Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

http:
//img390.imageshack.us/img390/897/freesl9.jpg

  1. Eπιτελους οχι αλλη κοροιδια φτανει πια ο κοσμος του ΠΑΟ πρεπει να προστατευσει την ομαδα ο ιδιος εφοσων δεν μπορει να προστατευτει απο πουθενα!
  2. Ο ΠΑΟ δεν ειναι μαγαζι να κανει ο καθενας τις μπιζνες του!Για δουλειες υπαρχουν αλλα μαγαζια πιο κερδοφορα!
  3. Οι πολυμετοχικοι εχουν γραψει την ομαδα μας στα παλια των υποδηματων τους!Που ειναι αυτες οι μεταγραφες εναν πηραμε,πιτσιρικα και με αυτων θα μπλεξουμε με την FIFA οπως γραφουν!
  4. Μας αποπροσανατολιζουν μια με το γηπεδο, μια με τις μεταγραφες,μια το ενα μια το αλλο,μια με τα 100 χρονια κλπ και αφηνουν την ομαδα στην μοιρα της!
  5. Οι προεδροι των ομαδων ειναι να βαζουν και καμια φορα και το χερι βαθια στην τζεπη τους,και να μη προσπαθουν να κανουν αφαιμαξη απο την ομαδα.Χρυσωθηκαν καλα στην φετινη χρονια αλλα ετσι οπως πανε δεν θα ειναι ιδια και του χρονου.
  6. Εαν ποδοσφαιριστες δεν θελουν,δεν μπορουν να προσφερουν στην ομαδα ας πανε στα χωρια τους να παιξουν.
  7. Τι εμφανισεις ειναι αυτες;Καποιος ευθυνεται γι αυτο.Αν ειναι θεμα προπονητη δρομο και αυτος!Εχει και αλλους!Οταν η ομαδα βαζει στοχο το πρωταθλημα προσπαθει κατι να κανει,κατι να δειξει.Με τετοιες εμφανισεις το μονο που κανουν ειναι να κοροιδευουν εμας τους ιδιους τους φιλαθλους της.
  8. Ο κοσμος του ΠΑΟ πρεπει να αντιδραση δυναμικα κατ'αρχην με την απουσια του απο το Σταδιο στον επομενο αγωνα να δειτε τι ωραια που θα τους τσουξει,νεφτι θα βαλουνε ολοι απο Διοικηση,προπονητη,ποδοσφαιριστες.Θα δουν οτι δεν μπορουν να κοροιδεψουν αλλο πια.Αφηστε τους να παιζουν μονοι να δουν τι ωραια που θα ειναι!!
  9. ΑΠΟΡΙΑ:ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ CL ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;Εαν θελουν πρωταθλημα το ιδιο πρεπει να αποδιδουν και στην SL!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: