Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΜΑΙ Ο ΓΚΟΜΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ!


ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΘΑ...ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ!




ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΤΕ!ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ,ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΛΠ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ!ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!ΟΠΩΣ ΧΤΕΣ....!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!


12 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλα ρε Βαζελάκια λάγοι της Παιανίας και του Παγκρατίου χαίρεστε πάλι με ξένα κόλυβα.

Αν είστε μάγκες αποδείχτε το και στην πράξη και έλατε να μας Νικήσετε μέσα στο Καραισκάκη σαν την Σαιντ Ετιέεν
Χτες δεν πήγα στο γήπεδο αλλά έμαθα ότι είχατε μεταμφιεστεί ορισμένοι απο εσάς σε Γαλλάκια για να σπάσετε μερικά καθίσματα.

Την 1 Μαρτίου έχει πάρτυ και μην ξεχνάτε Κόκκινα φοράει αυτό που σας νικάει.

Αφιερωμένο το παρακάτω video
http://www.youtube.com/watch?v=bh7kyoHF6es

steve είπε...

Συμφωνω απόλυτα με ξένα κόλυβα και μέχρι εκεί μετά λάγοί.
Περιμένουν με τίς πλάτες αλλών να βγάλουν γλώσσα οι θρασύδειλοι.

skount είπε...

Εχετε πολύ πλάκα..σας έχω γράψει 3-4 φορές σε σχόλια οτι είμαι ΑΕΚτζής και εσείς με βλέπετε ως βάζελο..χαχαχαχαχα!Μέτα απο πόσες φορές καταλαβαίνει ένας γαύρος αυτό που του λένε;

teo είπε...

Και εσυ ΝΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ να μη σε μπερδευουν με μας!Οσο για την πρωτη μαρτιου θα γελασει μαζι σας και το παρδαλο κατσικι.Με τι ομαδα θα κερδισετε τον ΠΑΟ;Δεν μπορειτε κατ'αρχην θα σας πω εγω την ενδεκαδα σας για να εχετε λιγη τυχη γιατι αυτος ο Βαλβερδε ο αρχιπροπονηταρας σας κανει οτι θελει!
1 Κακος
2 Παποριδης
3 Κυρκος
4 Βασσαρας
5 Γερμανακος
6 Παπουτσελης(πως τον θυμηθηκα)
7 Πολατιαν
8 Χαραλαμπιδης
9 Γενναιος
10 Σταματογλου
11 Σταθοπουλος

Οσο για τους αναπληρωματικους το αφηνω πανω σας!Εχει και αλλους!
Καθαρα τωρα για το παιχνιδακι αν παιχθει επι ισοις ορεις και εννοω 50%-50%!!!!!!προβλεπω νεα κατεδαφισει του Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!Αντε γεια!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Eχεις δίκιο teo..συγνώμη!χε χε!
Ωραία η εντεκάδα αλλά ξέχασες πολλούς ακόμα!
Στους βετεράνους του γαύρου γιατί δεν παίζουν ο Παπουτσέλης και ο Δημητρόπουλος;

teo είπε...

Tα παιδια εχουν πλακα και ωρες-ωρες θαρρεις παιζουν με τα νευρα μας.Νομιζουν πως εχουν την Σουπερ Ομαδα τρομαρα τους.Τελος παντων απο διαιτητες εχω να γραψω ακομη ενα σωρο αλλα φτανουν αυτοι.Παντως χαρηκαν παρα πολλοι Ελληνες σημερα στην αγορα δεν ακουγες τιποτε αλλο ακομη και αντι για καλημερα ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ εγινε σλογκαν και εν'μερη δικαιολογη τα γραφομενα μας στις αναρτησεις.Ασε τους γαυρους να κοιμουντε και να χαιροντε με το 12ο!

skount είπε...

H πλάκα ξέρεις ποιά είναι;Οτι εμείς μπορεί να υποστηρίζουμε άλλες ομάδες αλλά να συζητήσουμε μαζί μπορούμε μια χαρά με την βοήθεια της κοινής λογικής.
Με τον γαύρο δεν υπάρχει λογική ρε φίλε..ακόμα και αυτά που βλέπεις με τα μάτια σου στα βγάζουν αντίθετα..

teo είπε...

Ενταξει ειπαμε και εμεις θελουμε πρωταθλημα αλλα οχι με την παραπανω ενδεκαδα συνεχεια μα συνεχεια!Στην Ελλαδα ειναι ολοι ρομπες μα δεν μπορει να επεμβει επιτελους ενας Εισαγγελεας που να τα ....εχει;Αλλα που να τα βρει και αυτος του τα.... κοψανε!Εδω και χρονια το αγαπημενο σπορ εχει σπαραλιαστη απο καθε λογης τυχοδιωκτες που πλουτιζουν ασυστολος!Εστω μια μηνυση να γινει για δυσφημιση του αθληματος.....ουτε και αυτο μπορει να γινει οτι πουν οι διαιτητες....και δω και χρονια δειχνει παντα Πειραια!Θεος φυλαξι δηλαδη κανεις δεν μπορει να τα βαλει με τον χοχοχοχοχο!Θα τους κανει ντα!

geokalp είπε...

με την ΑΕΚ που περισυ μας κέρδισε 4-0 παίξαμε πάντως δύο ματς φέτος...

νομίζω κοντευει και το δεύτερο του ΠΑΟ...

teo είπε...

Παντα μετρημενος geo..!Τον ΠΑΟ δεν τον κερδισατε στο πρωτο ματς!Εχω γραψει να παιχθει το ματς 50%-50% αυτονοητα πραγματα.Το γκολ να ειναι πραγματι γκολ και το πεναλτυ να ειναι πραγματι πεναλτυ γιατι εδω στην Ελλαδα δεν ισχυουν τα ιδια σε ολες τις ομαδες και βλεπουμε καθε κυριακη ευτραπελα...

skount είπε...

Τι αυτονόητα ρε teo;Πότε τα είδες αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα;

teo είπε...

Ποτε! Αλλα θα το ηθελα πολυ!Οκ επαιξα ποδοσφαιρο αλλα η αλλη ομαδα επαιξε καλυτερα ε!ας χασω αδερφε!Την αλλη κυριακη εχει ο Θεος και παει λεγωντας...