Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Τουρέ: "Ο Ολυμπιακός μου χρωστάει λεφτά"



Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Sportday”, ο Γιάγια Τουρέ. Ο πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του από την διοίκηση της ομάδα, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν.




"Δεν έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις από την διοίκηση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Κούλη (Δουρέκα) και τον Κόκκαλη.




Θα το εκτιμήσω αν έρθουν στην Βαρκελώνη να μου δώσουν τα χρήματα που μου χρωστάνε. Αυτό θα αποδείξει ότι δεν με ξέχασαν και σέβονται την προσφορά μου στην ομάδα. Αυτή την ώρα που μιλάμε με τις πράξεις τους δείχνουν το αντίθετο.



Ποτέ δεν έχω εισπράξει το μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου ενώ μου χρωστάνε χρήματα από την τελευταία δόση του συμβολαίου μου. Πιστέψτε με, για τα δεδομένα του Ολυμπιακού δεν είναι πολλά χρήματα αλλά δεν μου φέρθηκαν εντάξει. Με κορόιδεψαν.




Το χειρότερο από όλα είναι ότι με πήραν τηλέφωνο και με εκβίασαν. Μου είπαν πως για να πληρωθώ θα πρέπει να απαρνηθώ τον Ντιμίτρι Σέλουκ. Επίσης στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στις εφημερίδες ότι μου έχουν καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό μου, αλλά και αυτό ήταν ψέμα.




Στον Ολυμπιακό, λυπάμαι που το λέω αυτό, δεν είχα την απαραίτητη βοήθεια. Η πρώτη λέξη που έμαθα ήταν το "αύριο" και συνεχώς με αγνοούσαν πάνω σε πολύ σημαντικά πράγματα. Παραδείγματος χάριν, εμείς οι Αφρικανοί είμαστε λίγο ξεχωριστοί από τους άλλους ανθρώπους, μια και χρειαζόμαστε πάρα πολλά χαρτιά προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη βίζα. Για μένα, που με είχαν ανάγκη, φρόντιζαν, αν και η βίζα δεν είχε ετήσια διάρκεια και κάθε τόσο χρειαζόταν να την ανανεώνουμε.




Αγνοούσαν όμως τη γυναίκα και το παιδί μου. Εγώ είμαι οικογενειάρχης. Δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω, θέλω να κάθομαι σπίτι παρέα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Παρακαλούσα τον Κούλη να βγάλει τη βίζα στη γυναίκα και το παιδί μου, αλλά αυτό γινόταν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και πίεση από την πλευρά μου. Μια φορά μάλιστα υπήρχε πρόβλημα στη βίζα και ξενύχτησα στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Παρισιού!




Επίσης του είχα ζητήσει να μου βρει μια δορυφορική κάρτα που να έχει γαλλικά κανάλια για να μπορεί η γυναίκα μου να βλέπει κάποια προγράμματα που να τα καταλαβαίνει… Ακόμα την περιμένω! Αν έχεις διαρκώς τέτοιου είδους προβλήματα, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος σε ένα σύλλογο", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ιβοριανός άσος της Μπάρτσα.




Την ακριβώς αντίθετη γνώμη έχει ωστόσο για τον κόσμο της ομάδας. "Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι φανταστικοί. Με αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και εγώ από την πλευρά μου δέθηκα μαζί τους. Δυστυχώς, δεν έφυγα με καλό τρόπο και δεν είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και να τους αποχαιρετήσω".

4 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Πάνω κάτω τα ίδια είπε και ο Ριβάλντο... Μάλλον ψέματα θα είναι... Λες;

teo είπε...

...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ?ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ!ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

Dr. Feleki είπε...

Ναι χρωσταει λεφτα ο Δουρεκας στον Τουρε απο μια παρτιδα ταβλι που ειχε κερδισει και δεν τον πληρωσε. Επισης χρωσταει στον Τουρε και ο περιπτερας της γειτονιας του που δεν τον ηξερε κανεις και εγινε διασημος επειδη αγοραζε ο κομπλεξικος αραπακλας προφυλακτικα για τον Σελουκ απο εκει.


Επισης μην ξεχναμε οτι χρωσταμε κι εμεις ενα ευρω στις φυλλαδες ετσι;

teo είπε...

SVSTA ALLA TVRA PAIZEI STHN MPARTSA!VRAIA EKTIMHSH EGINE!!!