Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Η πρόταση μου για το ντόπινγκ


Όσον αφορά το θέμα των ημερών μας έχω να κάνω μια ρεαλιστική πρόταση. Ας απαγορευτεί εντελώς το ντόπινγκ κοντρόλ και ας αφήσουμε επιτέλους τους αθλητές να παίρνουν τις ντόπες τους ήσυχα!

Έτσι και αυτοί θα κάνουν ρεκόρ και θα παίρνουν δόξα και εμείς θα τους βλέπουμε και θα χαιρόμαστε! Και το κυριότερο κανείς δεν θα υποκρίνεται και κανείς δεν θα πέφτει από τα σύννεφα!

Και αν πεθάνει κανείς, πάλι δεν πειράζει. Μπορούμε να βγάλουμε τις δραματικές στιγμές του θανάτου του στον αέρα και να δείξουμε λάιβ πόσο άκαρδή είναι η κοινωνία και πως ο απλός αθλητής πληρώνει με την ζωή του τα λίγα λεπτά δόξας. Και μην φανταστείτε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πρώτη φορά! Οι Ρωμαίοι στο Κολλοσαίο μπρίκια κολούσαν? Μήπως οι μονομάχοι έχουν καμία διαφορά με τους σημερινούς αθλητές?

2 σχόλια:

geokalp είπε...

δεν είναι πάντως και τόσο πρωτοποριακή η ιδέα: στο ΝΒΑ εφαρμόζεται εδώ και πολλά-πολλά χρόνια ενώ οι "αθλητές" υποβάλλονται μόνο σε drug-test για να αποφευχθούν παραβατικές συμπεριφορές

Dr. Feleki είπε...

Μπορουμε επισης να μην κατασκευάζουμε τοσο ευκολα "ηρωες". Ειναι κι αυτος ενας λογος που θα ριξει ενα νεαρο παιδι (γιατι γι' αυτα με κοβει , οχι για τους μεγαλυτερους) στην ντοπα.