Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HAMMER

To παρακάτω κείμενο είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς πού τόσο καιρό προσπαθούσα να τούς ανοίξω τά μάτια.


Οι φίλαθλοι του Εθνικού και του Αιγάλεω γέλασαν με την κωμωδία του Ελληνικού την Κυριακή, καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν - όπως αναμενόταν - αλλά ο τρόπος που μπήκαν τα γκολ τους προκαλούν αρχικά γέλιο και στη συνέχεια θλίψη.
Ο Εθνικός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με πέναλτι, λίγο για ξεκάρφωμα, λίγο για να είναι και πιο ήσυχες οι άλλες ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό!Ο Νίκος Γκουλής για δεύτερο παιχνίδι δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας του, μετά από... τροχαίο, που είχε την περασμένη εβδομάδα!Ο προπονητής του Εθνικού είναι σε άδεια λοιπόν - το αν είναι άδεια ή... μαύρη πέτρα, θα το δείξει ο χρόνος, γιατί ούτε καν επικοινωνία για το πως θα παίξει η ομάδα είχε κανείς μαζί του! Κανονικά όταν κάποιος λείπει από τη δουλειά του με άδεια, του ζητούνται κάποιες οδηγίες τουλάχιστον. Εδώ δεν υπήρξε καν επικοινωνία και ο ίδιος είναι αινιγματικός στα λεγόμενά του!
Το σκορ λοιπόν 1-0 στο ημίχρονο και οι φίλαθλοι του Αιγάλεω φώναζαν ρυθμικά: "Αυτό είναι ντροπή, μονάχα με στημένα στην Β' Εθνική!" και "Εεε, οοο, άσος στο ημίχρονο , διπλό στο τελικό!"
Και αποδείχτηκαν προφήτες, καθώς κάπου στο δεύτερο ημίχρονο μπαίνει ένας επιθετικός του Αιγάλεω στην περιοχή, σπρώχνει τον αντίπαλο αμυντικό και ο διαιτητής - και αυτός έπαιζε στο έργο - δίνει πέναλτι!Κάθεται ο Σικαλιάς κάτω από τα δοκάρια, τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, δανεικός στον Εθνικό και διεθνής με τις Ελπίδες! Ποιός ξέρει τι είχαν πει στο παιδί, και πριν ξεκινήσει ο αντίπαλός του να εκτελέσει, πέφτει κάτω στα δεξιά του, μαζεύει και το σώμα για σιγουριά, και περιμένει!Ξεκινάει ο παίκτης του Αιγάλεω, στέλνει τη μπάλα στην άλλη γωνία και ισοφαρίζει. Οι παίκτες του Αιγάλεω σχεδόν δεν πανηγύρισαν, ενώ σε άλλη περίπτωση παίκτες ομάδας που κινδυνεύει θα έκαναν σαν τρελοί από τη χαρά τους!
Η ώρα περνάει, και τώρα από την εξέδρα ακούγονται και οι φίλαθλοι του Εθνικού: "Είναι στημένο;"... "Ναι!" Το δεύτερο γκολ για το Αιγάλεω δεν έρχεται, ενώ ο εκτεθειμένος τερματοφύλακας αντικαθίσταται από έναν άλλο νεαρό, τον Μακρή! Και εκεί ολοκληρώνεται το έργο!Κάνει σουτ έξω από την περιοχή παίκτης του Αιγάλεω, ο Μακρής γυρίζει προς τη γωνία του, όπου βλέπει να πηγαίνει η μπάλα, πέφτει στα τέσσερα, μπουσουλάει λίγο και την βλέπει να καταλήγει στα δίχτυα! Γκολ, 1-2 και τέλος!
Βέβαια δεν είναι το μοναδικό γήπεδο που έγιναν ανάλογα πράγματα χθες ή άλλες φορές. Το πρόβλημα είναι ότι οι φίλαθλοι ιστορικών ομάδων, όπως ο Εθνικός και το Αιγάλεω θα αναζητούν λόγους να πηγαίνουν στο γήπεδο! Και αυτοί οι λίγοι που έμειναν θα φύγουν τελικά!Γιατί άλλο διασκέδαση, άλλο κωμωδία, και άλλο εξευτελισμός! Η αξιοπρέπεια εδώ και χρόνια δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με το ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και με την ελληνική κοινωνία γενικότερα.



ΥΓ.Αν θέλετε νά διαβάσετε καί άλλες απόψεις γιά τόν συγκεκριμένο αγώνα αλλά καί γενικότερα γιά τήν σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου ρίξτε μιά ματιά στο www.supersport.gr

1 σχόλιο:

teo είπε...

TI NA DIABASOYME HAMMER TO EIDA KAI PETHANA APO TA GELIA!EIDA KAI KATI XEIROTERO STHN B'OLLANDIAS.EIXE FYGEI KAI O TERMATOFYLAKAS APO THN ESTIA.POLY FASH.ASTA NA PANE.