Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Η τρέλα των δημοσκοπήσεων πάει... γήπεδο

Βροχή οι δημοσκοπήσεις για την πολιτική τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αλλά η μόδα των "σφυγμομετρήσεων" του κοινού δεν έμεινε μόνο στο χώρο της πολιτικής. Επεκτάθηκε και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Την τηλεφωνική έρευνα έκανε η GPO για λογαρισμό της εφημερίδας Ole (free press). Παραθέτω γρήγορα τα σημαντικότερα αποτελέσματα γιατί είναι και πολλά:

*Το 53,7% των ανδρών και το 46,3% των γυναικών(!) λένε ότι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο
Πολύ μικρή η διαφορά, εντύπωση μου κάνει...

*Το 75,9% των ερωτώμενων πιστεύουν ότι η διαιτησία είναι λίγο ή καθόλου αξιόπιστη
Σωωωωπα!







Ο Κοντρέρας πού είναι ρε παιδιά;


Λίγο η πεντάρα απέναντι στο δανέζικο μεγαθήριο, λίγο η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λίγο η αποθέωση από τις φυλλάδες, το τσίμπησε το 63% στην "παράσταση νίκης" ο γαύρος


*Στην Αθήνα κυριαρχεί ο Ολυμπιακός με 40,1% και ακολουθούν ο ΠΑΟ με 31,5%, η ΑΕΚ με 18,1% και ο ΠΑΟΚ με 3%

* Στη Θεσσαλονίκη κυριαρχεί ο ΠΑΟΚ με ποσοστό 52,7% και ακολουθούν ο Άρης με 18%, ο ΠΑΟ με 11% (!) και ο Ολυμπιακός με 6,8%. ΑΕΚ δηλώνει μόλις το 1,3%!

*Τέλος, στην ερώτηση «τι κόμμα ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές», εντύπωση προκάλεσε το ποσοστό του ΛΑ.ΟΣ το οποίο ψήφισαν ένα 25% των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και το 20% των οπαδών της ΑΕΚ... Στον Ολυμπιακό πρώτευσε το ΠΑΣΟΚ με 38,7%. Εντυπωσιακό και το γεγονός πως η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού, συγκεκριμένα το 31,1% ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Οσον αφορά στο ΚΚΕ, έχει τους περισσότερους ψηφοφόρους στον Ολυμπιακό σε ποσοστό 29,7%, αλλά ως πρώτο κόμμα το βρίσκουμε στον ΠΑΟΚ με 18,9%

Κάτι ήξερε ο cool Alexis...


*Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διήμερο 11-12/10 σε πανελλαδικό επίπεδο και σε δείγμα 1000 ατόμων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων με χρήση ερωτηματολογίου

Δείτε την έρευνα στο sport.gr

by Stepas

6 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Έλα ντε? Ο Κοντρέρας που είναι?

Μην μας καραφλιάζεις τώρα, το δανέζικο μεγαθήριο ποιό είναι?

Stepas είπε...

Φυσικά και μιλάω ειρωνικα για τον Ολυμπιακό Παναγιώτη. Θέλω να τονίσω στην ουσία ότι λίγο το σπρώξιμο από τις εφημερίδες που ανακάλυψαν ξαφνικά πόσο προπονηταράς είναι ο Βαλβέρδε, λίγο η πεντάρα σε μία αδύναμη ομάδα από τη Δανία που παρουσιάστηκε σαν θρίαμβος, λίγο η νίκη απέναντι σε μία μέτρια ΑΕΚ συνετέλεσαν στο να πιστεύει ο κόσμος ότι ο ΟΣΦΠ είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.

Panagiotis είπε...

σόρρυ ρε μπράδερ, δεν σε έπιασα ;ο)
Ως προς ελαφρυντικό μου, το διάβασα λίγο βιαστικά.

tzonakos είπε...

Ολυμπιακός και Πασόκος δεν μου κάθεται καθόλου καλά.

Stepas είπε...

@panagiotis: No problem αδερφέ!

@tzonakos: Γιατί; Εμένα μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Ίσως το μοναδικό εύρημα της έρευνας που, κατα τη γνώμη μου, αντιπροσωπεύει 100% την πραγματικότητα.

tzonakos είπε...

Nαι, αυτο ειναι ενα απο τα λάθη των Πασόκων.

Με το να ειναι κανεις Ολυμπιακός ειναι εξ αρχής λάθος. Δεν μετράει οτι άλλο και αν ειναι μετα απο αυτό.