Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Αμάν πια με τις αναλύσεις σας

Χθες η ΑΕΚ άρχισε να δείχνει τι μπορεί να κάνει. Οι Πλιάτσικας και Κυριάκος ήταν όλα τα λεφτά αφού δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα. Αυτοί για μένα ήταν οι MVP. Τέλως πάντων άμα δεν βάλεις γκολ δεν το παίρνεις εύκολα. Τα πρώτα σημάδια του δεύτερου αγώνα με την Ομόνοια (πάθος, κάποια τριγωνάκια, πάσες με την μία έστω και λανθασμένες) φάνηκαν πολύ πιο ολοκληρωμένα. Ο ΠΑΟ πήρε αυτό που  άξιζε (και ίσως λίγο παραπάνω αφού το σκορ αδικεί την ΑΕΚ).

Λίγα λόγια όμως θέλω να πω για το πέναλντι και κυρίως για τις αναλύσεις του Βαρούχα και των λοιπών.

Στο πέναλντι ο Σπυρόπουλος κρατάει από το χέρι πρώτα, και από τον λαιμό στη συνέχεια τον Εντίνιο. Κατά την άποψή μου αυτό είναι αρκετό για να δωθεί πέναλντι και κόκκινη κάρτα. Δίνεται μόνο κίτρινη αδικαιολόγητα.

Δέχομαι όμως οποιοδήποτε επιχείρημα που λέει πως το τράβηγμα δεν είναι δυνατό, ο Εντίνιο έπεφτε ήδη ή ο,τιδήποτε θεωρεί κανείς για να πει πως δεν υπάρχει πέναλντι.

Ακούστηκαν αυτά; Όχι. Ασχολιόμαστε με το αν ο έπιασε την μπάλα με το χέρι κάποιος ή με τον αν έπεσαν επάνω στον Εντίνιο ενώ ήταν ήδη πεσμένος! Λες και έχει σημασία αφού πέσεις κάτω τι γίνεται!

Ο Βαρούχας με το γερακίσιο μάτι που βλέπει την πρόθεση των παιχτών και των διαιτητών, που μπορεί να δει αν ακουμπάνε τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών από τρία χιλιόμετρα δεν είπε τίποτε για το χερι του Σπυρόπουλου. Σε μια στιγμή μόνο είπε πως αν ο Βασσάρας νόμιζε πως ήταν πέναλντι εκεί έπρεπε να δώσει κόκκινη. Λες και μας νοιάζει αυτό. Αυτό που έχει να πει είναι αν κατα την γνώμη του ήταν πέναλντι εκεί - στην αρχή της φάσης.

Ήταν λες και είχαν μαζευτεί οι τυφλοί. Και ο Κωστής ντρεπόταν να μιλήσει. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και το ψέλλισε (εδώ δεν κρατάει ο Σπυρόπουλος με το χέρι;) και έπεσαν πάνω να τον σβήσουν μην τυχόν και ακουστεί! Το γύρισαν στο αν το χέρι ήταν μαύρο ή άσπρο και αν ακούμπησε την μπάλα (στο τέλος της φάσης δηλαδή που πράγματι δεν υπάρχει πέναλντι).

Αμάν πια.
Blogged with the Flock Browser

5 σχόλια:

wert01gf είπε...

4-0 έπρεπε να είναι το σκορ, άντε το πολύ να βάλει και ένα ο ανύπαρκτος ΠΑΟ. Ανύπαρκτος στην άμυνα, ανύπαρκτος στην επίθεση, ηττημένος στο χώρο του κέντρου. Και μιλάει για διαιτησία. Ποιά διαιτησία που δε σε είδαμε καθόλου μέσα στο γήπεδο;
Όσο περνάει, ο καιρός τόσο θα βλέπουμε τη δουλειά του Δώνη στο γήπεδο. Και οι μεταγραφές στο τέλος θα ενισχύσουν πολύ την ομάδα.

NOVITO είπε...

Απορώ πως μπορείτε και βλέπετε ακόμα εκπομπές όπως η αλήτικη Κυριακή...
ιδίως χθες που μας πλήρωσε (και) η αεκ, δεν υπήρχε περίπτωση να χαλάσω τη διάθεση μου με Βαρούχες και σία...

Βάσκες είπε...

Γειά σου wert! Όπως τα λέτε ρε σεις, όπως τα λετε.

Τους πατήσαμε και το χρειαζόμασταν πολύ περισσότερο από τον ΠΑΟ. Αυτός έχει μια Ευρώπη να χαίρεται.

Αν αντέξει αυτούς τους δυο μήνες ο Δώνης, θα φτιάξει ομάδα.

Panagiotis είπε...

Μάγκες μην χαίρεστε και τόσο πολύ έχετε ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική... και σε περίπτωση που δεν είδατε το ΟΦΗ ΠΑΟΚ θα σας έλεγα να διαβάσετε και να δείτε... :ο)
Αμερόληπτος μεν, αλλά ΠΑΟΚτζής δε... Καλή όρεξη και με τις υγείες σας

Βάσκες είπε...

Έτερον εκάτερον.

Ο ΠΑΟΚ, ελπίζω - και έτσι δείχνει - να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Καλώς τον να ξαναγυρίσει.