Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-3: Περίπατος

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0-3 το Σάββατο 14/2/2009 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Σαν σίφουνας πέρασε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο από τη Λειβαδιά σκουπίζοντας το Λεβαδειακό άνετα και χαλαρά με 0-3. Η ομάδα έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σκοράροντας τρεις φορές και σβήνοντας τις μηχανές από το 60' και μετά, οπότε και ουσιαστικά περπατούσαμε μέσα στο γήπεδο.

Βλέποντας την ενδεκάδα λίγο πριν τον αγώνα, ομολογώ ότι ξενέρωσα χοντρά διαπιστώνοντας ότι ο Σάντος κατεβάζει μια κορυφή μόνο στην επίθεση. Τελικά η ομάδα ήταν τόσο επιθετική όσο δεν περίμενε κανείς. Λίνο και Αραμπατζής που παίζαν -υποτίθεται- ακραία μπακ, ανέβαιναν πάρα πολύ ψηλά με αποτέλεσμα ο Κονσεϊσάο και ο Σορλέν να έχουν πολλούς χώρους μπροστά για να κάνουν παιχνίδι.

Αυτό το στήσιμο της ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα να ασκήσουμε μεγάλη πίεση στο Λεβαδειακό από νωρίς και να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Ήδη στο 9' που έγινε το 0-1 με τον Κονσεϊσάο, είχαμε χάσει 2-3 καλές ευκαιρίες. Αυτό που άρεσε είναι ότι και μετά το 0-1 η ομάδα έμεινε ψηλά, άσκησε πίεση στην άμυνα του Λεβαδειακού προσπαθώντας να καθαρίσει το ματς. Επιτέλους δεν τραβηχτήκαμε πίσω μετά το γκολ! Και δικαιωθήκαμε στο β' μέρος πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ με το Σορλέν. Η νίκη μετατράπηκε σε περίπατο μετά το 0-3 του Ίβιτς (μετά από ένα περίεργο πέναλτι, μαϊμού θα το χαρακτήριζα αν ο αμυντικός δεν το είχε δεχτεί τόσο αδιαμαρτύρητα...) Μόλις μετά το 0-3 η ομάδα έσβησε τις μηχανές για συντήρηση δυνάμεων.

Δυστυχώς ο Σάντος δεν μας έκανε το χατήρι να βάλει σε εκείνο το σημείο το Χούτο, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Η αλλαγή του στο 88' δεν μου λέει τίποτα απολύτως.

Συνολικά όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Προσωπικά θα ξεχωρίσω τον Κονσεϊσάο και το Σορλέν που ήταν σε τρελά κέφια. Από κοντά κι ο Ίβιτς ενώ πίσω ο Κοντρέρας δεν άφησε ούτε υποψία ευκαιρίας στο Λεβαδειακό.

Μετά την 3αρα λοιπόν που φάγαμε απ' το βάζελο, επιστρέψαμε ρίχνοντας μια 3αρα στο Λεβαδειακό, σε μια πολύ δύσκολη έδρα (όπου μέχρι στιγμής μόνο ο βάζελος κι εμείς έχουμε περάσει). Διαψεύστηκαν περίτρανα κάποιες Κασσάνδρες λοιπόν που προέβλεπαν ότι αρχίζει η κατρακύλα και ο κατήφορος για τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια αυτή η νίκη δεν πρέπει να υπερτιμηθεί γιατί στο κάτω κάτω παίζαμε με μια ομάδα αδύναμη που κινδυνεύει να πέσει. Αυτό που κρατάω είναι η όρεξη της ομάδας και ότι έδειξε χαρακτήρα μετά την 3αρα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα με τον Ηρακλή το Σάββατο 21/2/2009 στις 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: