Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-0: Σούπα

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-0 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Χάλια παιχνίδι είδαμε χτες. Ήταν για κλάματα σε όλα του. Παιχνίδι για κλάματα, διαιτησία για κλάματα, κοουτσάρισμα για κλάματα (κι απ' τους δυο), ομάδες για κλάματα.

Μόνο ο κόσμος δεν ήταν για κλάματα χτες.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και οι δυο προπονητές φοβήθηκαν τόσο πολύ το παιχνίδι. Εντάξει εμείς ξεκινήσαμε χωρίς Κοντρέρας, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά από το 15' έως το 45' ελέγχαμε το παιχνίδι με σχετική άνεση και χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα. Κάναμε 1-2 φάσεις (μεταξύ αυτών και τη φάση που ο κύρκος πνίγει το πέναλτι που κάνει ο Σπυρόπουλος στο Μουσλίμοβιτς) αλλά τίποτε ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε το Γκαρσία (κάκωση στα πλευρά) και η ομάδα κόβεται στα δυο. Το κέντρο μας όχι απλά καταρρέει, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει. Για ένα 15λεπτο ο βάζελος μας έχει κλείσει στην περιοχή, χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά δεν βάζει γκολ. Κι εκεί ο Τεν Κάτε τους φρενάρει. Ο ΠΑΟΚ ισορροπεί το παιχνίδι και ξεκινάει το τρελό τσούκου-τσούκου μπολ και απ' τους δυο αντίπαλους. Εξαίρεση η φάση του Μπακαγιόκο που είναι στη μικρή περιοχή και ξεχνάει να κάνει το γκολ...

Θεωρώ δίκαιο το Χ σαν αποτέλεσμα. Πονέσαν τα μάτια μας χτες στην Τούμπα, αλλά το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Κλείνω με μερικές επισημάνσεις και κάποιες απορίες.

Αφού δεν χάσαμε χτες που παίζαμε χωρίς Κοντρέρας και Γκαρσία (στο β'), πάει να πει ότι η άμυνά μας έχει @ρχιδι@. Πολύ καλός ο Μαλεζάς χτες, ο Μάρκος μας καρδιοχτύπησε κάποιες φορές.

Ο Μπακαγιόκο δεν κάνει. Και δεν το λέω μόνο για τη φάση που κοιμήθηκε και δεν έβαλε γκολ. Το λέω για την εν γένει παρουσία του. Δεν τρέχει, δεν μαρκάρει, είναι εκτός κλίματος. Απορώ με την εμμονή του Σάντος στον παίκτη.

Επίσης απορώ γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Γεωργίου. Ο μικρός θα μπορούσε να βοηθήσει πάρα πολύ αριστερά, όπου έχουμε σοβαρό πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Βιερίνια.

Είπα ότι το Χ είναι δίκαιο και καθρεφτίζει πλήρως την εικόνα του άθλιου χτεσινού αγώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με ικανοποιεί. Μίλησα με πολλούς ΠΑΟΚτσήδες μετά τον αγώνα και διέκρινα την τάση στους νεότερους να είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. "Με τον ΠΑΟ παίζαμε". Εγώ δεν μένω ικανοποιημένος! Θέλω επιτέλους να αρχίσουμε να κερδίζουμε τα ματς με τους Αθηναίους, θέλω να θεωρούν τα παιχνίδια της Τούμπας χαμένα από χέρι. Δεν συμβιβάζομαι με το πονταλάκι!

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 25/10/2008 στις 19:00 κόντρα στο Λεβαδειακό στην Τούμπα.

4 σχόλια:

teo είπε...

Συμφωνώ εν΄μερη ξεχασες όμως να αναφέρεις το πεναλτάκι στον Μάτζιο ή μήπως δεν ήταν?Μήπως δεν τον τραβούσε ακόμη και πεσμένο?Για ξαναδές την φάση χωρίς να βάζεις την σημαία του ΠΑΟΚ μπροστά σου!Έτσι που απέδωσαν οι ομάδες το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Επείδη το ματς το είδα με τον DonMits από την Θύρα 5 δεν φαινόταν για πεναλτι. Το ριπλει το δείχνει.
Αλλά αφου δεν εδωσε στο Μουσλιμοβιτς δεν το εδινε ουτε σε σας.

DonMits είπε...

Το πέναλτι στον Μάντζιο ήταν. Αλλά δυστυχώς για μένα, από τη θύρα 5 δεν το έβλεπα (το είδα σήμερα στα πλάνα της ΝΟΒΑ) και δυστυχώς για εσάς, ο κύρκος είχε πνίξει το πέναλτι στον Μούσλι.

Οπότε έκανε αυτο που κάνει κάθε έλληνας διαιτητής που σέβεται τον εαυτό του: ισοφάρισε ένα λάθος με ένα ακόμα...

Να δω πότε επιτέλους οι έλληνες διαιτητές θα είναι μέσα στις φάσεις (ώστε να βλέπουν) και θα σφυρίζουν αυτά που βλέπουν κι όχι ότι να 'ναι.........

teo είπε...

Tώρα είσαστε σωστοί όσο όμως και να έπαιζαν οι ομάδες μας ακόμη και ως σήμερα το αποτέλεσμα θα ήταν χχχχ με πέναλτυ ή χωρίς!Απλά τους βόλευε η ισοπαλία και δεν άνοιξαν το παιχνίδι που διέθεταν τους ποδοσφαιριστές για να το κάνουν.