Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου...!
Χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά μετοχών...

Οσα πρέπει να ξέρετε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Μετά τη συνέντευξη τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη με κύριο σύνθημα το «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε οδηγίες χρήσης σχετικά με το πώς θα μπορούν να προμηθεύονται τις μετοχές οι ενδιαφερόμενοι, από πού αλλά και την τιμή τους. Επίσης δόθηκαν οδηγίες και για τους κατοίκους του εξωτερικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει ο υποψήφιος επενδυτής αναφέρονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράζεται από χθες:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση της 27-08-08 ύψους 22,350 εκατομμυρίων ευρώ.

Η διάθεση των νέων ονομαστικών μετοχών θα διαρκέσει έως τις 26-01-09. Η τιμή της μετοχής ανέρχεται σε 0,33333 ευρώ. Στη παρούσα αύξηση δεν υπάρχει ανώτατο όριο εγγραφής, ωστόσο οι επενδυτές θα υποχρεούνται να εγγράφονται για αριθμό μετοχών που είναι πολλαπλάσιος του τρία.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, καλούνται να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην Marfin-Egnatia Bank, με την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή τον λογαριασμό ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του επενδυτή»

(κλικ εδώ για να δείτε τα καταστήματα της Marfin-Egnatia σε όλη την Ελλάδα)

Οι κάτοικοι εξωτερικού

Για τους κατοίκους του εξωτερικού θα υπάρχει διαφορετική διαδικασία. Οσοι κατοικούν εκτός Ελλάδας θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν υπάλληλο της ΠΑΕ με ειδική εξουσιοδότηση, που θα υπάρχει στο site της ΠΑΕ, και στη συνέχεια θα θεωρηθεί στα τοπικά προξενεία. Στην συνέχεια θα γίνεται κατάθεση σε λογαριασμό της ΠΑΕ και όταν φτάνει η εξουσιοδότηση στα γραφεία θα ολοκληρώνεται η αγορά των μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: