Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Δυο πεταμένοι βαθμοί

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-1 για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Δυο βαθμούς πετάξαμε στο καλάθι των αχρήστων στο χτεσινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα παρατάχθηκε με πάρα πολλές αλλαγές καθώς όπως είχαμε πει είχαμε 6 απουσίες βασικών παικτών λόγω τιμωριών και τραυματισμών. Είδαμε στην ενδεκάδα μας παίκτες που πρακτικά δεν ξαναπαίξαν φέτος μαζί ή δεν είχαν καν πάρει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία ακόμα και σε αυτή τη σύνθεση και αποδείχτηκε ότι το ποδόσφαιρο είναι καθαρά άθλημα νοοτροπίας και ψυχολογίας. Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν οι περσινές "σαρδέλες", αλλά χτες απέδωσαν πάρα πολύ καλά.

Ο ΠΑΟΚ χτες είχε πολύ καλά διαστήματα ειδικά στο α' ημίχρονο, όπου πίεσε ασφυκτικά τον Αστέρα, έκανε πολλές φάσεις και έβαλε το γκολ με τον πολύ καλό χτες Αναστασάκο.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν κλείδωσε το αποτέλεσμα κάνοντας το 2-0. Κάτι που θα είχε καθαρίσει οριστικά τον Αστέρα καθώς ο τελευταίος δεν είναι ομάδα τέτοιου βεληνεκούς που να μπορεί να ανατρέψει ένα εις βάρος του 2-0. Αυτή η αδυναμία που επιδεικνύουμε φέτος να κάνουμε το 2-0 κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους κάποτε θα πληρωνόταν. Δεν πληρώθηκε κόντρα στον Βούλη την προηγούμενη Κυριακή, και πληρώθηκε χτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά νωθρά και νωχελικά. Όχι ότι δεν κάναμε ευκαιρίες, αλλά γενικά δεν είχαμε το πάθος του πρώτου μέρους. Και στη μοναδική φάση που έκανε ο Αστέρας σε όλο το παιχνίδι δεχτήκαμε το γκολ.

Από εκεί και μετά αργήσαμε λιγάκι να αντιδράσουμε, χάθηκε κάπου ένα 15λεπτο και αρχίσαμε να σφυροκοπούμε τον Αστέρα από το 80' και μετά. Στο τελευταίο 10λεπτο (15λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις) κάναμε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη φάση του Αναστασάκου που κατάφερε να στείλει με κεφαλιά την μπάλα πάνω στον Αμπάρη, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι σκεφτόταν "το 'φαγα τώρα".

Συνολικά το αποτέλεσμα σε σχέση με την εικόνα του αγώνα μας αδικεί, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Ένα σουτ έκανε ο Αστέρας στην εστία και έβαλε γκολ. Αυτή είναι κι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και για αυτό φωνάζουμε ότι η ομάδα πρέπει να καθαρίζει τέτοιες ομάδες βάζοντας το δεύτερο γκολ.

Από την απόδοση της ομάδας μπορούμε να είμαστε συνολικά ευχαριστημένοι. Προσωπικά δεν περίμενα ότι οι αναπληρωματικοί μας θα κάναν τέτοια εμφάνιση. Αλλά όπως και να 'χει αυτό που μένει είναι το τελικό 1-1 και οι χαμένοι-πεταμένοι 2 βαθμοί κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.

Επόμενος αγώνας κόντρα στη Σκόντα Ξάνθης το Σάββατο 13/12/2008 στις 19.00, αγώνας που πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία ώστε να καθαριστεί η Ξάνθη.

Ενδιάμεσα θα έχουμε να συζητήσουμε για το φλέγον ζήτημα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ένα θέμα το οποίο προσωπικά βάζω πιο πάνω απ' την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: