Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Εγώ πάντως, γουστάρω τον Κύριο Κώστα Βερνίκο!


Βέβαια, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, μπορεί «Ordem e Progresso» να μην σημαίνει «Εντολή για πρόοδο» όπως είχε ευθαρσώς δηλώσει ο κύριος Κώστας πριν από αγώνα της εθνικής Βραζιλίας στο παγκόσμιο κύπελλο της Γερμανίας το 2006, αλλά «Τάξη και Πρόοδος» αλλά εγώ δεν μασάω, γουστάρω Κυρ-Κώστα.

Μπορεί στην ίδια διοργάνωση μετά τον αγώνα Αργεντινής –Μεξικού 2-1 στην Λειψία να δήλωσε: «Το Ισραήλ(!!!!) κέρδισε το Μεξικό με 2-1 ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΒΙΛΗ(!!!!) με γκολ του Μάσκες (!!! Παίκτης ΜΑΣΚΕΣ δεν υπήρχε στο γήπεδο!!!)» .
Αλλά εγώ δεν μασάω. Μπορεί όπως λέει ο Hades να πέφτει σε έκσταση και να προβλέπει αποτελέσματα αγώνων 50 – 100 χρόνια μπροστά.

Μπορεί να συμβαίνει να βρίσκει τους παίκτες με την 2η ή την 3η προσπάθεια, μπορεί να κάνει μια απλή δουλειά άσχημα, αμειβόμενος αδρά από τους Έλληνες φορολογούμενους, μπορεί να γκαρίζει «ΓΚΟΟΟΟΟΛ» άκομψα χωρίς αγγλοσαξονική χάρη , ή λατινοαμερικάνικο μπρίο, αλλά εγώ πάλι δε μασάω.

Μπορεί να μην μπορεί να κάνει την μπλαζέ περιγραφή ενός Βρετανού που θα λέει με άπταιστη Οξφορδιανή προφορά τους αγαπημένους μου αγγλικούς ήχους που είναι οι «Hargreaves» και «Arsenal» και ο Μπαμπαγκίντα να προκύπτει στο ίδιο ματς ως Μπαμπαγκιντά ή Μπαμπατζίντα ή ακόμα και Μπαμπαζιντά, αλλά εγώ δεν μασάω, γουστάρω Κύριο Κώστα να μου περιγράφει τους Μπασινοχαριστέες στο Euro 2008.

Διότι γουστάρω χαβαλέ, γουστάρω να μπινελικώνω τον σπρεχαδόρο Κύριο Κώστα, μαζί με το κοράκι και τους Νικοπολιδογκέκες για τις λανθασμένες ενέργειές τους.

Γουστάρω στην τελική ρε αδελφέ να αποκτώ μετά από κάθε αγώνα του Κυρίου Κώστα κόμμωση σαν του θρυλικού Rodolfo Chiquilicuatre από κάτω.


Τώρα με την ευκαιρία του EURO 2008, το παρών ιστολόγιο προσφέρει στους αναγνώστες του ένα δυναμικό φόντο επιφάνειας εργασίας εμπνευσμένο από το γήπεδον του Σαλτσβούργου που θα φιλοξενήσει τους τρεις αγώνες στον όμιλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. (Κλουξ για μεγέθυνση). Άραγε θα ξαναδεί η Εθνική τέτοια μεγαλεία;

Άμα προκριθούμε και παίξουμε και σε άλλες πόλεις υπόσχομαι να βγάλω και άλλα.


ΥΓ.

Με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από την 1-6-07 που έγινε η κινητοποίηση για την αδικοχαμένη Αμαλία Καλυβινου, ρίξτε μία ματιά εδώ στο ιστολόγιο
της πρωτοβουλίας.

Επίσης ένα ενδιαφέρον ιστολόγιο για το θέμα εδώ από την Ροδιά, ενώ το αρχικό ιστολόγιο της Αμαλίας είναι εδώ.

3 σχόλια:

DonMits είπε...

Ή μας δουλεύεις χοντρά ή χρειάζεσαι ψυχίατρο.

Εγώ πάντως έχω κλείσει ήδη από ένα ραντεβού για την επομένη από κάθε ματς της Εθνικής...

DonMits είπε...

Αααα, και κάτι ακόμα:

Είτε μας φαίνεται απίστευτο είτε όχι, ο Βερνίκος είναι ο λόγος που η ΕΡΤ (μέσω ΝΕΤ) άρχισε να μεταδίδει Ch-L. Ο Βερνίκος κόπηκε απ' το MEGA (για προφανείς λόγους) και πήγε στη ΝΕΤ. Εκεί φυσικά δεν είχε δουλειά, καθώς τότε η ΝΕΤ δεν μετέδιδε ούτε Ch-L, ούτε ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε ο κυρ Κώστας κατάφερε την ΕΡΤ να μην πουλά τα παιχνίδια στο MEGA ώστε να μπορεί να περιγράφει κι αυτός αγώνες = να κάνει τουρισμό με τα λεφτουδάκια μας ανά τας Ευρώπας...

Και μη χειρότερα!

Lexaionarios είπε...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ...

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΠΑΟ 3-1

"ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΒΛΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΒΙΙΙΙΙΤΣ?????Η Κενία ΕΙΝΑΙ Εστή..σώζει ο ΠΟΥΓΙΟΛ..."