Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Γουέστερν στα Γιάννενα, στο νοσοκομείο ο Κούγιας


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΤΙΔΟΥ,ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Π.Α.Ε ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!!!!
Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανθρακικού ήταν μια ανάσα για τη γιαννιώτικη ομάδα καθώς για δύο διαδοχικά παιχνίδια αγνοούσε τη νίκη. Τα άσχημα αποτελέσματα με Αγιο Δημήτριο και Θρασύβουλο είχαν κατεβάσει βαθμολογικά τον ΠΑΣ, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Superleague.
Ο Σολάκης στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε τους 3 βαθμούς στον "Αγιαξ της Ηπείρου", όμως τα επεισόδια που έλαβαν χώρα επισκίασαν τη νίκη. Και εξηγούμαστε: Ηταν το 84ο λεπτό, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Κιάσσος κλώτσησε στο στήθος τον Κατερίνη και "άναψε" ο καυγάς.
Με το που ο παίκτης του Πανθρακικού έπεσε στο έδαφος, ο Σουάνης έτρεξε και χτύπησε τον Κιάσσο. Αυτό άναψε ακόμη περισσότερο τα αίματα, με αποτέλεσμα οι πάγκοι των δύο ομάδων να μπουν στο αγωνιστικό χώρο. Οι συμπλοκές ήταν αναμενόμενες και για 5 λεπτά το παιχνίδι διακόπηκε.

Όταν η κατάσταση ηρέμησε κάπως, ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τους Κιάσσο και Σουάνη. Μέχρι τη λήξη του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΣ αποδοκίμαζαν τον Κατερίνη, θεωρώντας ότι την αποβολή του Κιάσσου.

Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αντί για πανηγυρισμούς των γηπεδούχων, υπήρξαν συμπλοκές στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένταση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Γιώργου Κατερίνη. Ο παίκτης υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ, ο οποίος μετέπειτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη εξάρθρωση ώμου (η διάγνωση έδειξε ότι θα πρέπει να φοράει νάρθηκα για 2 μηνες) την ώρα που τον τραβούσαν οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να χωρίσουν τους δύο άντρες.

Τέλος, στη συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι των ομάδων μίλησαν τόσο για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όσο και για το εξωαγωνιστικό. Ο Σολάκης εκ μέρους του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Τα επεισόδια τα δημιούργησε ο κ. Βασιλακάκης. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος όμως. Από το πάθος του μπήκε στο γήπεδο". Από πλευράς Πανθρακικού μίλησε ο Κώστας Χαραλάμπους: "Μπορούσαμε να κερδίσουμε όμως δεν μας άφησαν κάποιοι κύριοι. Διαβάσαμε ότι στα Γιάννενα μιλάει ο νόμος των "Ζωσιμάδων". Ο ΠΑΣ αξίζει να είναι στην Α’ εθνική και δεν χρειάζεται να κάνει τέτοια πράγματα. Εμείς δεν τα παρατάμε. Είμαστε δυνατοί και θα μιλάει από δω και πέρα και ο νόμος της Κομοτηνής".
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ ΕURO ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΨΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΓΙΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΤΖΙΓΓΕΡ,ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
"SMILE"

9 σχόλια:

teo είπε...

smile kothoti h katagvgh moy einai apo hpeiro parakoloythv pas kai pao.mhpvs uymasai Albarez.Ggkomez,kontvgivrgakhs.lysa omadara.O Pas persi eprepe na eixe bgei sthn A'Ethniki alla etsi poy ferfhke ston osfp sto kypelo ton petajan sthn akrh.gi ayto oyte agio dhmhtrio den kerdise.me ton panurakiko ta idia eginan kai persi kai propersi edv kai ekei.symfvno mazi soy gia koygia alla dystyxvs tetoioys ueloyn oi omades na proodeysoyn.makari fetos na bgei o pas!!persi mas phre thn uesh h ''basilissa toy borra''h beroia poy thn exoyn gia pink-pohgk.elpisv fetos na mh mas paroyn thn seira.alloi apofasizoyn....kahmeno podosfairaki!
'

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ελεος με τον Βλακα...Ελεος....

iSokiN είπε...

Τώρα εγώ να σχολιάσω ή θα γίνουμε πρωτοσέλιδο; :P

Panagiotis είπε...

Παιδιά,
ο Κούγιας είναι τυχερός ο άνθρωπος. Για εξάρθρωση ώμου το φάρμακο είναι ένα, πολύ απλό και αποτελεσματικό. Σε όποιο νοσοκομείο του κόσμου και να πας σου βάζουν κλύσμα. Καταπολεμά και την μαλακία... Θα του αρέσει.

Φιλαράκι, Ο Άγιαξ από το μικρό Παρίσι λες να μην γίνει πινκ πονκ αν θα βγει στην α΄ εθνική;
:ο)
(Καλά το "μικρό Παρίσι" το χρησιμοποίησα δύο φορές σήμερα)

teo είπε...

o pas file exei lao kai kaue fora to ghpedo einai gemato.den einai san ta alla ghpeda poy einai san skorpia diadhlvsei.mporv na anafero kai 10 an theleis.to dhlvsa den uelv koygia kai poios ton uelei sta giannena!kaneis!elpizv na bgei kai na mh ginei me thn prvth pigk-pongk!

Panagiotis είπε...

Καλά, ο Κούγιας είναι και ο πρώτος μαλ.. σ'αυτό συμφωνούμε όλοι. Στα γαριδάκια τον βρήκατε;

Όσο για λαό, αυτό μετράει. Εισιτήρια παρακαλώ; Πες μου όμως μία ομάδα από επαρχία που δεν έχει λαό. Αυτό όμως δεν στέκεται εμπόδιο στο να μην γίνει μπαλάκι το πινγκ πονγκ

teo είπε...

entos edras?to ghpedo einai panta gemato.kai 7-8 xiliades.to kalo me ton pas einai to oti exei eishthria kai sta ektos edras mats eidika sthn athina-h mish hpeiros exei metakomisei ekei-mporv na soy pv pvs se merika mats oi folojenoymenoi einai pio polloi,rvta toys auhnaioys na to epibebevsoyn.telos pantvn as bgei kai blepoyme........

smile είπε...

fie teo na ksereis den prosbala ton kosmo toy pas...alla ayton ton hlithio proedro ayths ths omadas.....makari na bgeite kai egw ston panaitwliko ayto thelw alla dystyxws den ginetai dioti h dioikhsh einai hlithia.........

teo είπε...

smile:ekeino to monopati poy jekina apo korintho-patra-(pernaei thn gefyra pali kala poy thn ekanan kai ayth)-mesologgi-(pernav tvra apo to meros soy)-agrinio-arta-giannena-(kai synexizv)grebena-kozanh-kai vs ths\kh oyte mia omada sthn a'kai an den apatome oyte sthn b'eunikh exei ektos pas!!!!makari na bgei kai o panaitolikos kati na ginei.oso gia koygia einai enas sxizofrenhs megalodikhgoros poy apo thn prvsvpikh toy zvh kai mono den prepei na asxoleitai kaneis mazi toy.