Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ+14 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΑ 4


ΕΓΩ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..ΕΝΑ ΜΠΟΥ...ΕΙΣΑΣΤΕ!3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ +14,15,16,17 ΒΑΘΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ.



Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 18ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!



ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΑΥΡΟΙ..ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΓΚΟΛ-ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ"ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ..ΚΥΠΡΟΥ!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...!




Υ.Γ.:ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΜΟΝΟ 10 ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ,ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο "ΧΟΧΟΧΟ"ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!
Υ.Γ.2:ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ STEVE,ΣΤΟΝ HADES ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ!ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΓΑΤΕ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ +14,15 ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ!ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΟ ΠΙΘΗΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ 7.5 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΠΕΝΑΛΝΤΙ!ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

28 σχόλια:

Hades είπε...

Νομίζω ότι κατάφερες να αποδείξεις στον εαυτό σου το γιατί θα παραμείνεις μαλάκας μια ζωή ρε φιλαράκο. Διότι τα πράγματα είναι απλά: δεν παίξαμε καλά εμείς, έπαιξαν εκπληκτικά οι Γάλλοι και κέρδισαν δικαιότατα. Απλό και ξάστερο.
Εμείς ούτε συμπαράσταση χρειαζόμαστε την οποίαν έσπευσες να δώσεις δίχως καν να σου ζητηθεί, ούτε άμπαλοι και κομπλεξάρες είμαστε. Κοινώς, εμείς δεν είμαστε βάζελοι. Λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη. Ας παίζαμε καλύτερα, όπως είχαμε παίξει με Μπεμφίκα και Χέρτα να είχαμε πετάξει 4 και να καθαρίζαμε. Απλά πράγματα. Κι ούτε με ενδιαφέρει αν η Σεν Ετιέν ήταν αήττητη, ούτε αν βγήκε αναγκαστικά ο Γκαλέτι. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες εμείς. Αν θες να δεις ποιοι κοιτάζουν για δικαιολογίες, ποιοι σπεύδουν να βγάλουν το κόμπλεξ τους σε χρόνο ντε-τε και λοιπά, απλά κοίτα στον καθρέπτη.
Συνέχισε να ψάχνεις για δικαιολογίες. Τα φαντασματάκια στον ώμο σου θα συνεχίσουν να υφίστανται μέχρι τον αιώνα τον άπαντα.

nikos είπε...

mpravo re wraio to keimenaki sou mono p les blakeies mesa.
1)o diogo einai paixtaras kai pollh se tsouzi p den ton exeis nikolaki.
2)den mporeis na krineis apo to prwto paixnidi p ksereis ti tha ginei sthn gallia.mpas kai eisai mentioum???
3)auto me ta goal offside stamata na ta les giati ginesai kai rezili
4)mh bgazeis to kompleksou toso pollh pros ta eksw giati ginesai rezili sto tetragwno
5)ti omadoula-kafeneio eisai gia pes mas na mathoume???



ANTE GEIA REEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sierra Golf. είπε...

Eλατε τωρα..
Ο Ολυμπιακος ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας.
Πριν λιγα παιχνιδια ηταν καταπληκτικος.
Βγαζει λιγο ντεφορμαρισμα.
Μολις κλεισουν οι γραμμες του , θα δουμε παλι τον ιδιο Ολυμπιακο που βλεπαμε λιγο πριν.
Και οι ιδιοι το ξερουν οτι ευνοουνται. Μα ... αληθεια!!
Ποιος επρεπε αλλος να ευνοηθει;
Ο Παναθηναικος ; η καποια αλλη ομαδα; Ο ΠΑΟΚ; Ποιος ΠΑΟΚ; Του Ζαγορακη;Στα τοσα χρονια μας πετουσαν και κανα κοκκαλο. Τωρα; Τωρα τιποτε. ΤΕΛΟΣ. Εγω ειμαι ΑΡΗΣ και δεν ειμαι καλα... Και τι εγινε; Αλλαζει κατι; Ποσο θα πανε οι αλλες ομαδες; Αν δεν θελει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ παει και τελειωσε.
ΕΙΣ ΑΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ .. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ. + 14 ας ειμαι κι εγω και στα κακαλα' μ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Panagiotis είπε...

Ρε 'σεις, αϊ σιχτίρ από 'κει. Δυό, άντε τρείς φορές το χρόνο σας υποστηρίζουμε και μας κάνετε ρεζίλι διεθνώς. Άμα δεν τραβήξει ο Γκαλέτι και ο Τζόρτζεβιτς δεν μπορείτε να παίξετε δηλαδή? Ρεμάλια. Και για να καταλάβεις την αγανάκτησή μου, αυτή την εβδομάδα έτυχε να είμαι στο Μόντρεαλ (Γαλλόφωνοι εδώ)σε κάποιον πελάτη και αν με πιάσεις απ' τη μύτη θα σκάσω απ' το κακό μου. Να γίνομαι ρεζίλι για τον ΠΑΟΚ το καταλαβαίνω, αλλά να με κάνει ρεζίλι ο Γαύρος, αυτό με την δίνει στα νεύρα.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς η Σεντ Ετιέν είναι σαν τον Παναθηναϊκό. Χάλια στο πρωτάθλημα και πετάει στην Ευρώπη. Που ξέρεις, μπορεί να της φταίει η διαιτησία που είναι τρίτη από το τέλος!

steve είπε...

Αμα ρίξετε τίς τεσσάρες καί τίς πεντάρες που εχουμε ιξει τότε τα λέμε πρός το παρόν καθίστε στο κομπλεξ σας καί την πίκρα σας καί τα λέμε.
Καί γιά να πάρουμε τα οραγματα κατά σειρά.
Το Αεκάκι στη Ξάνθη εχασε καί με ενα σκόρ που επρεπε να είναι μεγαλύτερο η κακη διαιτησία του Κόκαλη οπως ισχυρίζεσθαι ακύρωσε κανινικό γκόλ της Ξάνθης,αυτό δεν είναι παράγκα;
Μήπως κάνω λάθος αν είχε γίνει αυτό με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τόνοι χαρτι και μελανιού θα ει΄χαν ξοδευτεί,και χιλάδες αρλούμπες θα είχαμε ακούσει τώρα μούγκα κότες.

skount είπε...

ΗΑDES:Ο οχετος υβρεων που αδειαζεις με αφηνει αδιάφορο!
Μαλάκας είναι καλό να είσαι καποιες φορες,ηλιθιος και να σου πιπιλανε τα μυαλα σε μεγαλη ηλικια τα διαφορα ΜΜΕ και να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
Ειναι ευχαριστο το γεγονος οτι βλεπεις σιγα σιγα οτι η ομάδα σου δεν παίζει μπάλα και οταν βρισκει σοβαρες ομαδες απεναντι της και δεν εχει την στηριξη απο το κορακι θα τρωει ψ..ες!Επισης καταλαβαινεις πως δεν θα βρισκεις καθε μερα καφενεια στον δρομο σου τυπου χερτα για να πετας 5αρες!
Αναφερες κατι για βαζελους!Ασχετο αλλα εγω ειμαι ΑΕΚ!Φανταζομαι να μην εχεις παθει παρακρουση απο την 3αρα και τους βλεπεις ολους βαζελους γυρω σου..
Καλο θα ηταν να ψαχνατε για δικαιολογιες μπας και παρετε καναν παικτη της προκοπης το καλοκαιρι και να φτιαξετε καμια ομαδα που δεν θα βγαινει πρωτη στην ελλαδα με σπρωξιμο αλλα θα κανει και καμια πορεια στην ευρωπη σαν αξια πρωταθλητρια..
Οσο για την συμπαρασταση δεν περιμενω να μου ζητηθει απο κανεναν..την δινω οταν ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
Για τα φαντασματακια που λες δεν ειναι και τοσο φαντασματακια και το ειδες σημερα!ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!

ΝΙΚΟΛΑΚΗ:Αυτος που απανταει στις βλακειες πως λεγεται αγορακι μου;;χαχαχαχα
Παμε στις εξυπναδες σου..
1.Ο Ντιογκο ειναι παικταρας αλλα εχει να σου σκοραρει 20 αγωνες!
2.Ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισετε 3-0 στην Γαλλια..οκ;χαχαχαχαχα!
3.Ναι γινομαι ρεζιλι..το ειδα προχτες με τον Αρη..κερδισατε με το σπαθι σας!
4.Ξέρεις και μαθηματικα βλεπω..περιεργο αυτο για γαυρο!
5.ΑΕΚΑΡΑ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

SIERRA:Εισαι ωραιοοος!Τους σφαζεις με το μπαμπακι..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ:Δεν το βλεπεις τοσα χρονια το ιδιο εργο;Τι καθεσαι και σκας; :)

skount είπε...

STEVE:5ΑΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ,ΜΟΛΝΤΕ,ΡΕΑΛ,ΡΟΜΑ Η ΤΗΝ 7ΑΡΑ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ;ΧΑΧΑΧΑΧΑ...2 ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ!!!ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ..Α ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!
Πραγματικα ντρεπομαι με το γκολ που βαλαμε αποψε.Επρεπε το σκορ να ειναι 3-0!ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ;
Για ποια παραγκα μιλας;Του Νοτια;;χαχαχαχαχαχα...Ρεεε μην γινεστε γραφικοι ρεεεεεεεε!
Και τα τσιμεντα ξερουν για τις σχεσεις Γκαγκατση-Κοκκαλη,και τα τσιμεντα ξερουν για την παραγκα του Θωμα και τις κασετες του Τριανταφυλλοπουλου και για τα"Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ".Απο οπου και να πιασουμε την ιστορια σας,οσα κυπελλα και να γυρισουμε αναποδα σκατα και βρωμια θα βγαλουν!
ΒΓΑΛΕ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΜΕ.
ΓΑΥΡΟΑΔΕΡΦΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΞΙΖΩ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΟΥ!

steve είπε...

Σιγά τα παντελόνια πρόσεξε μην τα πατήσεις.
Ρε φίλε εσυ που λές οτι τα εχεις μου ζητάς σαν αφιονισμένος και τυφλωμένος απ΄το κόμπλεξ σου να παραδεχθώ τί,οτι με πάν οι διαιτητές τη γνωστη πιπίλα,μα βρε βλάκα ανεγκέφαλε βγάλε το γράσο απο τα μάτια νά δείς 20 βαθμούς είσαι πίσω ,καί αυτο οι διαιτητές το κάνουν,οταν πάς και χάνεις δεξιά καί αριστερά ποίος φταίει.
Καί κάτι αλλο ρώτα ποίοςστη Ελλάδα εχει το καλύτερο ροστερ σαν ομάδα,καί ποιός εχει την καλύτερη οργάνωση καί θα δείς τη θα σου απαντήσει,ενας σχετικός με μπάλλα καί δίκαιος στην κρίση,οχι κανένας μίζερος σαν εσένα που δεν εχει τη να απαντήσει παρά μόνο να βρίζει.
Γιά αυτό πάντοτε θα είστε το μίζερο ΑΕΚΑΚΙ καί το πτυελοδοχείο του θρύλου,μιά ζωή στη πείνα και τη κλάψομουνίαση γελοιοι.
Τό μόνο που περιμένετε καί ελπίζεται είναι μπάς καί κάνει ο Ολυμπιακός καμμία στραβή ως εκεί.
Καί κάτι αλλο πότε η ΑΕΚ παίζει Ευρώπη;
Μήπως φταίνε τώρα καί οι Ευρωπαίοι διαιτητές τώρα μήπως τους πλήρωσε και αυτους ο Κόκαλης για να αποκλειστή το Αεκάκι.
Ρε σείς εσείς κάνατε με αυτά που λέτε superman τον πρόεδρο μπράβο
Λπίπον λιγούρια τα κεφάλια μέσα,καί κάτι αλλο δικαιώθηκα που εγραφα προχθές οτι η ΑΕΚ είναι ευνοημένη απο την διαιτησία τι εγινε στη Λάρισα,τί εγινε απόψε ηρθε η επιβεβαίωση.
Οπότε στο σπίτι του κρεμασμενου δεν μιλάνε γιά σχοινί
αντε γεία λοίπον

skount είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΟ ΜΕ GAYΡΟΥΣ!

steve είπε...

Τίνα πείς καί τίνα συζητήσεις,εχεις να πείς κάτι γαργάρα λοιπόν.
Καί απο Κυριακή τα κεφάλια σας μέσα καί μην αυθαδιαζεται.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Οτι πείς εσύ μεγάλε!χαχαχα!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Παρακαλώ όποιον θέλει να με βρίζει να με βρίζει με το όνομα του όπως κάνουν ο hades,ο steve και ο Νίκος!χαχαχαχα!Αυτό ισχύει και για ΑΕΚτζηδες και βάζελους που βρίζουν τους γαύρους μας ανώνυμα(3 έχουμε και είναι είδος υπο εξαφάνιση στα blogs οπότε πρέπει να τους προσέχουμε για να μην χάσουμε τα αστεία που γράφουν,με τι θα γελάμε μετα;).
Οι ανώνυμοι που βρίζουν θα σβήνονται!Οπότε τσάμπα ο κόπος!Ευχαριστώ!

teo είπε...

Η Ευρωπη δεν ειναι κολοτουμπα στην κολοτουμπα οφσαιντ κοκινη πεναλτυ και γκολ!Αυτα τα μαθαμε καλα και ειναι τις S.L της αθανατης.Τωρα σοβαρεψαν τα πραγματα και μπορει να δεις την γυμνια της ομαδος.Δεν ειναι ντροπη να χανεις απο καμια ομαδα που και που!Αυτο καλο κανει μερικες φορες.Ο ΟΣΦΠ δεν ειναι ατρωτος σαν ομαδα τρωγετε!Η θεση του στην SL ειναι τελειος πλασματικη ενταξει θα ηταν μπροστα αλλα οχι και ετσι να παρεις το πρωταθλημα απο την πρωτη αγωνιστικη!Λιγη ντροπη και ελεος πια.
Και τωρα πως θα αντεξετε τις ηττες που θα ακολουθησουν απο:
1.Εργοτελη να σωθει το παραρτημα σας
2.Την Λειβαδια αλλο μεγα παραρτημα
3.ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ(και προσοχη οσο και να ακουγεται παραδοξο ειναι απο τα παιχνιδια που κατεχει την τεταρτη θεση στον κοσμο σαν ντερπυ!Θα γελασουμε παρα πολυ!)
Ξεχασα και την ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ελπιζω να μη εχετε αντιρρηση παει το πουλακι πεταξε!

Unknown είπε...

Tι να πούνε ρε παιδιά οι παναθηναικοί μια ζωή κομπλεξικοί και λαγοί θα είναι....

http://www.youtube.com/watch?v=hZ4PLHm_wuU

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8Oci3kJ5Dug

Νίκο το video στο αφιερώνω με πολύ αγάπη...

skount είπε...

Φίλε μου εγώ είμαι ΑΕΚΑΡΑ!Βρές σε παρακαλώ κανένα που να βρίζει τις δικές μας μάνες και στείλτο πάλι να το δώ...χαχαχα!Να σαι καλά!

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Rs__miDyhcs

Νικόλά όριστε και τα δικά σας χάλια...
Όταν η ομόνοια σας έκανε π...τανα μέσα στην έδρα σας η πρωταθλήτρια του κώλου 2008

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WUE8mVCKFWg

και να μην ξεχνιόμαστε η ομάδα που έφαγε 3 γκόλ απο την Σαιντ Εττιέν σας έκανε πουτάνα και αυτή μέσα στο ΟΑΚΑ.
Χανουμάκια

skount είπε...

Καύλα είναι..Εχεις μήπως ευκαιρα και τα 3 απο την Ανορθωση του ΤΙΜΟΥΡ;

Unknown είπε...

Πάρε και τα 4 μπαλάκια όπως παλιά.
Γιατι μονο ΕΜΕΙΣ σας γαμάμε για πλάκα Αεκάκια.
http://www.youtube.com/watch?v=MeRxvbMnfpM

Sierra Golf. είπε...

Μην το παιρνετε σαν σε μονομαχια.
Σχολιαστε σεμνα!!
Εδω μας δινετε σε ολους το βημα να πουμε τις αποψεις μας.
Οι αλλοι που διαβαζουν κρινουν.
Νομιζετε μηπως οτι οποιος γ---ει πιο πολυ εδω μεσα ειναι και η ομαδα του πρωτη;
Σας πληροφωρω οτι αν αησουν τις ομαδες στα ισια , ο ποδοσφαιρικος χαρτης θα αλλαξει , και τοτε το παιδακι που μεγαλωνει στον Εβρο στα νησια μας , και γενικα; εκτος λεκανοπεδιου , θα αγαπησει μια ομαδα σχετικα καλη , αφου θα κερδιζει και αυτη τον Ολυμπιακο.
Εδω στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ τολμησε ο ΑΠΟΛΛΩΝ να κερδισει τον Ολυμπιακο με γκολ του Μπαρκογλου , και εκτοτε δεν ειδε στον ηλιο μοιρα , αφου τολμησε να διεκδηκισει το παιχνιδι μια ς και ο Ολυμπιακος το πηρε στα χαρτια λογω αντικανονικης συμμετοχης του ........ γσδγ;μβμ
Νατος στην Β' στην Γ' στην Δ'...
Γιατι; Γιατι; Επειδη κερδισε; Που τολμησε;
Χαλαρωνω , και λεω ......
ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΔΙ.
Με στοιχεια και ντοκουμεντα να τοποθετουμαστε. Η μηπως ετσι σας βολευει μερικους;
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΕΝΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ , ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΚΙ' ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΟΠΑΙΑ.
ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΩΣΕ.
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....

teo είπε...

Παιδακι της πλατειας λαγουλης εχει γινει τωρα τελευταια ο Αντωνακης ο Νικοπουλιδης ειδικα χθες ξαπλωνε και ανοιγε τρυπες.Απο δω αυτος απο εκει η μπαλα βρε βρε παιχνιδακια που του επειξε χθες απο συνηθεια πως δεν τολμησε να βλεπει τον υποπτη μη τυχων εχει καρφωμενη πανω την σημαια!Ελλαδισταν, Ελλαδισταν πως θα θελατε να παιζεται εδω και να τους ξεσκιζατε 5-3 χαχα!

Για τον φιλο sierra:
Προχθες στο Καραισκακη στον αγωνα με ΟΣΦΠ τους ποδοσφαιριστες συνοδευαν στον αγωνιστικο χωρο παιδακια απο την ακαδημια ποδοσφαιρου του Αετου Σκυδρας και ο πρππονητης που τα συνοδευε εκανε παρατηρηση σε ενα παιδακι που τολμησε να πει οτι ειναι ΑΡΗΣ και το γνωστο συνθημα γινε Αρης για να γουσταρεις.Μερες τωρα εχει γινει θεμα σε ραδιοφωνικους σταθμους της ΘΕΣ/ΚΗΣ και ενας δημοσιογραφος ειπε καλα να παθετε αφου στελνετε τα παιδια σας να γινουν Γινιτσαροι....

skount είπε...

Αυτό είναι με την αστεία κόκκινη στον Νάβας και με τα 2 κομμένα οφσάιντ στον Ρουις;;χαχαχαχα!Ο γνωστος γαύρος!Η ομάδα του λαου που την εκφραζει το νταβατζιλικι και η βρωμια..!

skount είπε...

Το παραπανω σχολιο ειναι προς το παιδί της πλατείας!

Unknown είπε...

Νικολάκης
http://www.youtube.com/watch?v=HM12oLiVRhA

http://www.youtube.com/watch?v=PDluC2-wM4w

http://www.youtube.com/watch?v=x-MHoCNuJhY

Ορίστε πελάτες της φάπας χανουμάκια...

Μια ζωή ΠΕΛΑΤΕΣ του Ολυμπιακού και ανύπαρχτοι ΟΠΑΔΙΚΑ

skount είπε...

Παιδάκι της πλατείας το να μου λές εσύ απο το χωριό σου,την Ζάκυνθο που άντε να έχεις δεί τον γαύρο 10 φορές στην ζωή σου οτι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ανύπαρκτος οπαδικά έχει πολύ μεγάλη πλάκα.Πιθανόν δεν έμαθες ποτέ οτι οι οπαδοί σου είναι υπάλληλοι του Σωκράτη και η Θυρα 7 έχει φτιάξει ταμείο που άνετα θα μπορούσε να αγοράσει ομάδα Δ'Εθνικής!Επαγγελματίες οπαδοί δηλαδή.Επισης σας το έχουμε αποδείξει πολλές φορές ποιοί είμαστε είτε στην εθνική οδό το 1999 είτε στην φιλαδελφεια σε κατι μπασκετ που ερχοσασταν μεσα στην κλουβα των ΜΑΤ για να μπείτε στο γήπεδο και σε πολλά άλλα.
Οσο για τα βίντεο μάλλον θα είσαι πιτσιρικάς και δεν θα θυμάσαι πώς τα παίρνατε αυτά τα μάτς..Απλα σου θυμίζω για τα 2 απο τα 3 ματς..
Στο 2-1 του κυπελλου στο Καραισκακη χασατε στην κανονικη διαρκεια του αγωνα και για να μας λυγισετε στην παραταση χρειαστηκε να μας κοψετε 3 τετ α τετ οφσαιντ και να μας αφησετε με 10 παικτες.
Στο 1-2 της Κρητης τιμωρηθηκαμε για ενα μπουκαλακι που ειχε πεσει στην φιλαδελφεια και για να μας κερδισετε χρειαστηκε να μας παιξετε στην Κρητη γιατι τοτε σας ταραζαμε στην φαπα οποτε ερχοσασταν στην Φιλαδέλφεια!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Axxx pos na 3exaso auti tin nikta, 0-1 apo tin omonia, aekakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

europeoi m eseis


http://www.geocities.com/colosseum/Field/2592/uefa_i_05-06.html