Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Γαμάτος ο Μάτος,αλλα κανείς αναντικατάστατος

Σήμερα ακούστηκε η πληροφορία οτι ο Μάτος φεύγει για την Πορτσμουθ.Στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναικού επικρατεί πανικός.Καταλαβαίνω οτι είναι μια μεγάλη απώλεια,αλλα ως ενα σημείο.

Αμα το κοιτάξουμε γενικότερα,δείχνει οτι και ο παίχτης θέλει να φύγει αμα υπάρχει κατι καλύτερο.Γι' αυτό και ο μάνατζερ του,ο Πινι Ζάχαβι,το έψαχνε(θα τσεπώσει και ο ίδιος λεφτά άλλωστε).Ηξερε οτι αμα έρθει πρόταση θα φύγει.Αρα αμφιβάλω αμα οι μέτοχοι του Παναθηναικου καλύψουν αυτά τα λεφτά,θα μείνει ο Ματος εδω.Γιατι άλλωστε να ακούει την γκρίνια των φιλάθλων σε ενα κακό ματς η μια στραβή μπαλιά,την στιγμή που μπορεί να παει κάπου που θα έχει την ηρεμία του.

Αμα δεν αλλάξει κάτι ριζικά μέσα στο μυαλλό του Μάτος,θα φύγει.Ας το χωνέψουμε και ας σταματήσουμε την γκρίνια σε αυτή την νέα αρχή μιας νέας διοίκησης,και ας περιμένουμε να δούμε τον νέο προπονητή και τα νέα αποκτήματα για να κρίνουμε σωστά.Εγω ειμαι της άποψης οτι πρεπει να συμπαρασταθούμε σε όλους ακόμα και αν γίνουν κάποια λάθη καθώς ο χρόνος μας πιέζει.Ας αλλάξουμε λίγο το σκεπτικό μας,να γίνουμε λίγο πιο ευρωπαίοι ποδοσφαιρικά και να μπούμε δυνατά σε αυτη την νέα σεζόν.

7 σχόλια:

teo είπε...

Ο ΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΟ!-ΤΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕ-ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ!ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΛΑΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ 4 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!

zouk είπε...

Φιλε teo ετσι φωναζαν πολλοι οταν ηταν να φυγει και ο Παπαδοπουλος πριν μερικα χρονια.Φετος το κραξιμο που εφαγε ηταν απεριγραπτο οπως ξερεις.Θα μπορουσα ανετα να σκεφτω,οτι αμα μεινει ο Ματος σε λιγο μπορει καποιοι να τον βριζουν.

Παιχτες σαν το Ματος υπαρχουν πολλοι.Ειναι πολυ καλος,αλλα δεν ειναι και ο Ροναλντινιο.Με ρωτας για αλλους ισαξιους που ηταν στον Παναθηναικο.Θα σου πω τον Μπασινα(θυμισου τι κραξιμο ετρωγε επειδη ηταν Ελληνας,και αυτους τους εχουμε προχειρους)αλλα αυτο δεν εχει σημασια.Σημασια εχει ποιους θα παρουν.
Αυτη την εβδομαδα θα μαθουμε τον προπονητη και απο την επομενη θα εχουμε λογικα και τον πρωτο παιχτη μιας και ο χρονος μας πιεζει λογο του Τσου Λου.

Θα το πω ξανα.
ΟΧΙ αλλη ΓΚΡΙΝΙΑ.

Αμα δεν παρουν αντικαταστατες για οποιον φυγει,θα βγω να κραξω και εγω,αλλα μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ.

teo είπε...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ-ΛΥΜΠΕ-ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ(Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ)Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚ ΒΑΘΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΜΗ ΣΩΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΦΙΛΕ ΖΟΥΚ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ Η ΠΟΡΤΣΘΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΤΟΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΠΙ!

zouk είπε...

Πραγματικα του το ευχομαι του Ματος να παει σε μια μεγαλη ομαδα μετα την Πορτσμουθ.Μην κολλαμε ομως στην Πορτσμουθ.Το Αγγλικο πρωταθλημα ειναι αυτο που δελεαζει τον Ματος.Εκει θα τον δουνε οι μεγαλες ομαδες και οχι στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Και συμφωνω σε αυτο που λες για τον Κωστα τον Αντωνιου.Ξερει πως να κινηθει και γι αυτο θα παρει κατι αντιστοιχο του Ματος.Δεν θα μας αφησει κενο σε καποια θεση.
Ομως δεν νομιζω οτι μπορει να κρατησει τον Ματος με το ζορι.Λογικα το ειχε αποφασισει πως αμα ερθει καποια προταση θα φυγει.Καποια στιγμη θα ακουσουμε τι εχει να πει και η διοικηση του Παναθηναικου και αν θα δοκιμασει να κανει καποια προσπαθεια μηπως τον μεταπεισει.

zouk είπε...

Διαβασα δηλωσεις του Ματος και του Μαναζτερ του,οτι ειναι ευχαριστημενος εδω.Αρα τωρα το μπαλακι περναει στην πλευρα του Παναθηναικου που αμα δωσει τα λεφτα τον κραταει.Κατι που νομιζω οτι θα γινει αμεσα αφου σημερα υπαρχει συναντηση Πατερα-Αντωνιου.

teo είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΖΟΥΚ!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Η ΦΥΡΑ ΔΡΟΜΟ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!

zouk είπε...

Επίσης ο Κώστας Αντωνίου τόνισε πως «... πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Μαρσέλο Μάτος, αλλά δεν είναι εύκολο».

Αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που εχω διαβασει.