Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Ντέμη, Δεν Υπάρχει Άλλη Λύση

Η είσοδος του Τίγρη είναι αναπόφευκτη για τη συνέχεια της ΑΕΚ.

Αν τη δεχτεί ο Ντέμης, η ΑΕΚ θα κοιτάξει στα μάτια τους άλλους 2 (και όχι μόνο).

Αν δεν τη δεχτεί, η ΑΕΚ θα πέσει σε δεύτερη ταχύτητα (με ΑΡΗ, ΠΑΟΚ, κλπ).

Τα λεγόμενα του Ντέμη περί

1. μεγαλύτερου μπάτζετ φέτος, δεν πείθουν κανέναν. Το αποδεικνύουν άλλωστε οι μέχρι στιγμής κινήσεις. Εντάξει, ο Κλέιτον δεν άξιζε τόσα λεφτά, αλλά αφενός τον ήθελε διακαώς ο προπονητής που εμπιστεύτηκε φέτος τις τύχες της ομάδας και αφετέρου, η δουλειά χάλασε σε λίγα ψωροχιλιάρικα.

2. νέου προπονητηρίου, στο Κορωπί αυτή τη φορά. Δηλαδή όλα από την αρχή. Ξανά διαβουλεύσεις με Δημάρχους κλπ.

Ο κόσμος κουράστηκε Ντέμη και θα σου το αποδείξει με τα διαρκείας. Ούτε τα πέταλα θα γεμίσουν φέτος (τα μόνα που ακρίβυνες, γιατί;). Η μόνη λύση είναι να υποχωρήσεις, όπως ο Τζίγγερ. Οι εποχές άλλαξαν. Και να βρεις κάποια στιγμή το νέο Μπάγεβιτς, αυτό δεν θα αρκεί για να το σηκώσεις και συ κάποια στιγμή.

Φίλε, είναι πολλά τα λεφτά…

4 σχόλια:

Μπλέκ είπε...

μην εισαι τοσο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ).
ΓΙΑ ΚΛΕΙΤΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ
ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

X-myalismenos είπε...

Λοιπόν.
βάζω 300 εκατομμύρια στην ΑΕΚ, να βάλει ο Ντέμης άλλα τόσα κιας κρατήσει το μάνατζμεντ...
Το θέμα είναι να κάτσουν κάτω και να μιλήσουν επί ρεαλιστικών ποσών.
Ας βάλουν από 20-30 η κάθε πλευρά.
Αυτά τα 70 που λέει ο Μελισσανίδης ξέροντας πως η άλλη πλευρά δεν μπορεί να τα βάλει, μόνο γιά δημιουργία εντυπώσεων μου μοιάζει...

zagr είπε...

μην στέκεστε στα ποσά. ο τίγρης απλά βολιδοσκοπεί. όταν έρθει ο καιρός θα μιλήσει και επί ρεαλιστικής βάσης. το έχει αποδείξει άλλωστε ότι δεν κοροϊδεύει. και ο καιρός εύχομαι να αργήσει να έρθει. γιατί όταν έρθει αυτό θα γίνει μετά από ένα νέο χαστούκι. και πείτε μου τώρα, με Ρίμπο, Δέλλα, Αλεξόπουλο, Μπασινά, Βενετίδη, Λύμπε κλπ, που θέλει ο Δώνης, και Παπασταθόπουλο να πουλήσουν, τι προκοπή βλέπετε εσείς;

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

1.Ενημερωτικά:Εκτός απο την 1 έχουν αυξηθεί τα επίσημα και αν θυμάμαι καλά και η δίπλα θύρα απο τα επίσημα.Την αύξηση στα parking την αφήνω απ'εξω.Ας μην δημιουργούμε θέματα απο το πουθενά.

2.Εμείς δεν είμασταν πριν 1 μήνα που πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα με τον Αστ.Τρίπολης;Και το πήραμε με μόλις 15 εκατ.μπάτζετ.Αφού το παίρνουμε και έτσι τι να τα κάνουμε τα 70 εκατ.του τίγρη;Η είμαστε η δεν είμαστε πρωταθλητές..Μάλλον κωλοτούμπες είμαστε όμως.

3.Τα διαρκείας δεν τα παίρνουμε για τον Νικολαίδη αλλά για την ΑΕΚ!Δείχνουμε έτσι την μόνιμη και σταθερή μας αγάπη και πίστη μας στην ΑΕΚ..αλλά για ποιά αγάπη μιλάμε τώρα;Εδώ διαλύεται η ερασιτεχνική και το basket και εμείς χαιρόμαστε που ο τίγρης θέλει να βάλει άλλα 70 εκατ στο ηδη φορτωμένο μπάτζετ του ποδοσφαίρου..Τόσο της πλάκας ειμαστε σαν οπαδοί..