Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 1-0: Μπακα-γκολ

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσαμε σήμερα στην Τούμπα και πετύχαμε ακόμη μια νίκη, έστω και με το αγχωτικό 1-0.

Βέβαια σήμερα στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη ήταν ανύπαρκτη (όπως κι η αστυνομία που ούτε καν στην είσοδο υπήρχε) σε όλο τον αγώνα και κράτησε το παιχνίδι στο χαμηλό αυτό σκορ χάρη στον τερματοφύλακά της που εν μέρει έβγαλε τα άπιαστα. Το 1-0 είναι πολύ κολακευτικό για την Ξάνθη. Ένα 3-0, 4-0 θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για πολλά γκολ. Τι να θυμηθώ πρώτα; Την κεφαλιά του Ίβιτς στο 6', τις κεφαλιές του Μάρκος (η μια στο δοκάρι), το σουτ του Μπαλάφα, την απίστευτη ευκαιρία του Μάρκος στο β' μέρος, το σουτ του Βερόν μετά το 1-0, ή το τετ-α-τετ του Κωνσταντινίδη στο ογδοντα-κάτι. Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν συντριπτικά ανώτερος και σκόρπισε πολλές ευκαιρίες.

Το γεγονός ότι κερδίσαμε το ωφείλουμε στον Ιμπραϊμά Μπακαγιόκο. Ο οποίος για κάποιο ανεξήγητο λόγο για εμάς, δεν ξεκινάει στο βασικό σχήμα της ομάδας ενώ είναι σε δαιμονισμένη φόρμα τελευταία. Ο Μπακαγιόκο μπήκε αλλαγή στο 61' και στη δεύτερη επαφή του με τη μπάλα έκανε το γκολ στο 62'. Όπως προείπα είχαμε τις ευκαιρίες για πολλά γκολ ακόμα, αλλά ο τερματοφύλακας τηε Ξάνθης κατέβασε τα ρολά.

Όπως και να 'χει πάντως, πήραμε το τριποντάκι σε ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε δεχτεί γκολ εκτός έδρας, σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο λόγω της προηγηθείσας βροχής και μειώσαμε τη διαφορά απ' το γαύρο στους 4 βαθμούς. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ' την ομάδα, αφού όλοι οι παίκτες πήγαν πάρα πολύ καλά και πιθανόν να κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια μας. Αυτό το ματς ήταν και το τελευταίο στην Τούμπα για το 2008.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 20/12/2008 στις Σέρρες. Οτιδήποτε λιγότερο από το διπλό θα είναι αποτυχία.


4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ωραίος ο Μπακαγιόκος !
Ο τέρμας της Ξάνθης παίδες ειναι ο καλύτερος και εχει ενα απο τα χμηλότερα συμβόλαια στη Σουπερλίγκα !

teo είπε...

Aν είναι αριστεροπόδαρος να τον πάρουμε και αυτόν!(τον τέρμα εννοώ)!tzonakos!

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ωραίος φέτος και όχι ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ!

tzonakos είπε...

Χαχαχαχα teo !
Καλό αυτο με τους αριστεροπόδαρους ¦)

Αμε γιατι να μην πάρουμε τον Γκσπούρνινγκχ ... θα τον φωνάζουμε ΣΠΟΥ γιατι αυτο το όνομα δεν παίζει !

exotrela είπε...

Η πιο καλή εμφάνιση φέτος και με απουσίες στον άξονα.Φάγαμε δυο σακούλες σπόρια από το άγχος,μήπως και γινόταν το ίδιο όπως με τον Αστέρα,αλλά το τρίποντο έκατσε λουκούμι....