Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Ο ΠΑΟ

[img]http://www.pao.gr/media/2007_2008/100/100logowhite.jpg[/img]

- 12!
Ο ΠΑΟ κατεβηκε στην Κρητη σαν <<προβατο στην σφαγη>>!Ποιος θα το πιστευε οτι ο ΠΑΟ αυτη την εποχη θα ηταν στο - 12 απο τον ΟΣΦΠ.
Και πως μπορεις να κερδισεις ενα ματς οταν τα σεντερ φορ που διαθετει η ομαδα απλα ζεσταναν τον παγκο;
Ενταξει δεν μας θελει και η διαιτησια ο ΠΑΟ θα πρεπει να κανει ομαδα που να μπορει να σκοραρει συνεχεια κερδιζοντας εκτος απο τις ομαδες και τους διαιτητες!
Πραγματι η φαση ηταν πεναλτυ και επρεπε να δωθει αλλα ας μη μεινουμε μονο σε αυτο.......Απο εκει και περα το χαος. Ηρθε και η αποβολη και εδεσαν τα πραγματα.
Απο την αρχη που ειδα την ενδεκαδα καταλαβα προς οδευαμε ολοταχως προς την ηττα και ο προπονητης μας το καταλαβε αυτο και δεν εκανε τιποτα!
Ας κοιταξουμε το CL τωρα το μονο που μας εμεινε!

12 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Πέρα από το Cl είναι και το Κύπελλο φίλε. Πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όσο πιο ψηλά μπορούμε και στις δυο διοργανώσεις. Το κύπελλο οφείλουμε να το κατακτήσουμε για να μην μείνουμε άλλη μια χρονιά άτιτλοι. Όπως και να χει πάντως, η ομάδα παραμένει απροστάτευτη εξωθεσμικά και δεν έχει ενισχυθεί ακόμα αγωνιστικά με απαραίτητες μεταγραφές.

geokalp είπε...

ε όχι και σα πρόβατο στη σφαγή...!!!
4 είχε ρίξει στον Άρη!
και ετοιμάζόταν για 3 βαρβάτες μετεγγραφές...
ενώ μεσοβδόμαδα είχε τη γιορτή στο Μέγαρο...
Αλήθεια το 1908 ή το 1909 ξεκίνησε η ιστορία του ΠΑΟ;

Hades είπε...

Όταν στο κείμενο αναφέρεται ο παράγων διαιτησία τι ακριβώς εννοεί; Το ακυρωθέν γκολ του Εργοτέλη ή τα 83 λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις που υπολοίπονταν μετά τον μη καταλογισμό του πέναλτυ; Μήπως υποννοεί την χρησιμοποίηση του Μελίσση ως αμυντικό χαφ και του Ζιλμπέρτο ως σέντρε μπακ; Μήπως υποννοεί την χρήση του Ρουκάβινα ως σέντερ φορ, ή το ανακάτεμα της τράπουλας από τον γάτο προπονητή (σας εκλιπαρούμε, μην τον διώξετε ποτέ. Μήνες τώρα το λέμε);

Αααα, όχι... το βρήκα: οι αναφορές στην διαιτησία αναφέρονται στις μεγάλες μεταγραφές που είχαν προανακοινωθεί από τα μέσα Δεκεμβρίου! Ίσως να αναφέρεται στην πρόταση βάζελου στην ΑΕΚ για 2 εκατομμύτρια συν Ίβανιστς για Τζιμπούρ (να γελάνε και οι πέτρες). Ίσως από την άλλη να αναφέρεται στο ότι... αποκτήθηκαν οι 3 αριστεροπόδαροι που είχαν ανακοινωθεί. Ίσως πάλι να αναφέρονταν στην επιστολή-σύσταση-ρόμπα Βγενόπουλου-Τζίγγερ προς τον Τεν Κάτε να κάνει άλλη ενδεκάδα. Ίσως πάλι να αναφέρεται στο γεγονός ότι έναν πήρατε κι αυτόν ως ελέυθερο, όταν την ίδια στιγμή η ομάδα του ισχυρίζεται ότι έχει συμβόλαιο και θα προσφύγει στην ΦΙΦΑ. Και πάει λέγοντας.

Ευελπιστώ το νέο αστείο κείμενο για έξυπνες διαιτησίες Ολυμπιακού να μας διαφωτίσει. Εκτός αν ΟΥΤΕ αυτή η αγωνιστική προσφερόταν για κάτι τέτοιο. Και φυσικά οι περατωθείσες αγωνιστικές είναι ήδη 19 και οι έξυπνες διαιτησίες για 4 ματς. πούστη Κόκκαλη με το στημένο σου πρωτάθλημα...

ΥΓ. geo, είσαι κακεντρεχής. Είναι τα 100+1 χρόνια. Και του χρόνου εδώ θα είμαστε για τα 100+2 και πάει λέγοντας... :):):):):)

geokalp είπε...

hades

είναι πολύ γνωστό το κλισέ: για να γίνεις καλύτερος πρέπει να καταλάβεις τι λάθος κάνεις, να κάνεις αυτοκριτική κλπ. κλπ.

το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαντάζεται ο καθένας (καθώς οι περισσότεροι κάτι ζητούν από τις σάρκες του, τις οποίες και ξεσκίζουν χρόνια τώρα πουλώντας παναθηναϊκοφροσύνη) και ταυτόχρονα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ
πχ από το Τζίγγερ που έχει συμβουλάτορα το Γκόντζο, μέχρι το πάσα ένα που λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς να έχει παρει μυρωδιά από το τι συμβαίνει!!!
Και όλοι ευχαριστημένοι με την ..Ευρώπη!!!

κι όποιος μου γράψει: μα καλά εσύ είσαι γαύρος, γιατί ασχολείσαι;
ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΕΚ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ...

Α ρε καριόλη Κόκκαλη, μπες μπροστά μπας και οι δύο άλλοι παπάρες φτιάξουν γήπεδα!!!!

τέλος, ελπίζω ο Βγεν που είναι έξυπνος άνθρωπος να ανηφορίσει για τον ΠΑΟΚ...

Hades είπε...

Geo, εδώ τα λέγαμε από πέρσυ, εγώ ιδίως, και θυμάσαι τα σχόλια. Κι έχετε χεστεί πάνω σας, και θα δείτε του χρόνου, και τρέμε Αμπράμποβιτς και λοιπές πίπες. Και προσωπικά απλώς κάθομαι σε μια γωνία και γελάω. Δεν πειράζει: ας ασχολούνται οι άλλοι με τις απαξιώσεις και τις διαιτησίες, όπως δηλαδή διαμαρτύρονται ο Πανσερραϊκός, ο Ατρόμητος και οι λοιπές μικρές ομάδες, ας κάνουν γαργάρα τα σχόλια των παραγόντων της ίδιας τους της ομάδας (Τεν Κάτε περί Αστέρα τρίπολης της Ευρώπης, Αναστασίου περί μη ποιοτικών παικτών, Πολυμετοχικότητος περί συμμορφώσεως του προπονητή κλπ) και όταν θα καταλάβουν τα σφάλματά τους θα έχουν γίνει Αστέρας Τρίπολης ΚΑΙ στην Ελλάδα.

Διότι όταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιοι άλλοι ενδιαφέρονται και για τις άλλες ομάδες και το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν χολή και απαξίωση, ε, ας ακολουθήσουν το παράδειγμα του παραρτήματός τους να ησυχάσουμε. Απλά και ξάστερα...

teo είπε...

Φιλε geo εννοω βαση ενδεκαδος πηγε σαν προβατο στην σφαγη!Για δοκιμασε και εσυ την ομαδα χωρις Γκαλετι Ντιογκο Ντουντου κτλ και πανε να κερδισεις!!Αυτη ειναι η διαφορα εσυ θα βρεις τον τροπο ο ΠΑΟ ποτε!Και ερχομαστε τωρα στον εξωθεσμικο παραγοντα που αναφερει και ο φιλος Thod.. και ποιος φταιει για αυτο;Οταν αυτοι οι κυριοι δεν μπορουν να προστατεψουν τα ιδια τα συμφεροντα τους;Ετσι η ομαδα μενει απροστατευτη και γινεται ερμαιο του καθενος!
Οσο για μεταγραφες τσιμουδια!Ελπιζω μετα την μεγαλη μας ηττα απο τον ....Εργοτελη να βρεθουν τα χρηματα να παρουμε κανεναν!!Ο νοων νοειτο!!
Πραγματι ο Τ10 ζητησε 3 αριστεροποδαρους!Θα τον πειραζε στα αληθεια αν ηταν δεξιοποδαροι;Μετα απο οτι ζητησε ο προπονητης υπηρχε απαντηση απο αυτους που βαζουν τα χρηματα και κατεβηκαμε στον εναν που μπορει και ανετα να γινει κανενας!Οπως εχει ως αυτη την ωρα!

Ωχ!Hades μη αρχιζεις παλι με την διαιτησια κατανταει βαρετο!Ξερεις κατα βαθος οτι η ομαδα σου ευννοειται και μη το παιζεις τρελιτσα παλι!Οκ οφσαιντ δεν υπηρχε στο γκολ του Εργοτελη αλλα ηταν στην τριχα.Χερακι δεν ηταν εκεινο μεσα στην περιοχη;Εκεινο για ΟΣΦΠ θα ηταν 100%πεναλταρα οπως και του Ντιογκο με ΟΦΗ!!
Ας σταματησω καλυτερα γιατι θα γραψω 20 παραδειγματα...

geokalp είπε...

teo

θα ήταν πιο ενδιαφέρον να έβλεπα τον Ολυμπιακό με Μάτος και Ιβανσιτς, ο δεύτερος ειδικά εάν δεν μείνει ο Λέτο...
[ρώτησαν λέει τη Λιβερπουλ για το Λέτο και τους είπαν €6-8εκ... και ..λάκισαν... γιατί; πόσα νόμιζαν; 3; εκτός εάν δεν κατάλαβαν τι παίκτη έφεραν...]

ένα θα σου αναφέρω, σε στυλ ερώτησης:
από πότε, και γιατί, ο ΠΑΟ κάνει ροτέϊσον;
ο γαύρος γιατί δεν κάνει;
εάν βρεις την απάντηση μάλλον θα καταλάβεις περισσότερα...

teo είπε...

Ο Λετο ειναι πολυ καλος αλλα και τα τοσα εκ.ευρω πολυ καλυτερα λεω εγω!Δεν ξερω αλλα πολλα και τρελα χρηματα μου φαινονται οχι μονο για τον Λετο αλλα για τον καθενα.Και να ειναι αραγε αληθεια αυτα τα μυθικα ποσα;Πχ για Κακα τοσα εκατ
.και να αρνηθει;Αληθεια γιατι;

Για την τελευταια παραγραφο θα απαντησω:Εδω σε θελω καβουρα περπατας στα καρβουνα!Ελα που δεν μπορω να βγαλω ακρη!

Hades είπε...

Τέο φίλε μου μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά... Εμένα που με είδες να μιλάω για διαιτησία;
Μια φορά έχω μιλήσει όλη-όλη, κι αυτή στο δικό μου μπλογκ και μετά από αγώνα με τον βάζελο. Άλλοι είνια αυτοί που μιλάνε μόνογια διαιτησία, άλλοι είναι αυτοί που κλαίγονται. Όχι εγώ... Μην μου το φορτώνεις κι αυτό σε'μένα, αρκετά με τις λάσπες.

Α, και όσον αφορά αυτό που έγραψες, το να έπαιζα εγώ δίχως Γκαλέτι, Ντούντου και δεν ξέρω και 'γώ ποιον άλλον, μ αγιατί να παίξω; Τι μας πέρασες; Για βάζελους; Γιατί νομίζεις ότι ξελιγωνόμαστε στο γέλιο με τον προπονηταρά; Δηλαδή επειδή τα κάνετε εσείς να τα κάνουμε κι εμείς; Πρέπει όμως επιτέλους να αποφασίσετε τι φταίει. Οι κακές επιλογές της διοίκησης; Η εκάστοτε ενδεκάδα; Η διαιτησία; Τι επιτέλους; Διότι συγγνώμη δηλαδή, αλλά για την ώρα αυτό που προκύπτει είναι πως μόνο οι κόρακες φταίνε. Γι'αυτό και για όλα φταίει ο κακός λυκόκκαλης, ο Ολυμπιακός κλπ. Το'γραψε κι o geo πιο πάνω. Είναι πολύ γνωστό το κλισέ...

teo είπε...

Hades δεν σου φορτωνω κατι αλλα απαντω στο οτι εγραψες:ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;

teo είπε...

Hades θα σου το κανω λιανα για να το καταλαβεις!Οτι λεει ο τιτλος της αναρτησεις για τον Α η Β λογο ο ΠΑΟ πηγε στην Κρητη γ ι α ν α ΧΑΣΕΙ!!Δεν ξερω παλι αν σου εγινα κατανοητος!

geokalp είπε...

από τα όσα έχω διαβάσει, μη νομίζεις ότι έχω κι εσωτερική πληροφόρηση!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ!
από τότε που εμφανίστηκε ο Φιλιππίδης - το πρώτο golden boy επί ελληνικού εδάφους - για να κάνει οικονομία στο αφεντικό εισηγήθηκε στα συμβόλαια να μπαίνει όρος ο οποίος να βγάζει την ετήσια αμοιβή βάσει των αριθμών των αγώνων των οποίων αγωνίζεται ο παίκτης!

παλαιότερα, επί Γ.Βαρδινογιάννη η τακτική ήταν κάπως διαφορετική: οποιανού έληγε το συμβόλαιο καλοκαίρι, τον φώναζαν Δεκέμβριο να υπογράψει - συνήθως ψίχουλα - εάν αρνιόταν τότε από Ιαν. έμπαινε ψυγείο και απλά δεν έπαιζε...
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (καβουριά) ήταν πάνω από το συμφέρον της ομάδας - ένα και μόνο παράδειγμα: Νικοπολίδης!

με τη λογική του Φιλιππίδη έχουν πορευτεί ΟΛΟΙ οι προπονητές του ΠΑΟ, ειδικά οι Μαλεζάνι και Πεσέϊρο - ο οποίος ήταν και ψιλό-μανατζαρέος...
(αν σου λέει κάτι..)

τέλος, η βασική κατάρα του ΠΑΟ ξεκινάει από τότε που ο Βαρδής δεν κατάφερε να έχει όλο τον έλεγχο της οικογένειας και ο ΠΑΟ πέρασε στα χέρια του Τζίγγερ...
ο Τζίγγερ αρχικά δεν μπορούσε να πάρει απόφαση εάν δεν συμβουλευόταν τους μεγαλύτερους... αλλά η μπάλα δεν είναι έτσι
μετά, επειδή προφανώς είχε πιο σημαντικές ασχολίες, βρήκε το Φιλιππίδη
και βέβαια όταν αντί να βρίσκεσαι κοντά στην ομάδα και να μιλάς με τους σχετικούς, βγάζεις άποψη από το κινητό σου μιλώντας με τον Γκόντζο ο οποίος κάνει λόγο για "δημοσίους υπαλλήλους", τότε είσαι άξιος της (δευτερης) μοίρας σου!

από την άλλη, ο Κόκκαλής διόρισε τη τροϊκα Πέτρος-Τάκης-Ίβιτς αλλά μόλις μυρίστηκε ότι το ..δεξί πόδι του Μπελούτσι έκανε όσο ο Διόγο ενώ η ομάδα δεν μπορούσε να κερδίσει την ..Καλαμαριά, πήρε την ομάδα στα χέρια του, έστω και με τη βοήθεια δικηγόρων...
υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ...
ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...