Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του δικεφάλου, που ακολούθησαν την ομάδα στην Κρήτη:

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Άφησε πίσω της, όπως κάθε αγωνιστική, χαμένους και κερδισμένους. Άφησε, όμως, και το στίγμα του αδιάφορου τρόπου με τον οποίο η Ελληνική Πολιτεία αντιμετώπισε Έλληνες πολίτες, φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κρήτη.

Στο Ηράκλειο γίναμε μάρτυρες της ωμής πραγματικότητας. Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε, ότι το Ελληνικό κράτος άγεται και φέρεται από το κεφάλαιο. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ιδιοκτήτες των Ναυτιλιακών Εταιριών λειτούργησαν πέρα και πάνω από κάθε νόμο. Με την ανοχή, μάλιστα, του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και όλων των αρμόδιων φορέων, οι πλοιοκτήτες είχαν τη δυνατότητα να αποκλείσουν με τον πλέον προκλητικό τρόπο τη μεταφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το Ηράκλειο στον Πειραιά. Οι φίλαθλοι μας αντιμετωπίστηκαν ως «πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Υπουργοί της Κυβέρνησης, Υφυπουργοί και βουλευτές, που ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμεροι για το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι φίλαθλοι μας, δεν είχαν τη δυνατότητα (ίσως και τη διάθεση…) να επιβάλλουν την εφαρμογή των νόμων. Οι Ναυτιλιακές Εταιρίες, όχι μόνο δεν διέθεταν εισιτήρια (αν και υπήρχαν δεκάδες αδιάθετα) για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς, αλλά έδωσαν εντολή ώστε τα πλοία να αναχωρήσουν δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα από το λιμάνι προκειμένου να μην υπάρξει ούτε καν οπτική επαφή των πλοίων από φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά από το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκατοντάδες άνθρωποι αφέθηκαν στην τύχη τους, χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους.

Αυτή είναι η Ελλάδα που διοργάνωσε πριν από τέσσερα χρόνια τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Σε λίγες μέρες οι πολιτικοί, που κάθε τέσσερα χρόνια διεκδικούν την ψήφο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 73ης Διεθνούς Εκθέσεως. Θα έχουν άραγε το θράσος να κοιτάξουν στα μάτια όλους αυτούς τους ανθρώπους που άφησαν αβοήθητους στην Κρήτη;

Είναι προφανές ότι η αναγέννηση της ομάδας μας ενοχλεί. Αποτελεί ένα αγκάθι (που κάθε μέρα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο) ακόμα και για τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι δεν επιθυμούν ένα υγιές, δυνατό και ανεξάρτητο ΠΑΟΚ. Γιατί προφανώς γνωρίζουν μέχρι που μπορεί να φτάσει. Η αναγέννηση που επιτυγχάνεται χωρίς την παρουσία του κεφαλαίου το οποίο εξουσιάζει τη χώρα, ίσως να είναι τελικά το πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει κάθε μέρα περισσότερο. Με μοναδικούς συμμάχους και οικονομικούς υποστηρικτές τους φιλάθλους του. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η τακτική σας, μας οπλίζει με μεγαλύτερη δύναμη. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας υποχρεώνει να μείνουμε πιστοί υπηρέτες στις αρχές της ομάδας – σύμβολο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα είμαστε οι νικητές αυτής της μάχης, που μας αναγκάζετε να δώσουμε. Θα αποδείξουμε, ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, όπως θέλουν να πιστεύουν τα κυβερνητικά στελέχη, που αρνήθηκαν να προσφέρουν τη βοήθεια τους, ενώ μπορούσαν να το κάνουν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βασίλειο Τσιατούρα , τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής κ. Ιωάννη Μπούτσικα, τον Περιφερειακό Διοικητή Αστυνομίας Κρήτης κ. Χρήστο Φράγκο, όπως επίσης και τα λιμεναρχεία Πειραιά και Ηρακλείου, για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην πρώτη του παρουσία μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Με μοναδικούς συμμάχους και οικονομικούς υποστηρικτές τους φιλάθλους του. "

O Βγενόπουλος είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ?

α ρε Γκαγκατσιασμένη, ψυχομανιασμένη αρρώστια μου...

NOVITO είπε...

μα τι ωραία τα λες "ανώνυμε"...

exotrela είπε...

Γιατί φίλε NOVITO φανατίζεις τον λαό του ΠΑΟΚ γράφοντας αοριστίες και ψέματα.Άσε που δεν το κάνεις σωστά και χρησιμοποιείς απλές κατανοητές λέξεις,ενώ θα έπρεπε να χρησιμοποιείς διαφορετικό στυλ,πχ σαν του κου Μπούζα για να φανατίσεις καλύτερα....
Δεν βλέπω καμία ασύμμετρη απειλή εναντίων του σωματείου που ονειροβατεί και αναπολεί τα περασμένα μεγαλεία και ζει με φαντάσματα του παρελθόντος....
Όλοι του φέρονται όπως του αρμόζει..
Και η αστυνομία,και τα κανάλια,και η Σούπερ λιγκ,ακόμα και οι ακτοπλοϊκές εταιρίες.Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον υποχθόνιο εχθρό μιλάς.Βλέπεις εγώ καίω μαζούτ,και είμαι λίγο αργόστροφος....
Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι εννοείς το βράδυ της Κυριακής στη ΝΕΤ.Είμαι σίγουρος ότι θα ασχοληθούνε με όλα αυτά που αναφέρεις και θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ με παρακάμερες όπως και στον επαναληπτικό ΟΣΦΠ-Ανόρθωση...

NOVITO είπε...

Καταρχήν exotrela δεν έγραψε εγώ κάτι, η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι
και δεύτερον να σε ρωτήσω κάτι
αν είχες εισιτήριο για ένα πλοίο που έφυγε 15 λεπτά νωρίτερα απ το λιμάνι και με αρκετές άδειες θέσεις μάλιστα τι θα έλεγες??