Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Σταματάει ο Γ.Χ. Γεωργιάδης



Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του σύγχρονου ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του φορώντας για τελευταία φορά την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.


Με δήλωση στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ΓΧ Γεωργιάδης μας ανακοινώνει την απόφασή του και ευχαριστεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ.


Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τις μεγάλες στιγμές δόξας που χάρισε στην ομάδα μας. Μην ξεχνάμε ότι ο ΓΧ υπήρξε μέλος και των δυο κυπελλούχων ομάδων του 2001 και του 2003 έχοντας σκοράρει και στους δυο τελικούς. Ειδικά το γκολ που έβαλε στον Άρη θα μας μείνει πιστεύω αλησμόνητο.

Παρακάτω σας τρατάρω τα εν λόγω γκολ (ΟΚ βασικά όλη την τεσσάρα στον γαύρο, το γκολ στον Άρη και τους πανηγυρισμούς) και εύχομαι στον ΓΧ ότι καλύτερο. Ακούγεται ήδη ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο με "τον οποίο συνδέθηκε τόσο" από άλλο πόστο.

Γιώργαρε, αρχηγέ μας,

σε ευχαριστούμε!!!







5 σχόλια:

Christos είπε...

είμαστε σίγουροι ότι θα σταματήσει??

για κοιτάξτε εδώ
προς το τέλος του άρθρου.

Panagiotis είπε...

Novito,
δεν τρέχει τίποτα. Ο καθ' ένας πρέπει να λέει την γνώμη του, μας αρέσει δεν μας αρέσει.

DonMits είπε...

Σιγά παιδιά μην πλακώνεστε!!!

Δεν είδα το σχόλιο του ανώνυμου, αλλά μπορώ να σκεφτώ τι έλεγε.

Δεν πειράζει.

Οι φίλαθλοι από τους τυφλούς οπαδούς ξεχωρίζουν στο ότι οι πρώτοι αναγνωρίζουν την αξία παικτών κι ας μην φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας τους, ενώ οι δεύτεροι τέτοιους παίκτες τους βρίζουν.

Ας είναι...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ DONMITS ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Panagiotis είπε...

Παιδιά, είπαμε, όλοι έχουμε μία γνώμη. Και για να λέμε και την αλήθεια, ούτε κι εμένα με άρεσε το πως έφυγαν ορισμένοι παίχτες. Όμως, αυτό είναι το επάγγελμά τους, το οποίο διαρκεί πολύ λίγο, αν σκεφθείς ότι στα 33 τους είναι πλέον ξεγραμμένοι. Πρέπει να κάνουν ότι είναι καλό και απαραίτητο για αυτούς και τις οικογένειές τους. π.χ. Σαλπινγγίδης. Μήπως δεν είναι ΠΑΟΚτσής;