Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Σούπα

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0 για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Είχα πει την Παρασκευή ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κατέβει στο παιχνίδι με στόχο να πάρει τη νίκη. Δυστυχώς η τροπή που πήρε ο αγώνας με την αποβολή του Κονσεϊσάο, δεν μας άφησε περιθώρια να διεκδικήσουμε τη νίκη, οπότε το Χ μάλλον πρέπει να μας αφήσει ικανοποιημένους.

Ο Σάντος παρέταξε την ομάδα όντως με σκοπό να πάρει το παιχνίδι. Δυστυχώς η τοποθέτηση του Βιερίνια στην αρχική ενδεκάδα δεν του βγήκε και ακόμα χειρότερα μετά την αποβολή του Κονσεϊσάο, ο Σάντος αναγκάστηκε να προσανατολίσει την ομάδα καθαρά αμυντικά. Η ομάδα μοιραία κλείστηκε πίσω, αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση τη φάση του Ρεγκέιρο στο β' μέρος και το τετ-α-τετ του Χαβίτο στο α' μέρος (πριν την αποβολή). Προσωπικά δεν ανησύχησα καθόλου, καθώς ο Άρης είχε μεν μια υπεροχή, αλλά ουσιαστικά ήταν και πάλι ανύπαρκτος επιθετικά.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε δυστυχώς από τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο τέλος του α' ημιχρόνου. Ο Κονσεϊσάο πάει να εκτελέσει πλάγιο, δέχεται βροχή αντικειμένων και κάποιο το πετυχαίνει στο κεφάλι. Χάνει την ψυχραιμία του, πέρνει μια απ' τις κοτρώνες που του πέταξαν και την πετάει πίσω. Εκεί ο διαιτητής Κύρκος του βγάζει (σωστά) την κόκκινη. Ο Κόνσε γίνεται έξαλλος, τα βάζει με θεούς και δαίμονες, και αναγκάζει τον ίδιο το Σάντος να μπει στο γήπεδο για να τον ηρεμήσει. Και λέω εγώ τώρα: ρε συ Κονσε, είναι η πρώτη φορά που σε βρίζουν ή σου πετάν αντικείμενα;;; 15 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είσαι, δεν επιτρέπεται τέτοια συμπεριφορά!



Το παιχνίδι ξαναρχίζει για να διακοπεί σε λίγη ώρα απ' το Κύρκο όταν ο Χαλκιάς δέχεται βροχή από κροτίδες. Οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, οι μαμελούκοι στην εξέδρα συνεχίζουν το βιολί τους, τόσο που ακόμα κι ο Λάμπρος Σκόρδας γίνεται έξαλλος και πάει μπροστά στην εξέδρα των Αρειανών. Φεύγοντας όλη η Ελλάδα διαβάζει τα χείλη του να λένε "γ@μώ τις μάνες σας, γ@μώ".

Με τα πολλά το παιχνίδι ξανάρχισε, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε και το δεύτερο παίχτηκε ομαλά. Μπάλα δεν είδαμε, είδαμε μια άνοστη σούπα, αλλά με τον Άρη να έχει την αριθμητική υπεροχή, μάλλον μας βόλεψε η σούπα αυτή.

Δεν θα σταθώ άλλο στο ματς. Δεν έχει και να πούμε πολλά ούτως ή άλλως, γιατί μόνο μπάλα δεν παίχτηκε χτες. Θα πω μόνο ότι το ερπετό έχασε 2η ευκαιρία (μετά το ματς κυπέλλου όπου ήμασταν κάκιστοι) να μας κερδίσει έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα επί 50+ λεπτά. 3η ευκαιρία δεν θα υπάρξει, πιστεύω ότι την Τετάρτη θα έρθει η νέμεσις!

Το λυπηρό είναι ότι είχαμε αυτά τα θλιβερά επεισόδια. Τα οποία καθρεφτίζουν πλήρως το ποδόσφαιρό μας και την κοινωνία μας. Δεν στέκομαι στο ότι τα επεισόδια τα κάναν οι αρειανοί. Δεν με αγγίζει αυτό. Το θέμα μου είναι ότι το ποδόσφαιρό μας νοσεί, ότι τέτοια επεισόδια διώχνουν τον κόσμο απ' τα γήπεδα, και ότι η εικόνα που βγάζουμε στο εξωτερικό θα δράσει αποτρεπτικά στο να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο των ομάδων μας και του πρωταθλήματός μας. Κρίμα...

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 28/1/09 στις 21.00 κόντρα στο ερπετό για το κύπελλο. Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή 1/2/09 στις 16.45 κόντρα στον Εργοτέλη στην Τούμπα.

ΥΓ Την παρακάτω εικόνα την αφιερώνω σε όσους νομίζουν ότι ο Άρης θα γίνει κάποτε μεγάλη ομάδα. Πέραν του ότι είναι για μένα αδιανόητο να βγαίνει στα matrix του γηπέδου ανακοίνωση συνδέσμου (!!!!), δείχνει την νοοτροπία του μέσου αρειανού. Πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εκείνοι. Σύμφωνα λοιπόν με το πνεύμα της ανακοίνωσης του Super3 υπαίτιοι για τα χτεσινά επεισόδια είναι οι αντίπαλοι που προκαλούν... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!


ΥΓ2 Οι φωτογραφίες είναι από το contra.gr.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

...ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ ;;; Χαχαχα ...
Ο Σκόρδας άλλο ειπε και το διάβασα καθαρά στα χείλη του.
ΕΙπε :
"Γ*μω τα σπίτια σας m0uNόπανα, γαμώ".
Απαράδεκτη η συμπεριφορά των ...μαμελούκων, κρίμα γιατι όσους αρειανούς εχω γνωρίσει δεν μου εχουν δείξει οτι ειναι τόσο κακοί. Αλλα θα μου πεις ειναι θέμα χαρακτήρα κι ανατροφής του καθενός, εδω σε κάθε σύλλογο, μικρό ή μεγάλο υπάρχουν ανεγκέφαλοι.
Την Τετάρτη ειναι ενα άλλο ματς και ο πιο ώριμος θα κερδίσει.
Αρκει να αφησουν απο την κερκίδα να παιχτεί μπάλλα εντός γηπέδου.