Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Πληρώνουμε τα δωράκια του 2004;


Μπορεί απ' τις εκπομπές μας στα τέλη του Μάη του 2004 να είχαμε πει ότι δε θα δούμε το το τότε Euro μιας και δε μας ικανοποιούσε το επίπεδο των Εθνικών ομάδων που συμμετείχαν τότε στη Πορτογαλία πλην της τότε Τσεχίας του ΚαρλΜπρύκνερ και της τότε Ρωσίας του Όλεγκ Ρομάντσεφ και γι' αυτό όπως επίσης είχαμε πει, "δε θα μας κάνει καμία εντύπωση να δούμε να το παίρνει και η Εθνική μας", όπερ και εγέννετο.
Όμως τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς είχαμε πει επίσης πως αυτό το Euro θα το ξεπληρώνουν για πολλά χρόνια οι Ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά "σαλόνια" κάνοντας μια καλή πορεία κάποιες ομάδες ανά 2-3 χρόνια για να κρατούνται και τα προσχήματα και μετά θα σπάνε τα μούτρα τους με εξιλαστήρια θύματα κάποιους υπαλλήλους μέσα στις ομάδες πχ προπονητές καθαρίστριες κοκ.
Όχι δε μιλάμε για τίποτα στημένα, απλά κοιτάμε και τις συγκυρίες που δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές σε επίπεδο διαιτησίας και συνθηκών που θα στέλνουν τις ΠΑΕ που βγαίνουν στην Ευρώπη να παίζουν αγώνες απ' τον Ιούλιο κι όλας φτάνοντας, (αν θα φτάνουν κάθε χρόνο σε ομίλους) "ξεχαρβαλωμένες " από τραυματισμούς, κούραση, ανέτοιμες σε σχεδιασμό και πλάνα, κουρασμένες απ' το προηγούμενο πρωτάθλημα και τη συνεχιζόμενη ροή της νέας προετοιμασίας και αν τύχει κανένα Euro & κανένα Mudial (αν συμμετέχουμε και εκεί) τότε το τραίνο πάει χάθηκε.
Εμάς πραγματικά δε μας σκιάζει το γεγονός, αλλά όλα αυτά τα γράφουμε για εκείνους που μας πλασάρουν συνειδητά τα παραμύθια περί του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, αυτού των μηδενικών υποδομών, των εκατομμυρίων ευρώ, τωνmanager κλπ..Λέμε σε όλους εκείνους τους "ανεξάρτητους δημοσιολόγους", που μας μιλούσαν για κουρσάρους και άλλα τέτοια ανεκδιήγητα, (τα οποία δεν είχαν καμία υπόσταση), πως οπλίζουν το χέρι των φαντασμένων οπαδών της μίας η της άλλης ομάδας εις βάρος των ΔΣ των εκάστοτε ΠΑΕ, επειδή ο σχεδιασμός δεν έγινε με τα δικά τους κριτήρια - συμφέροντα.
Το μόνο που κάνουν όλοι αυτοί είναι να αποκρύπτουν τη πραγματικότητα και το χάλι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, να συντηρούν συνειδητά το νοσηρό κλίμα της άκρατης εμπορευματοποίησης, των "ιδιωτικών στρατών" και να υποθηκεύουν το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού στα πλαίσια των υποδομών σε στυλ ακαδημιών και όχι μαζικού λαϊκού αθλητισμού. Θέλουν να μετατρέπεται ο αθλητισμός σε πρωταθλητισμός και μάλιστα (Γ) διαλογής, όπου η επιχειρηματικότητα και η ανταγωνιστικότητα να χρησιμοποιούν τους οπαδούς ως μοχλό πίεσης στους διαγωνισμούς δημοσίων έργων για τους εκάστοτε προέδρους.
Αυτό το κλίμα που καθιερώθηκε νομοτελειακά στο Euro 2004, με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την Ολυμπιάδα της Αθήνας που επίσης νομοτελειακά ήταν οι ταφόπλακες στον Ελληνικό Αθλητισμό....


Radio Collectiva

11 σχόλια:

tzonakos είπε...

Δεν ξέρω αν συμφωνώ, μάλλον όχι, όσον αφορά τις επιτυχίες που γράφεις οτι εγιναν "ταφόπλακες" ;;;
Με εκπλήσσει μία τέτοια θέση.
Δεν ξέρω σε ποιές εκπομπές αναφέρεσαι και μάλλον εισαι δημοσιογράφος.
Εγω σαν απλός φίλαθλος δεν ήταν καθόλου μα καθόλου δύσκολο να ξέρω οτι αν δεν οργανωθεί σωστά και δίκαια το ελληνικό ποδόσφαιρο τότε θα δείξουν σαν τυχαίες οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού.
Φυσικά κανείς δεν περίμενε παταγώδη αποτυχία των ελληνικών ομάδων αμέσως.
Ομως αυτο ειναι γνώρισμα του έλληνα, να γκρινιάζει στην αποτυχία και να κάνει μεγαλειώδεις τελετές υποδοχής στις νίκες.
Να τρέχει στα αεροδρόμια για τον κάθε Ντιόγο ή Μπακαγιόκο ή Τσίλντρεςς αν θες να πούμε και για μπάσκετ που πάνε να το κάνουν κι αυτο σαν τα μούτρα του ποδοσφαίρου.

Απο πότε η ταπεινότητα δεν θεωρήθηκε ελάττωμα στην Ελλάδα ;

Απο πότε η σεμνότητα δεν θεωρήθηκε μή-αντρικό χαρακτηριστικό ;

Απο πότε ο αθλητικός Τύπος δεν παρέσυρε -προς όφελός του- τον φίλαθλο σε συμπεριφορές αγρίων και απολίτιτστων ;

Απο πότε έπαψε να μισεί ο φίλος μιας ομάδας τον φίλο της άλλης και να τον χτυπά ;

Θα πρέπει να αποσαφηνίσεις τι ακριβώς θες να πείς με αυτο το άρθρο.

Φιλικά, Τζονάκος

Radio Collectiva Team είπε...

Τζονάκο στα περισσότερα που λες εχεις δίκιο.
Ναι η μια δουλεία μου είναι δημοσιογράφος και μάλιστα απολυμένος γιατί δεν έγραφα αυτά που μου ζήταγαν.
Πραγματικά δε ζητάω απο κανένα να ασπαστεί τις απόψεις μου απλά γράφω για να αναδειχθεί και μια άλλη πλευρά που κυνηγιέτε.
Απλά θέλω να ξέρεις πως ότι γράφω είναι τίμιο και γι αυτό έχω χάσει τη δουλειά μου. Όταν το χρημαστήριο ήταν το 1999 στις 6000 μονάδες φώναζα οτι θα πέσει και να μη βάζει ο κόσμος τα χρήματα του για να τα χάσει, με αποτέλεσμα να χάσω τη δουλειά μου και για μήνες να είμαι απλήρωτος.
Όταν το 2004 πήραμε τα μετάλια είχα πει ότι μας κοροϊδεύουν και με έδιωξαν ξανά.
Αν πραγματικά ο απόψεις μου είναι κακές πείτε μου το και θα σταματίσω να σας κουράζω.
Ευχαριστώ για όλα

Radio Collectiva Team είπε...

Ζω στην επαρχία και συγκεκριμένα στα Χανιά, απλά δε θέλω να πω περισσότερα.

tzonakos είπε...

Mην το ξαναπείς αυτο ! Ο καθένας λέει κάποιες απόψεις και αυτές πρέπει να ειναι απόλυτα σεβαστές.
Μια αλήθεια ειναι οτι εχουμε ανάγκη απο τίμιες φωνές.
Συμπάθα με αν φάνηκα ψιλο-απότομος :)
Ας δούμε τι έχουν να πούν κι άλλα παιδιά για αυτο το θέμα.

Radio Collectiva Team είπε...

Το λέω γιατί οι απόψεις μου είναι αιρετικές και εδώ στο τρίτο μάτι είμαι φιλοξενούμενος και οφείλω να σέβομαι το ιστολόγιο το περιεχόμενο και το διαχειρηστή του το λέω αυτό.
Προφανώς και έχει ο καθένας δικαίωμα να γράφει ότι θέλει εξάλλου όλοι έχουμε και απο ένα blog.

:)
ΥΓ* Δε φάνηκες καθόλου απότομος και επι πλεον βγάζεις πολύ όμορφες φωτογραφίες..

Panagiotis είπε...

Το ότι έχουμε χάλια στον αθλητικό τομέα (που άραγε δεν έχουμε τα χάλια μας?) δεν είναι κάποιο μυστικό. Το ότι πήραμε το Ευρωπαϊκό το 2004 (και στο μπάσκετ πρωταθλητές Ευρώπης παρακαλω) ή το ότι πήγαμε καλά στο Ευρώ του 2008 (το να φτάσεις στους 16 είνα κατόρθωμα, ειδικά για μας) δεν πάει να πει ότι έχουμε ανεβεί σε επίπεδο. Ένας καλός προπονητής και 10 - 15 καλοί παίχτες δεν ανεβάζουν το επίπεδο, αν και προσωπικά είμαι περήφανος για το 2004 και η 4η Ιουλίου έχει πλέον ξεχωριστή σημασία για μένα (στο αμέρικα η 4η του Ιουλίου είναι μέρα ανεξαρτησίας). Φυσικά υπάρχουν και οι κάφροι (εξαιρούνται οι παρόντες, π.χ. Βρασίδας) που δεν καταλαβαίνουν. Το γιατί δεν καταλαβαίνουν είναι κάπως βαθύ και δεν έχω την γνώση, ούτε μπορώ να το αναπτύξω. Υποθέτω ότι είναι θέμα παιδείας, νοημοσύνης αλλά και πολιτισμού. Το κακό είναι ότι έχουμε πολλούς κάφρους και σε αυτούς απευθύνονται όλα τα καμώματα με σχέση εξιλαστήρια θύματα που ανέφερες.
Για τις ακαδημίες, νομίζω πως έχεις άδικο, από μιά φάση και μετά, όταν κάποιο παιδάκι έχει ταλέντο, πρέπει να ξεφύγει από τον μαζικό αθλητισμό για να μπορέσει να το αξιοποιήσει αυτό το ταλέντο. Και αφού δεν είμαστε κομμουνιστικό κράτος ο μαζικός αθλητισμός είναι ανεπαρκής. Αν και στα κομμουνιστικά κράτη ο αθλητισμός ήταν μέσο φυγής, όχι ότι τα καθεστώτα κάναν τόσο καλή δουλειά... ;ο)

teo είπε...

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΧΩΡΙΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΜΕ.......ΝΤΟΠΑ ΕΝΝΟΩ!ΤΑΡΖΑΝΑΚΙΑ...

ΒΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ!!!!!ΑΚΟΥ ΔΙΑΙΤΑ 12000 ΘΕΡΜΙΔΩΝ!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΡΟΚΑΛΩ 2-3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ 3-4 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΣΙΑ 3-4 ΑΥΓΑ 5-6 ΦΕΤΕΣ 2-3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 1 ΚΙΛΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΚΟΦΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ + ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ!ΑΝ ΤΑ ΦΑΣ ΑΥΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ 1 ΤΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΝ ΣΚΑΣΕΙ!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΑ 8 ΜΕΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ!

...ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ 100...ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΛΙ!!ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 7-8 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ...ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ!!!!

ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΙΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΝΤΟΠΟ ΜΕΤΑΛΙΑ ΙΣΑ ΜΕ 8!!!!

ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΥΕΦΑ,ΦΙΦΑ,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..,ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ....

ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ...!!

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..,ΜΕ ΤΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Η ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!!!!!!???

Panagiotis είπε...

Teo,
παρατήρησε το σαγόνι του Φέλπς. Είναι χαρακτηριστικό ως παρενέργεια από μία ορμονική ουσία που αυξάνει την μυική μάζα και βοηθά στην σωματική ανάπτυξη.

Το ξέρουμε ότι δεν μας πάνε... Και δεν μας πάνε γιατί πριν δυό τρείς χιλιάδες χρόνια τους βάλαμε όλους αυτούς τους πολιτισμένους γυαλιά.
Την Ολυμπιάδα της Αθήναs ακόμα και τώρα προσπαθούν να την μειώσουν στα μάτια των προβάτων που λέγονται άνθρωποι. Κάποιο κλαμμένο μ..νάκι έγραψε ένα άρθρο πριν μερικές μέρες στο yahoo --δες το παρακάτω link.

http://sports.yahoo.com/olympics/news?slug=ro-beijinglegacy082408&prov=yhoo&type=lgns

Θυμάμαι τους Εγγλέζους δημοσιογράφους, στην Αθήνα, που προσπαθούσαν να διαπεράσουν τα μέτρα ασφαλείας για να δείξουν ότι εμείς είμαστε μαλάκες και ότι η Ολυμπιάδα μας δεν ήταν ασφαλής. Τα κάναν αυτά και στους Κινέζους? Να δούμε τι θα γίνει στο Λονδίνο...

teo είπε...

panagioti..Δέν το έχω ανάγκη να διαβάσω κάποιον που δυσφημίζει την χώρα μου.Εχει τις απόψεις του ο άνθρωπος!Μας κυνηγούν γιατί σαν Λ Α Ο δέν πρόκειται να μας φτάσουν ποτέ γιατί απλά δεν μπορούν.Είμαστε πρώτοι σε όλα για αυτό κάθε καλοκαίρι είναι εδώ πέρα στίς θαλασσές μας στον ήλιο μας στον ουρανό μας στην τρέλα μας σαν λαός!Τι να μας πουν οι ξενέρωτοι τώρα!Απλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι εδώ που βρίσκομαι είναι ΕΛΛΑΔΑ εκεί που βρίσκεσαι είναι ΕΛΛΑΔΑ,σε όλο τον κόσμο υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ που προοδεύει μεγαλουργεί και νοσταλγεί την χώρα μας!Τι αλλο!

Να μη ξαναασχοληθώ πάλι με τον μεταλειούχο!Ο άνθρωπος έκανε μπάμ από μακρυά.Πέρασε από κανέναν έλεγχο ο τύπος?Μπα μη το νομίσεις!Απλα έφαγε την καρπονάρα του και τα άλλα έπεσε στην πισίνα και με καρχαρία να κολυμπούσε και πεινασμένο πάλι θα του έπερνε το μετάλιο!!Κρίμα το παιδί που δεν έπεσε από κανένα βατήρα για να δούμε ν θα βούλιαζε με τόσο φαί!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ!!Αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ!Να πουν ότι και το αντιντοπινγκ σύστημα μαζί με όλα τα άλλα δούλεψε θαυμάσια.....Αυτοί όμως δέν ξέρουν ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ή ένα σωρό άλλες παροιμίες που έβγαλαν οι προγονοί μας.........!

Radio Collectiva Team είπε...

Προφανώς και επιμένω στο Μαζικό Λαϊκό Αθλήτισμό και όταν λέω γι αυτό το πράγμα δεν ενοώ σε καμία περίπτωση το φορτηγό με τα μπάζα, όυτε το χάλι που υπάρχει γενικότερα.
Η θέση μου είναι πολύ συγκεκριμένη.
Αν υπήρχε διεκδικιτική διάθεση και ισχυρό λαϊκό κίνημα, ο κόσμος αντί να στοιβάζονταν στις οργανωμένες θύρες και να δημιουργεί αόρατους εχθρούς, αντί να γίνονταν βαλβίδα ασφαλείας για ναώδυνες εκτονώσεις, θα πάλευε και θα διεκδικούσε ένα καλύτερο με επιστημονικό προσωπικό άθληση για αυτόν και τα παιδιά του.
Αν πίεζε τιε κυβερνήσεις να μη καλύπτουν τα χρέη των ΠΑΕ με τα χρήματα του και αντί αυτά αντί να διανέμονται για άρτους και θεάματα, να διανέμονταν για δωρεάν και υψηλού επιπέδου άθληση σε κάθε γειτονιά, θα βγαίναν και πρωταθλητές φυσικά και όχι τύπου Φελπς(δε με αφορούν αυτοί)αλλά πρότυπα με πολύμορφη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Σε πολλά που καταθέτετε δε λέω όχι και δεν έχω καμία αυτπάτη οτι με αυτή τη ζωή που ζούμε δε μπορεί να γίνει κάτι σε αυτή κατεύθυνση, ωστόσο όσο ζω θα προσπαθώ να το έχω ως όραμα να παλεύω όπως μπορώ γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή τη βαρβαρώτητα.
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας...

teo είπε...

Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούν να συμβούν αυτά στον τόπο μας!Ποιός ασχολείται εδώ σοβαρά με τον αθλητισμό!ΚΑΝΕΙΣ!Όλοι κάνουν πώς δεν βλέπουν,πως δεν ακούνε,δεν τους νοιάζει γενικώς.Δεν αρκεί μόνο η παιδεία-πες ότι την διαθέτουμε....-Τα χρήματα?Ποιός θα τα δώσει!!!ΚΑΝΕΙΣ!!Εδώ ο κόσμος δεν ξεσηκώνετε για άλλα πιο φλέγων προβλήματα......ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΠ μας έχουν κάνει ρομποτάκια δουλειά και μετά δουλειά και ξαναπάλι δουλειά για να επιβιώσουμε...