Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Τα βρήκαν Μίλαν και Ροναλντίνιο σύμφωνα με τους Ιταλούς


Ο Αντριάνο Γκαλιάνι το δηλώνει εδώ και καιρό, η Μπαρτσελόνα τηρεί σιγή ιχθύος όπως έχει... διαταχθεί μετά το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο και τα ιταλικά ΜΜΕ τον υποδέχονται κάθε μέρα. Ο κόσμος το έχει τούμπανο, κοινώς, και η Μίλαν κρυφό καμάρι. Ο Ροναλντίνιο είναι ποδοσφαιριστής της Μίλαν, εάν πιστέψουμε τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος ενθέρμως ντύνει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στα "ροσονέρι" χρώματα.

Είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα έχει βγάλει στο "σφυρί" τον ποδοσφαιριστή, έστω και στα "κρυφά". Ο 28χρονος αποτελεί διακαή πόθο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όσο και η προεδρία της Ιταλίας. Ο Ιταλός μεγιστάνας προσπαθεί να συνδυάσει αυτά τα δύο, αφού την Κυριακή (13/4) διεξάγονται οι εκλογές στην γειτονική χώρα και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ροναλντίνιο στη Μίλαν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα του δώσει πολλούς επικοινωνιακούς πόντους.

Ηδη ο "καβαλιέρε" διατηρεί το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και η ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης μεταγραφής ίσως του εξασφαλίσει την πρωθυπουργία της χώρας. Γι’ αυτόν το λόγο, εξάλλου, φέρεται να έχει δώσει ρητή εντολή στους συνεργάτες του η ανακοίνωση της μεταγραφής να γίνει πριν το κλείσιμο της κάλπης.

Η ιταλικής αθλητική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" κάνει λόγο για συμφωνία των πρωταθλητών Ευρώπης με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο μέχρι το 2012 και ετήσια αμοιβή της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (περίπου όσα παίρνει και στην Βαρκελώνη), συν τα όποια πριμ πρόκειται να προστεθούν. Ο Ρομπέρτο ντε Ασίς, ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, επιβεβαιώνει στο ίδιο έντυπο ότι υπάρχει "γενική συμφωνία".

Το ανοιχτό ζήτημα είναι η συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Παρασκευής της καταλανικής αθλητικής εφημερίδας "El Mundo Deportivo" έχει επέλθει και αγγίζει τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η εξαγορά του υπολοίπου του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Οπως και να έχει, το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα και θα αποδειχθεί εάν η βεβαιότητα των ιταλικών ΜΜΕ καθώς και το... πολιτικό σενάριο είχε βάση, ή όντως η Ιντερ και ο Μάσιμο Μοράτι μπορεί να ελπίζει για να κάνει το κόλπο γκρόσο.
Αραγε ο πλεον παχουλος αστερας βραζιλιανος θα ανενεωθει με μια μεταγραφη σε καποια αλλη ομαδα,εκτος ισπανιας????
Μακαρι διοτι μας εχει λειψει λιγο η μαγεια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Christos είπε...

δεν θα ήθελα μέ τίποτα να φύγει ο ροναλντίνιο από τη μπάρτσα....
νομίζω πως πρέπει να γίνει ο επόμενος μεγάλος αρχηγός της, το όνομα του οποίου θα συνδεθεί με την ομάδα.
είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο ρόνι του χρόνου θα έιναι πολύ καλύτερος και αν φύγει, οι άνθρωποι της μπαρτσελόνα θα το μετανιώσουν....

X-myalismenos είπε...

Ο κύκλος του Ροναλντίνιο στην Μπάρσα δυστυχώς έκλεισε.
Εδώ και καιρό δεν ασχολείται πιά με το ποδόσφαιρο αλλά με άλλα πράγματα όπως οι διαφημίσεις και τα ξενύχτια.
Μακάρι η σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του στην Μίλαν να ανανεώσει το ενδιαφέρον του γιά το ποδόσφαιρο αν και δεν το πολυπιστεύω.
Οσο γιά την Μπάρσα, νέος ηγέτης υπάρχει και ακούει στο όνομα Λιονέλ Μέσσι