Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. του ΟΦΗ, Κρήτες, με την οποία χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων ανεπιθύμητη στο Ηράκλειο την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αφορμή για την καυστική ανακοίνωση στάθηκε η τραγική, για ακόμα μία φορά, διαιτησία στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς ΕΠΟ Super League και όποιον νομίζει ότι τον αφορά αν νομίζετε κύριοι εάν και αυτός ο τίτλος δεν σας αξίζει ότι είμαστε ξεγραμμένοι είστε οικτρά γελασμένοι , αν νομίζετε ρίχνοντας τον ΟΦΗ μας στην Β εθνική θα εξυγιάνετε το σάπιο ποδόσφαιρο σας ξεχάστε το. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο κόσμος και πολλοί θα χάσετε τον ύπνο σας κουμπάροι – θειοι – υπάλληλοι και όποιος πάει κόντρα στο λαϊκό αίσθημα που θέλει τον ΟΦΗ μας καθαρό στην Α εθνική.

Ο κόσμος του ΟΦΗ και της ΚΡΗΤΗΣ γενικότερα δεν αντέχει την αδικία και την κακομοιριά . Μετά τα τελευταία γεγονότα την εντεταλμένη υπηρεσία που εκτέλεσε ο Ζωγράφος , την ιστορία με τους αγρότες μας στον Πειραιά μας δείχνουν ότι μας έχουν γραμμένους ως ΚΡΗΤΗ , γι αυτό λοιπόν και εμείς κρίναμε ως ανεπιθύμητη την εθνική ομάδα στο Ηράκλειο. Να πάει να παίξει στην Τρίπολη στην Λιβαδειά των κουμπάρων ή στο Καραϊσκάκη του……..., το ίδιο κάνει, εδώ ΟΧΙ.

Ξυπνάτε όλοι δεν βρέχει μας φτύνουν , όποιος συνεχίσει να κοιμάται είναι συνένοχος .

Υ.Γ Λαέ του ΟΦΗ συσπειρώσου και μείνε ενωμένος .

Σύνδεσμος φίλων ΟΦΗ Κρητες-4




υ.γ.

1 σχόλιο:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Με τέτοιες διαιτησίες όπως του Ζωγράφου και λίγα λεν...