρα αν προκύπτει απ τα προβλήματα του Αρη, είναι άλλο θέμα, αλλά γιά ένα μεγάλο σύλλογο σαν τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω πως θα πρεπε να είναι αυτό το ζητούμενο.
Επίσης είναι άλλο θέμα (και απόλυτα θεμιτό) η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κοντά τον κόσμο του.
Εναν κόσμο που να έχει επίγνωση των πραγματικών του δυνατοτήτων και να μην πετάει (γιά άλλη μιά φορά) στα σύννεφα

Panagiotis είπε...

@ Exarchioti,

φιλαράκι,τα ξανάπαμε, οι ΠΑΟΚτζήδες είμαστε περίεργη ράτσα, που δεν εξηγείται :-)

Η ευφορία πρέπει να προέρχεται από το θετικό κλίμα που επικρατεί, κάτι που είχε να γίνει χρόνια. Και για μιά ομάδα σαν εμάς, που δεν έχουμε φράγκο, οι μεταγραφές και η όλη κατάσταση είναι μεγάλο πράμα. Καμία σχέση με αυτά που γίνονται με τον συμπολίτη Ρούλη. Όσο για τον Αβραάμ, η φανέλα του ΠΑΟΚ θα του πάει πιό πολύ, λόγω του ότι ο Αβραάμ είναι ανοιχτόχρωμος και τα χρώματά μας είναι σκούρα. Τα κιτρινιάρικα δεν του πάνε και τόσο πολύ ;-)