Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Ηρακλής...


6 Αγωνιστικές πέρασαν και η ομάδα του Ηρακλή έχει καταφέρει να πάρει μόνο 3 ισοπαλίες...
Στις 6 αυτές αγωνιστικές η ομάδα έπαιξε στην έδρα της με ορισμένους απο τους θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους του πρωταθλήματος και το τραγικό είναι ότι έπαιξε με αυτούς στην έδρα της και κατάφερε να μην πάρει ούτε μια νίκη.

Το τραγικό δεν είναι για μένα το κακό αυτό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα. Το κακό είναι η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται αυτή η ανύπαρκτη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας.
Την μια ήταν η γκαντεμιά.
Την άλλη ήταν η διαιτησία.
Την παρ' άλλη ο..καιρός.
Ποτέ ο προπονητής.
Ποτέ οι παίκτες.
Ποτέ η διοίκηση.
Δεν διάβασα καμμιά δήλωση του προπονητή που να λέει ότι έφταιγε αυτός.
Δεν διάβασα καμμιά δήλωση του προέδρου να λέει ότι έφταιξε αυτός.
Η ομάδα σήμερα δεν είχε κανένα αυτοματισμό.Μόνο σέντρες...
Ήταν τελείως ασύνδετη.
Το παλικάρι ο Μάρκες έκανε ότι βλακεία του κατέβαινε στο κεφάλι.Έπαιρνε την μπάλα και ορμούσε στην περιοχή λές και ήταν ο Μαραντόνα....
Ο Πεντράθα ευχαριστημένος απο την εικόνα της ομάδας του έκανε τις δύο αλλαγές για τυπικούς λόγους στο 85 και στο 89...
Που πάμε ρε...
Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν πρόκειται να έρθει ποτέ νίκη..

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλη...
"Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από την επόμενη προπόνηση. Εχουμε συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και εγώ ως προπονητής. Είναι λογικό να υπάρχει από όλους νευρικότητα. Αισθάνομαι άσχημα τόσο για μένα όσο και για τη διοίκηση και τον κόσμο. Θέλω όμως να ζητήσω τον σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά,
ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι είπε:
"Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο άλλες φορές. Κάναμε πάντως κάποιες ευκαιρίες και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Εκεί που όλα είναι υπέρ μας, με τον Εργοτέλη να είναι με έναν παίκτη λιγότερο, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αρκετό άγχος και βιασύνη να βάλουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή".


Βλέπεις πουθενά να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του???

6 σχόλια:

Stepas είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Η συγκομιδή του Ηρακλη σε βαθμούς είναι άθλια αναλογικά με το εύκολο πρόγραμμα που είχε μέχρι τώρα. Αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Εγώ αναρωτιέμαι πού είναι εκείνος ο καλος Πεντράθα που κέρδισε την εκτίμησή μας πέρυσι. Τι έχει πάθει φέτος; Και όπως σωστά λες δεν φαίνεται διάθεση από κανέναν ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η δυσχερής κατάσταση στην οποία έχει πέσει η ομάδα.

Ο Ηρακλής έχει ένα σχετικά καλό ρόστερ και δεν του αξίζει τέτοια εικόνα. Μάρκες, Γιάντσης, Κοβαλέφσκι, Αγρίτης, Κονέ, Ντιέ είναι παίκτες καλοί για ομάδα που θέλει να κάνει μία πορεία χωρίς να μπλέξει με σενάρια υποβιβασμού.

Κώστας είπε...

"Και όπως σωστά λες δεν φαίνεται διάθεση από κανέναν ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η δυσχερής κατάσταση στην οποία έχει πέσει η ομάδα."

Αυτό είναι που με τρελαίνει ρε φίλε...
Βγαίνουν και τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα...
Κανονικά θα έπρεπε να ρίξουν ένα πρόστιμο σε όλους τους παίκτες για την απόδοσή τους.

Τους έβλεπα να πάιζουν χθες, και νόμιζα ότι έβλεπα προπόνηση της ομάδας και όχι ένα κρίσιμο παιχνίδι..

teo είπε...

Εκτός όλων αυτών ο ΗΡΑ μας έχει ξεσκίσει και στον τζόγο!Βρε και τώρα θα κερδίσει βρε και μετά βρε τώρα με τον Εργοτέλη,ποιόν Τέλη τώρα!........τίποτα ούτε και τώρα!Ο κουβάς είναι για μας...θα τον αφήσω ήσυχο........Πάντως τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι.Μακάρι να ξυπνησουν όσο είναι νωρίς ακόμη.Μετά 3-4 αγωνιστικές θα είναι πολύ αργά.

Κώστας είπε...

Teo
τον Ηρακλή αν τον παίζεις Under, δεν πρόκειται να χάσεις ποτέ...

teo είπε...

Διάβασα μια ωραία εφημερίδα Κώστα για ΑΡΗ-ΗΡΑ οβερ και ΠΑΟΚ-ΠΑΟ οβερ και 2-3 γκόλ!!!φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή.Και ΗΡΑ άντερ να βάλω θα ταξιδεύσω από το πρώτο τέταρτο!Κάπου θα ξεσπάσει και ο ΗΡΑ όταν κάνει την αρχή θα τον ξαναπαίξω!

Κώστας είπε...

ΧΑΧΑΧΑ
ΤΕΟ
δώσε μου ένα λογαριασμό τραπέζης για να σου στείλω λεφτά να παίξεις τον Ηρακλή under, αν είναι να μας γυρίσει η τύχη και βάλουμε 3 γκολ.
Μόνο μην φάμε 3....