Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Με συμμετοχή των οργανωμένων το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και Πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (Ερασιτέχνη) Κώστας Τσακίρης, αποφάσισε προ ημερών να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, σε ότι αφορά τη διοίκηση της ΠΑΕ και φυσικά της ποδοσφαιρικής ομάδας του ιστορικού σωματείου.
Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, με άσχημες εμφανίσεις, κόντρες μεταξύ των στελεχών, ίντριγκες και γενικά μία εικόνα που σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο. Έτσι ο Κώστας Τσακίρης αποφάσισε να ... «μπουκάρει» και να σαρώσει τα πάντα στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Απέλυσε τα υψηλόβαθμα στελέχη, που τυγχάνουν και προσωπικοί του φίλοι, ανέλαβε προσωπικά τη διοίκηση και όρισε Γενική Συνέλευση στις 29/12/2008 προκειμένου να ορισθεί το νέο Δ.Σ. των κυανέρυθρων.
Ενόψει αυτής της Γ.Σ. ο Κώστας Τσακίρης προέβη σε μία κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα. Έστειλε επιστολή στους συνδέσμους του Πανιωνίου και τους ζήτησε να ορίσουν από έναν εκπρόσωπο για το νέο Δ.Σ. δεσμευμένος να δεχθεί τον οποιονδήποτε του προτείνουν.
Έτσι το νέο Δ.Σ. θα έχει μέλη που θα προέρχονται από τους φιλάθλους. Ένας από τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύνδεσμο, τους «Πάνθηρες», ένας από τη «Λέσχη Φίλων Πανιωνίου» και ένας από τη νεοσύστατη κίνηση φίλων του Πανιωνίου «Ίωνες 1890». Μέχρι στιγμής τόσο η Λέσχη Φίλων όσο και οι Ίωνες απάντησαν θετικά, ενώ οι Πάνθηρες αναμένεται να απαντήσουν σήμερα ή αύριο.
Μένει να δούμε κατά πόσο το «πείραμα» του Κώστα Τσακίρη θα πετύχει. Οι προθέσεις του ισχυρού άνδρα των κυανέρυθρων πάντως είναι αγνές και όπως ο ίδιος έχει διευκρινίσει στους οπαδούς, η παρουσία των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ. δεν δεσμεύει τους συνδέσμους στη λειτουργία τους, την τυχόν κριτική που θα ασκούν και γενικότερα τη όλη παρέμβαση τους στα κοινά του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: