Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Παράδωση του στέμματος χθες στην Ισπανία,αλλά στην καγκουριά θα είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές



Το πρόβλημα του πάρκινκ σε όλες τις μεγαλουπόλεις,είναι πλέον δεδομένο.Τύχεροι αυτοί που η πολυκατοικία τους διαθέτει πυλωτή ή υπόγειο κατάλυμα για το αυτοκίνητο τους. Ακόμα πιο τυχεροί οι κάτοικοι προαστίων και πιο αραιοκατοικημένων περιοχών.Με αυτούς όμως που αντιμετωπίζουν καθημερινώς ένα μαρτύριο,τι γίνεται?Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που περιγράφει ένα από τα αμέτρητα περιστατικά.Το συγκεκριμένο έλαβε χώρα στη πόλη μας,λίγο μετά τη συμβολή των οδών Ανθέων και 25ης Μαρτίου.Ο κάτοχος του οχήματος στην αγωνιώδη αναζήτηση μιας πολύτιμης θέσης δεν πρόσεξε το ομολογουμένως όχι και τόσο πολύ εμφανές απαγορευτικό σήμα που ήταν κολλημένο σε μία γωνία πρόχειρα.Έκλεινε την έισοδο πρασιάς η οποία μετα από αίτημα των ενοίκων της πολυκατοικίας μετατράπηκε σε πάρκινκ.Η είσοδος μάλιστα είναι τόσο στενή που ούτε καν το φαντάζεσαι.Ένας ένοικος της πολυκατοικίας,αφού επέστρεψε στο σπίτι του αναγκάστηκε να παρκάρει κάπου αλλού.

Προφανώς εξοργίστηκε τόσο πολύ,που αφού έσκασε και τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου,άδειασε περίπου μισό λίτρο λευκή μπογιά στον ουρανό του.Και σαν να μην έφτανε αυτό,χάραξε στο τζάμι του οδηγού την πινακίδα του πάρκιν που έκλεινε.Μιλάμε για πολύ θράσος.

Αν είναι δυνατόν να καταστρέφεις την περιουσία του άλλου για ψίλου πήδημα.Για ένα λάθος.Και αν του είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και ήταν έξω φρενών,όφειλε να βάλει το απαγορευτικό σήμα σε πιο εμφανές σημείο.Και όχι να ξεσπάσει πάνω στο όχημα.Του εύχομαι,ο κάτοχος να είναι κάνας δίμετρος γεμάτος να του δώσει ένα μάθημα αξέχαστο.Αλλά από τον τύπο του αυτοκινήτου,μάλλον καμιά κοπελίτσα θα είναι,ή κάνας πιτσιρίκος που θα το φυσάει και δε θα κρυώνει,δυστυχώς.Α,ρε Ελλάς.

Το μαύρο μας το χάλι έχουμε,το
EURO μας μάρανε.Πρωταθλητές στην καγκουριά,θα είμαστε τουλάχιστον για πάντα.

Οέ,Ελλάς ολέ,ολέ,δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ,οέ.


ADIOS

4 σχόλια:

geokalp είπε...

εάν είμασταν σε κάποια νότια πολιτεία της Αμερικής, θα είχαμε καραμπίνες καθώς οι περισσότεροι εκεί οπλοφορούν

MinO είπε...

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΛΕΜΕ!

Panagiotis είπε...

Oxi re, palia moy gitonia... To pio sosto 8a itan na fonaksei ena gerano, na to sikosi kai as paei o allos na plironi ta prostima gia na to pari.

exotrela είπε...

Ου μπλέξεις,αδερφέ.