Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ" ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΣΕΛΣΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 !!!


ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ" ΤΟ ΜΑΤΣ ???

17 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΧΕΛΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΣΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

τι να λέμε ρε παιδιά! Αυτο το παιχνίδι που έπαιζε η Τσέλσι και αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι μέρα με την νύχτα...

Ο καλύτερος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών ήταν απλά λίγος.

Και πιστεύω πως οι απουσίες δεν ήταν αυτές που κόστισαν. Το ματς ήταν απλά χαμένο από το ζέσταμα.

geokalp είπε...

1.μη επιβεβαίωση της "μεταμόρφωσης" στα ευρωπαϊκά
2. η όποια ψυχολογική προετοιμασία δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους περισσότερους
3. παταγώδης αποτυχία της ομάδας και του προπονητή να "αναγνώσει" τις ιδιαιτερότητες, πες το "στρατηγική", των αντιπάλων
4. η Τσέλσυ έδειξε μεγαλύτερα κίνητρα

tzonakos είπε...

Εγω τα εχω γράψει ΕΔΩ.
Θα το ανέβαζα και στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ αλλα εχω τεχνικό πρόβλημα σήμερα.
Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά.

Προσωπικά εχω θυμώσει τόσο με την ΕΠΟ που δικαίωσε τον Οσουφουπού που μόλις εφαγε τα δυο πρώτα ήθελα να φάει οχτώ !

agiannis είπε...

Ακουσα οτι ο Μπάλακ απάτησε την γυναίκα του πριν την έναρξη του αγώνα...
Να κατατεθεί ένσταση....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

τελικά το χόρτο ήταν κουρεμένο?

Yannis Triantafyllou είπε...

Τίτλος:
Τέλος στο όνειρο... (για φέτος μόνο!!)

Πρόλογος:
Όνειρο ήταν και πάει... Τσέλσι - Ολυμπιακός 3-0, η Τσέλσι Ευρώπη και εμείς στο ...Νευροκόπι. Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι;;

Επίλογος:
ο Ολυμπιακός βγαίνει από το φετινό Champions League καλύτερος, ωριμότερος, πιο ευρωπαίος. Ναι, ακόμα έχει ελλείψεις, έχει αδυναμίες, θέλει δουλειά, αλλά έχει και δυνατότητες, έχει προοπτικές, έχει όρεξη !! Αυτός ο Ολυμπιακός, με αυτή τη διοικητική νοοτροπία και αυτό τον κόσμο, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον. Παρόν και μέλλον με κυριαρχία σε τίτλους στην Ελλάδα και - γιατί όχι - και στην Ευρώπη. Και ήδη με εμφανίσεις σας τις φετινές μας έχει δώσει το δικαίωμα στο όνειρο...

Ολόκληρο το σχόλιο μου εδώ

sotosfp7 είπε...

Επρεπε να βαλει τον Belluschi απο την αρχή.

Lexaionarios είπε...

"""ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ?"""

Hades είπε...

Από πολλές πλευρές ήταν αναμενώμενη η χθεσινή εξέλιξη. Στο πρώτο ματς έλλειπαν οι Λαμπάρντ-Τέρυ και φάνηκε πολύ, παρόλο που μιλάμε για ρόστερ δισεκατομμυρίων. Ιδίως ο Λαμπάρντ μας άλλαξε τον αδόξαστο χθες, όργωνε στο γήπεδο.
Αυτά που διάβασα ότι δεν μας βγήκε το παιχνίδι τ'ακούω βερεσέ. Παίξαμε με μια πάρα πολύ ανώτερη ομάδα και τόσο το σκορ όσο και ο αποκλεισμός ήρθε φυσιολογικότατα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυνατότητα ν αδιαθέτει αντικαταστάτη και για τον Λούα Λούα και για τον Γκαλέτι, ούτε να έχει άλλα 4 αμυντικά χαφ για περίπτωση που δεν βρεθεί σε καλή μέρα ο Λεντέσμα. Κι όταν αναγκάζεσαι να παίξεις με τον (εξαιρετικά φιλότιμο) Τοροσίδη ως δεξί χαφ-εξτρέμ, ε, άστα να πάνε καλύτερα.
Η σαιζόν ήταν εξαιρετική και κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη, όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι μπορούσαν και σε αυτό να μείνουμε (οι γαύροι). Καλά τα όνειαρα,ακόμη καλήτερη η προσγείωση στην πραγματικότητα.

Στα κέρδη του χθεσινού ματς ήταν η -μάλλον ανέλπιστη- πρώτη καλή εμφάνιση του Μπελούτσι, ο οποίος όμως ακόμη θέλει δουλειά ένεκα της αποχής από την οποίαν προέρχεται. Ομοίως και ο Λεονάρντο ο οποίος αν μη τι άλλο όποτε έπαιξε έδειξε κοχόνες.

Βουρ για το πρωτάθλημα τώρα.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Εγώ νομίζω ότι ήταν ντοπαρισμένοι με viagra αυτοι της Τσέλσι αλλιώς δεν θα κέρδιζαν τα ευρωπαλήκαρα του θρήνου.
Αν προσέξατε είχαν οργασμούς με το που άρχισαν τα δύο ημίχρονα και μετά "έπεφταν"..Μήπως έπιναν τα χαπάκια στα αποδυτήρια και μετά όρμαγαν με πάθος στην αρένα του Στάνφορντ Μπρίτζ;

spotbet είπε...

Ο Ολυμπιακός χθες αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων όχι επειδή έχασε κάτι το οποίο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο αλλά επειδή δεν έπαιξε . Εμάς αυτό μας πείραξε περισσότερο , δεν γινεται για 60 λεπτά να μην μπορείς να αλλάξεις μία πάσα δεν γινεται να μην έχεις καθόλου κέντρο σε όλο το παιχνίδι και ο Λαμπάρτ μαζί με τον Μακελελέ να κάνουν πάρτι όταν ξεκινάς το παιχνίδι με 4 (απο τα 5) αμυντικά χαφ . Ενα καλό πάντως είναι ότι είδαμε για πρώτη φορα την κλάση του ακριβότερου παικτη στη ελλάδα Μπελούτσι όπως επισης και του Λεονάρντο . Ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο που ήταν πραγματικά απίστευτος .

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο ήταν όσο κράτησε. Το χτεσινό παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική επειδή δεν κρίθηκε από την ανώτερη ποιότητα των παικτών της Τσέλισι (αυτή υπήρχε και στο 1ο ματς) αλλά από την ψυχολογία που πρόδωσε τον Ολυμπιακό.
Φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία πολλοί "φίλοι" μας για να βγάλουν την καταπιεσμένη χολή τους. Αναμενόμενο.
Το κέρδος της φετινής ευρωπαϊκής πορείας ήταν τεράστιο έστω κι αν αυτό στοιχίσει την απώλεια ενός πρωταθλήματος από τον υποδεέστερο αλλά σταθερότερο ΠΑΟ. Μικρό το κόστος σε σχέση με τα κέρδη.
ΘΡΥΛΕ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ.
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΕΣ.
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Σημείωση: τα παραπάνω αφορούν τον ευρωπαίο Ολυμπιακό γιατί αυτό το πράγμα που βλέπουμε στη Σουπερ Λίγκα είναι ένας ΠΑΟ με ερυθρόλευκες φανέλες. Από κάθε άποψη: τόσο αγωνιστική όσο και εξωαγωνιστική (κέρδισμα αγώνων στα χαρτιά κλπ). Με αυτό το έκτρωμα κανένας υγιής γαύρος δε θέλει να έχει καμία σχέση.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Απαραίτητο ΥΓ: Όσοι εκ των υστέρων μιλούν για λάθος του Λεμονή να μην χρησιμοποιήσει εξ αρχής τους καταπληκτικούς χτες Μπελούτσι και Λεονάρντο, ας σκεφτούν μόνο τι θα γινόταν αν το έκανε και το σκορ ήταν τελικά το ίδιο. Όλοι θα έβριζαν τον "άσχετο" που άρχισε το rotation στον πιο κρίσιμο αγώνα.

zagr είπε...

Πολύ απλά, αυτή είναι η πραγματική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι φετινές επιτυχίες του ΟΣΦΠ, παλαιότερα του ΠΑΟ και κάποιες σποραδικές της ΑΕΚ, απλά δείχνουν ότι οι ομάδες μας, είναι ξεκούραστες και έχοντας τον ενθουσιασμό στην αρχή πάνε καλά. Κατά την άνοιξη όμως, όταν οι άλλοι αρχίζουν και ρολάρουν, εμείς τα έχουμε φτύσει. Διότι πολύ απλά είμαστε πολύ μικροί για τέτοιο επίπεδο. Αντίστοιχο παράδειγμα στο μίζερο πρωτάθλημά μας είναι κάτι μικρές ομάδες που ξεκινούν καλά, αλλά δεν αντέχουν μέχρι το τέλος (Τρίπολη, παλαιότερα Ξάνθη κλπ).

Κώστας είπε...

Στο 2-0 έκλεισα την τηλεόραση και πήγα να διασκεδάσω στο κέντρο της Κοζάνης με τα δικά μας τα καρναβάλια.....

Panagiotis είπε...

Ρε παιδιά, μην ακούω χαζά, ότι τάχα οι παίχτες της Ελληνικής ομάδας δεν έτρεχαν, ή ότι η Chelsea είναι ομαδάρα. Αυτός ο αλήτης ο διαιτητής ήταν με το μέρος της Chelsea, τι να λέμε τώρα? Ήταν καταφανές. Δηλαδή επειδή εμείς δεν ξέρουμε από τέτοια κόλπα, μας πιάσαν κώτσους...