Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

«Λύμπε» κατά πάντων..

«Λύμπε» κατά πάντων...

«Μύδρους» κατά πάντων εξαπέλυσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο και τον οριστικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ολοι και όλα του έφταιγαν του Καλαματιανού επιθετικού, που ήταν ασταμάτητος στις δηλώσεις του...

«Τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή στα πλέι οφ. Η αλαζονεία και ο εγωισμός πληρώνονται. Δεν θα ήθελα να σταθώ σε αυτή την παρωδία, που ονομάζεται πλέι οφ. Ήταν μεγάλο λάθος που δεν επιμείναμε από την αρχή να μην κατεβούμε», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο «Λύμπε» και πρόσθεσε: «Όλη η κατάσταση είναι από την αρχή εναντίον μας. Για μια ακόμα φορά η ΑΕΚ αντιμετωπίζεται σαν μικρή ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν με νοιάζει τι θα πουν, δεν ψάχνω για δικαιολογίες, απλά λέω αυτό που νιώθω στο πετσί μου εδώ και χρόνια».

Ακολούθησε ερώτηση στην οποία ο Λυμπερόπουλος κλήθηκε να αναφερθεί στους λόγους της... καθίζησης της ΑΕΚ στα πλέι οφ. Εκεί, λοιπόν, ήρθε η δεύτερη έκρηξη! «Γιατί δεν λέτε ότι η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια; Δεν είμαστε τρεις πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό... Τερματίσαμε πρώτοι. Για ρωτήστε τους παίκτες των άλλων ομάδων...
Θα άντεχαν να εμπλακούν σε αυτή τη διαδικασία. Στο ματς με τον Αστέρα είχαμε στο γήπεδο 55.000 χιλιάδες κόσμο, αλλά στο ματς με τον Πανιώνιο μόνο 5.000! Εμείς φταίμε που δεν επιμείναμε... Είναι κρίμα, αλλά όχι άδικο. Κανείς δεν μου αλλάζει την άποψη, ούτε η διοίκηση, ούτε κανένας. Έχω την άποψη μου. Δεν έπρεπε να παίξουμε στα πλέι οφ».

Τέλος ο Λυμπερόπουλος κλήθηκε να αποκαλύψει ποιους «φωτογράφιζε» με τις λέξεις «αλαζονεία» και «εγωισμός», που χρησιμοποίησε στην αρχή των δηλώσεων του...
«Μιλάω για όλους μας. Όταν υπάρχει μια ομάδα όλοι είναι μέσα. Παίκτες, διοίκηση και προπονητής»!

Την ώρα που η ΑΕΚ δέχονταν το τελειωτικό χτύπημα στο 91' και «έκλεινε» τη χρονιά της με το χειρότερο τρόπο, ο νέος τεχνικός της, Γιώργος Δώνης, γέμιζε το μπλοκάκι του με χρήσιμα στοιχεία που αφορούσαν το έμψυχο δυναμικό της «Ενωσης».

Ο Νίκος Κωστένογλου από τη μεριά του, είχε τεράστια παράπονα από τη διαιτησία: «Δεν ξέρω γιατί μας αντιμετώπισε έτσι η διαιτησία. Δικαιούμασταν τη νίκη, ο Πανιώνιος είχε μόνο δύο καλές ευκαιρίες και τίποτε άλλο».
Ακόμη, ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

«Θα πάμε αποδεκατισμένοι, έχουμε αρκετές ελλείψεις (σ.σ.: σίγουρα οι Μπούρμπος, Πλιάτσικας, Καφές), αλλά θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτή τη διαδικασία με τον καλύτερο τρόπο».

Γιώργος Γαλάτσης

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια: