Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΤΑΓΗ 2004 ΟΛΟΙ ΑΜΥΝΑ .....


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ .ΜΕ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ 5-4-1 ,5-3-2, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΣ.
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙΠΑΙΞΕΙ 4-3-3 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ .....


-ΓΕΡΜΑΝΕ ΦΥΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ

-ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ

- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.

-ΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΣΕ

-ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ.......


ΥΠ:ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ.ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

5 σχόλια:

geokalp είπε...

νομίζω ότι κάπως έτσι θα κινηθεί

το άλλο είναι να κάνει ένα τρυκ με Άντζα ή καλύτερα Κατσουράνη, όπου θα παίζει και αμυντικό χαφ και τριτος αμυντικός

γενικά η Πορτογαλία είναι οδηγός

teo είπε...

Ολοι αναγνωριζουν πια το συστημα μας η την συνταγη μας.για αυτο και κατι πρεπει να αλλαξει.Τωρα πλεον ξερουν το αντιδοτο.Πλησιαζουμε στο ΕΥΡΟ θα δουμε.Η Εθνικη και παιχτες με ποιοτητα διαθετει και καλο συνολο εχει ωστε να μπορει να προσαρμοστη στο συστημα του καθε αντιπαλου.Ειδωμεν.....

Dr. Feleki είπε...

Στο άστρο του Γερμανου στηριζομαι. Ποτέ η Εθνική δεν εφτιαξε "σχολή ποδοσφαίρου" και δεν είχε ιδιαίτερες παικτικές ικανότητες (εξαιρουνται ίσως καποιες παλιότερες ομάδες).
Οσο για τον Παπασταθοπουλο , εχει κανει και αλλα που του τα φορτωναμε λαθος (Ζηκος, Γεωργάτος, Στολτιδης) αλλα βγήκε στην απο πανω οποτε δε μιλαω καθολου....

Μπλέκ είπε...

NOMIZΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ 2004 ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΥΤΕ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.....ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Unknown είπε...

Εγώ για την εθνική Ελλάδος έχω να πω το εξής:Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο που απαρτίζεται από την Σουηδία,την Ρωσία και την Ισπανία.
Εγώ πιστεύω ότι ελπίδες θα έχουμε μόνο αν νικήσουμε την Σουηδία,επίσης πιστεύω ότι πρώτη θα περάσει η Ρωσία(είναι φοβερή ομάδα),έπειτα βλέπω μια Ισπανία χωρίς Ραούλ αλλά πάντα υπολογίσιμη και μια Σουηδία όπου άμα περιορίσουμε τον Ζλάταν τότε όλα καλά.Αλλα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι "δεν είμαστε φαβορί",για αυτό μην γεμίσουμε με ενοχές τα παιδιά σε περίπτωση αποτυχίας.