Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

«Βόμβα» με Ζεράρ στον ΠΑΟΚ!

Πολύ κοντά σε μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση του Ζεράρ Λόπεζ από την Ρεκρεατίβο Ουέλβα με τον Ισπανό μέσο να είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε από την διοίκηση του «δικέφαλου».


Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την παρουσία του στην Βαλένθια του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τη σεζόν 1999-00, παίζοντας πλάι σε παίκτες όπως οι Γκαϊθκα Μεντιέτα, Κλάουντιο Λόπεζ κ.α. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, όπου έμεινε για πέντε χρόνια δίχως όμως να δικαιώσει τις προσδοκίες των «μπλαουγκράνα». Ακολούθησε η «γαλλική» εμπειρία με την φανέλα της Μονακό στην οποία έμεινε μέχρι το 2007, ενώ πέρυσι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Ουέλβα.

Υπήρξε 6 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας, δίχως να πετύχει γκολ. Αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έχει την στάμπα του «εγκεφαλικού» παίκτη, με εξαιρετική πάσα και έλεγχο του ρυθμού αλλά δεν φημίζεται για τις ανασταλτικές του δυνατότητες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ζεράρ θα επισημοποιηθεί την Πέμπτη, ενώ λεπτομέρειες για την διάρκεια του συμβολαίου του Ισπανού καθώς και για τις αποδοχές του δεν έγιναν ακόμα γνωστές.

Δεύτερο «χτύπημα» με Αναστασάκο

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα έχουν βρει σε όλα με τον Ηλία Αναστασάκο τον οποίο περιμένουν άμεσα (την Πέμπτη) στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να υπογράψει. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής (18 γκολ) με την φανέλα του Θρασύβουλου αναμένεται να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας, δίχως αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπονται οι άλλες περιπτώσεις που έχουν στο μυαλό τους Βρύζας και Ζαγοράκης για την επίθεση του ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα το προγραμματισμένο ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του «δικέφαλου» με προορισμό την Ιταλία...



από www.sportdog.gr

3 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να μην πετάξει έτσι άσκοπα τα λεφτά του που ούτως ή άλλως δεν του περισσεύουν.
Ο εν λόγω κύριος έχει πάψει εδώ και 3 τουλάχιστον χρόνια να είναι ποδοσφαιριστής.
Στην Β' Εθνική βρίσκεις πολύ καλύτερους...

NOVITO είπε...

Η καρίερα του:
Χρονιά Ομάδα Συμετοχές (Γκολ)

1996-1997 Μπαρτσελόνα (Β) 31(10)

1997-1998 Βαλένθια 11(0)

1998-1999 Αλαβές 29(7)

1999-2000 Βαλένθια 34(4)

2000-2005 Μπαρτσελόνα 91(4)

2005-2007 Μονακό 13(1)

2007-2008 Ουέλβα 18(0)
με σημείωση ότι πρόσφατα είχε σοβαρό τραυματισμό....

Μουτάφης είπε...

Mακάρι να τον πάρουμε ... θα κάνει την διαφορά σίγουρα και μαζί με Βερόν θα κάνουν παπάδες ...