Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Δηλώσεις Καζναφέρη και ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ 0-0

"Ο κ.Καλόπουλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός αλλά στο δεύτερο ήταν προκλητικός με τόσα λάθη". "Νομίζαμε ότι στα προηγούμενα παιχνίδια τα λάθη ήταν ανθρώπινα αλλά σήμερα διαπιστώσαμε κάτι άλλο"....

Με κάλυψαν ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΤΑΣ στο NOVASPORT ακριβως μετά την δήλωσή του για κακή διαιτησία στο Λεβαδειακός-Ξανθη,του τα έχωσαν κανονικά και μπραβο τους....να λέμε και τα καλά για τους δημοσιογράφους και όχι μόνο τα κακά που σίγουρα είναι πιο πολλά.....
Θα μου πείτε ότι ....καλά ρε lex δεν τα περίμενες αυτά....ε όχι και έτσι ρε παιδιά....και για να μην το ξεχάσω ....μάλιστα τον έπιασε η κάμερα να ωρύεται στον τέταρτο για ένα σφύριγμα....ήμαρτον ...... και μετά λέω 'έχει γούστο να κάνει και δηλώσεις'!!!....κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση....βέβαια η καημένη η τηλεόραση την έχει γλιτώσει πολλές φορές φέτος...όχι από διαιτησία αλλά από την ομάδα μου τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ την πολυμετοχικότητα τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ τον ΔΟΜΑΖΟ κ.α.......Το ράδιο αφήστε το έσπασα....μόλις αντιλήφτηκα ότι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ που έλεγε ένας από τους αρθρογράφους, αντιπρόεδρος είναι ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ....ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ!!!!ΤΡΕΛΑ ΠΟΛΥ!!!


Αλήθεια πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία σήμερα φίλοι μου του ΠΑΟ????

Το μόνο που σκέφτομαι ξέρετε τι είναι ????
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν μας πετύχει ο Γαύρος σε τέτοια χάλια ξέρετε τι θα γίνει μετά??????
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
Δεν λέω έχουμε κάποια ποιότητα στην ομάδα.....ΝΙΝΗΣ(ΠΟΥΝΤΟΣ?)ΙΒΑΝΣΙΤΣ(ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ)ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ(ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ)ΚΛΕΙΤΟΝ(ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΚΑΟΧΤΑΔΑΣ---ΕΝΝΟΗΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΕΤΟΣ)ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ(ΑΤΥΧΟΣ)ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ(ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ)ΣΙΛΒΑ(ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΡΟΧΤΕΣ?)
ΟΛΑ ΜΑΝΤΑΡΑ........
Βαζουμε τον Τζιολη να μας πάρει το παιχνίδι στο 70'.... τον ΜΑΝΤΖΙΟ..""""ΡΟΤΕΙΣΟΝ""""""..αλήθεια ο Δάρλας ειναι χειρότερος του ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ???? Ο ΕΝΤΟΙ και αυτός χειρότερος του ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΟΥΖΑ(ΑΛΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ Ε?)
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...
Για να ξαναγίνει αυτό το πράγμα ομάδα, για να μηλίσουμε και λίγο σοβαρά, ένα πράγμα χρειάζεται....
Πρέπει να αντισταθεί στον ΑΙΩΝΙΟ..πρέπει να μην είναι ηττοπαθής και να αποκτήση ποιότητα και αυτοεκτίμηση...ΠΩΣ????
Πρέπει να πάρει 2 συννεχόμενα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και προσωπικά χέστηκα για Ευρώπη ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.....
Και πώς θα επιτευχθεί αυτό????????

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ........................
Αυτος και μόνο αυτός θα ξεζούμιζε την ποιότητα απο την ομάδα.....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...


5 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Τις δηλώσεις του κ. Κασναφέρη δεν θέλω να τις σχολιάσω.Απλά, πρέπει να γνωρίζει ο κύριος πως ούτε επιλήσμονες είμαστε ούτε αφελείς.

Θέλω να σταθώ λιγάκι στα του Παναθηναϊκού που έγραψες. Σίγουρα, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας. Θέλουμε να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και κυρίως θέλουμε να έχει αυτό το μέταλλο του νικητή, αυτό το κάτι που κάνει τους πρωταθλητές να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Θεωρώ πως οι εποχές που η τούμπα ήταν απλά μια ακόμα έξοδος, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Απο δω και πέρα θα είναι μια δύσκολη έδρα για όλους και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάποιος το διπλό εκεί μέσα. Ήδη στραβοπάτησαν ο Αρης, η ΑΕΚ και εμείς.

Δεν προσπαθώ να χρυσώσω το χάπι, απλά να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.Η ισοπαλία ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και αν πάρεις τα ματς που πρέπει να πάρεις(με ηρακλή και εργοτέλη στο οακα) θα πας εναντίον του ολυμπιακού στην χειρότερη με τρεις βαθμούς διαφορά.

Όσο για τον Τεν Κάτε, δεν του βγήκε ο Μάντζιος..ατυχής έμπνευση. Αλλά, επιμένω πως αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου μόνο την καταστροφή μπορεί να φέρει. Ας περιμένουμε και ας τον κρίνουμε στο τέλος της σεζόν.

teo είπε...

Συμφωνώ με thod.Tο πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ότι ακόμη δεν έχει βρει μια 11άδα.Βάζει τον έναν βγάζει τον άλλο έτσι δεν γίνεται δουλιά.Θέλει ένεν σταθερό κορμό βασικό και μετά κάνεις και τις αλλαγές σου.Καταστάλαξε όμως κάπου σε ένα σχήμα.Διαφωνώ με την λυση Μπάγεβιτς ούτε τον θέλω ούτε και τον ήθελα ποτέ στο τιμόνι του ΠΑΟ.Την ίδια επιθυμία είχε και εκείνος.Του έγινε πρόταση 1-2 φορές.Σιγά να μην τον προσκηνήσουμε κιόλας.Το παιχνίδι με ΟΣΦΠ θα είναι παιχνιδάκι για τον ΠΑΟ και καλή ομάδα έχουμε και το πρωτάθλημα θα πάρουμε φέτος και στην ΕΥΡΩΠΗ θα στρώσουμε!!Ο 10 δεν βλέπει ότι του Σαλπιγγίδι η θέση του δεν είναι εκεί που τον βάζει αλλά στην κορυφή της επίθεσης?Δεν ήξερα πως χθές θα έβγαζε και τον Μάτζιο από την ναφθαλίνη μετά από τόσο καιρό τον έφαγε ο σκόρος!

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Σε αυτό που λες φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν υπάρχει σταθερός κορμός. Πέρα απο τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος μοιάζει (και είναι) αναντικατάστατος, όλη η υπόλοιπη ενδεκάδα δέχεται κάθε εβδομάδα αλλαγές. Ο Ζιλμπέρτο δύο παιχνίδια συνεχόμενα έξω, ο Μάντζιος απο το πουθενά βασικός, ο Κλέϊτον όπως και ο Ίβανσιτς μια μέσα την άλλη έξω. Δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτό, αλλά έτσι νομίζω πως δεν στρώνονται ομάδες.

HAMMER είπε...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΕΧΑΙΟΝΑΡΙΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

teo είπε...

Είχα διαβάσει για Ζιλμπέρτο ότι δινόταν αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κολομβία λόγω στομαχικών διαταραχών και δεν γνωρίζω άν τελικά αγωνίστηκε και σε εκείνο το ματς.Αν είναι έτσι υπάρχει κάποια δικαιολογία για την απουσία του.