Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Ο Ανθρωπος σπάει το Γραφικόμετρο

Ίσως θα θυμάστε μία παλαιότερη δημοσίευση μου σχετικά με το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Inter από τον Jose Mourinho..Τελικά φαίνεται πως το site από το οποίο είχα διαβάσει την είδηση επιβεβαιώνεται.Ακούστε όμως τι δήλωσε ο άνθρωπος σε μια οικονομική εφημερίδα της Πορτογαλίας:"Ως άνθρωπος και ως προπονητής είμαι ένας απλός τύπος. Θα ήθελα οι άνθρωποι, ως ανταπόδοση, να είναι πάντα ανοιχτοί και καλοδιάθετοι.

Κατά βάθος είναι εύκολο να δουλέψεις μαζί μου. Αρκεί να με ακολουθήσεις. Δεν είμαι καθόλου ξεχωριστός. Είμαι μόνο ένας μεγάλος προπονητής ποδοσφαίρου. Τελεία", τόνισε στη στήλη του ο τέως τεχνικός της Τσέλσι για να προσθέσει:

"Μου αρέσει να κάνω ευτυχισμένους τους ανθρώπους που με αγαπούν και να ενοχλώ όσους δεν με αγαπούν".



Κληθείς στη συνέχεια να ονομάσει τρία δυνατά του σημεία και τρία αδύνατα, ο Μουρίνιο επιχείρησε μία περίτεχνη... ντρίμπλα: "Έχω μόνο δυνατά σημεία και αν έχω βρεθεί σε κάποια στιγμή αδυναμίας προσπαθώ να την κρύψω.

Στην επόμενη δουλειά μου θα πρέπει να αντιμετωπίσω πολλές ευθύνες, όμως αυτές είναι οι καταστάσεις με τις οποίες διασκεδάζω περισσότερο".

Το ότι αντιπαθώ τον Πορτογάλο και το ναρκισσισμό του είναι δεδομένο. Το ότι είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να αναστήσει την ομάδα του Μιλάνου και να την κάνει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη επίσης!Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. H Inter,η οποία τυχαίνει να είναι ομάδα μου,είναι με διαφορά η πιο κομπλεξική και φλώρικη ομάδα στους γαλαξίες-θα στοιχημάτιζα πως ακόμα και στην Ανδρομέδα δεν υπάρχει αντίστοιχη.Σε αυτή την ομάδα χρειάζεται κάποιος που θα μπορεί εκτός από το να προπονεί και να κοουτσάρει(σαφώς καλύτερος ο Jose από τον συμπαθή κατά τα άλλα Mancini),να τους βγάλει λίγο τσαμπουκά..Συν τοις άλλοις,θα βρεθεί επιτέλους ο άνθρωπος που θα βάλει τάξη στις φιλότιμες αλλά ανόητες κινήσεις το Moratti. Γενικότερα,έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος αυτός θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας.Jose σε μισώ,αλλά κάτι μου λέει πως θα σε λατρέψω -αν και Rafa δε θα γίνεις ποτέ!Σας χαιρετώ τον πλάτανο.

Υ.Γ Τις δηλώσεις είδα στο Sport24

2 σχόλια:

? είπε...

ποιόν Ζοζέ..? ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/200416.html

τρελό γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε εννοείται!