Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Καραδοκεί για Iβανσιτς ο Ολυμπιακός [?]

Δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν ο Αντρέας Ιβανσιτς να φοράει τα ερυθρόλευκα του ΟλυμπιακούΤο δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Kurrier» άναψε «φωτιές» αποκαλύπτοντας το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αντρέας Iβανσιτς το ερχόμενο καλοκαίρι. Μια «φωτιά» που δεν έσβησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς η επίσημη απάντησή της σχετικά με το θέμα Ιβανσιτς περιορίστηκε σε ένα απλό «ουδέν σχόλιο». Κάτι βέβαια που μεταφράζεται ποικιλοτρόπως ειδικά από τη στιγμή που η τακτική της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να μην αφήνει να αναπαράγονται πληροφορίες που δεν ευσταθούν.

Το «ουδέν σχόλιο» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι η λογική απάντηση που αναμέναμε χθες, για ευνόητους λόγους, όμως επί της ουσίας από τη στιγμή που δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε διαψεύστηκε το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Αυστρίας, υπάρχει θέμα.

Η ουσία πάντως είναι -και αυτό δεν αμφισβητείται- πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση προς την πλευρά του μάνατζερ του παίκτη και έχει ρωτήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από το ερχόμενο καλοκαίρι. Και σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους πρωταθλητές.

Οι απαντήσεις άλλωστε που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» από το μάνατζερ του Αυστριακού ήταν ικανοποιητικές, γνωρίζοντας βέβαια πως η Σάλτσμπουργκ στην οποία ανήκει ο Ιβανσιτς έχει την ηθική δέσμευση να περιμένει πρώτα αν θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει και μετά να μιλήσει με όλους τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Η Σάλτσμπουργκ θα περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού έως το τέλος του Απριλίου και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με όσες ομάδες εκφράσουν επίσημο ενδιαφέρον για τον Ιβανσιτς.

Μπορεί η Σάλτσμπουργκ να κοστολογεί τον παίκτη στα 2 εκατ. ευρώ όμως και οι πληροφορίες από την Αυστρία αναφέρουν πως με ένα ποσό γύρω στα 1,3 θα τον πουλήσει. Ενα ακόμη «όπλο» στην υπόθεση Ιβανσιτς για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Αυστριακός επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως αν δεν τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός ανεβαίνουν οι πιθανότητες των «ερυθρόλευκων».

Οι «κόκκινοι» βλέπουν με πολύ καλό «μάτι» τη λύση του Αντρέας Ιβανσιτς, τον οποίο θεωρούν παίκτη ικανό να βοηθήσει την ομάδα έχοντας παράλληλα το μεγάλο προτέρημα πως γνωρίζει απόλυτα την ελληνική πραγματικότητα παίζοντας δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Η παρουσία άλλωστε του Αυστριακού στην Ελλάδα είναι θετικότατη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως τα στοιχεία που έχει μπορεί να αξιοποιηθούν ακόμη καλύτερα στον Ολυμπιακό. Σαφέστατα το θέμα του Ιβανσιτς θα απασχολήσει την «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα και τις επόμενες ημέρες, ειδικά μετά τον αγώνα της Ξάνθης, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά.



Πηγή: Funclips.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: