Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Αίσχος κε Πηλαδάκη......


Αναρωτιέμαι από ποιον υποκινείται ο κος Πηλαδάκης και επιμένει τόσο για την υπόθεση του φιλικού του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό.Αναρωτιέμαι επίσης τι όφελος θα έχει η Super League αν τιμωρηθούνε οι δύο ομάδες.Επίσης αναρωτιέμαι που δεν παίρνει θέση για το διεθνές ξεφτιλήκι με τους επιστήμονες του λιμανιού που διέσυραν τετράκις το αθλητικό ιδεώδες της χώρας μας.



Πρώτον που δεν υποδέχτηκε κανείς στον Βενιζέλο την Κυπριακή αποστολή ενώ η φιλοξενία τους στην Μεγαλόνησο ήταν άψογη.




Δεύτερον που αρνήθηκαν να δώσουν το 5% των εισητηρίων που δικαιούται η Κυπριακή ομάδα και πήρε 1557 εισητήρια μετά από 2 εκκλήσεις στην UEFA.




Τρίτον οι τραμπουκισμοί στην Αττική οδό που ακινητοποίησαν 30 λεπτά την αποστολή της Ανόρθωσης.




Τέταρτον τα νταηλίκια στο γήπεδο Καράϊσκάκη πριν την καθορισμένη προπόνηση της Ανόρθωσης,με αποτέλεσμα την παραπομπή του οσφπ στην UEFA από τον Γάλλο παρατηρητή.....




Και που είναι όλοι αυτοί που αφρίζανε και αποκαλούσαν τους φιλάθλους του εν λόγω φιλικού γαϊδούρια και βάρβαρους,εεε?


Που είναι όλοι αυτοί που απορούσαν με τις διοικήσεις των ομάδων που δεν είχαν πάρει επίσημη θέση,εεε????


H μόνη ανακοίνωση που είδα εκ μέρους οσφπ ήταν να βοηθήσουνε οι επιστήμονες την ομάδα και το γήπεδο Καραϊσκάκη........




Μήπως επειδή είναι ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν πήρατε θέση κε Πηλαδάκη?????


Θα έπρεπε να ντρέπεστε τουλάχιστον εσείς,γιατί οι άθλιοι υποκινητές σας δεν έχουν ίχνος ντροπής και επιστρατεύουν κάθε μέσο,θεμιτό και αθέμιτο,για την επίτευξη των στόχων τους όπως CAS για πρωτάθλημα,εισαγγελείς για μεταγραφές,ακόμα και εντεταλμένους αστυνομικούς-συνοδούς αποστολής για προσωπικό όφελος.....




Όλη η Ελλάδα περιμένει να δει με τι θράσος θα συνεχίσετε την "έρευνα" για ένα φιλικό που δεν τελείωσε ποτέ και πόσο ακόμα θα κάνετε τα στραβά μάτια στα έκτροπα που μας ξεφτιλίζουν στους αγαπητούς σε όλους Κυπρίους.Αποδυκνείετε έμπρακτα ότι μάλλον και εσείς είστε εντεταλμένο όργανο στον προεδρικό θώκο της Σούπερ λίγδας,που λέει και ένας συντάκτης του τρίτου ματιού......




Ντροπή σας.......




ADIOS

6 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Οι ΠΑΕ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, τα έχουμε πει τόσες φορές. Στην Αγγλία η Θάτσερ τους έστρωσε εκείνους τους αγροίκους, όχι οι ομάδες.

Ο κάθε ένας μπορεί να κατακρίνει και να λέει τις παπαριές του, αυτό είναι πολύ εύκολο. Να δώσει μία σωστή γνώμη για το πως θα λυθεί το θέμα αυτό δεν γίνεται. Είναι λόγω βλακείας ή λόγω μαμακίας?

Αυτός ο "κύριος" πάει να τα κάνει τα πράγματα χειρότερα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Δηλαδή να γίνουν και άλλα συμβάντα, διότι δεν το έχουν σε τίποτα να σηκωθούν και να αποκλείσουν την Εθνική οδό, ή να αρχίσουν να σπάνε και να καίνε... Αχ, μαμώ το Κοκκαλιστάν μας...

takola είπε...

Να σταματήσουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Όλοι ίσοι ενώπιον του νόμου.
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ

tzonakos είπε...

Ο Πηλαδάκης αν δεν κάνω λάθος εχει να κάνει με την Σουπερλίγκα.
Αρα θεωρεί οτι αυτη μόνον τον αφορά.
Ωστόσο συμφωνώ με όλα οσα γράφει το άρθρο.
Η συμπεριφορά ηταν λάθος απέναντι στους Κύπριους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

O ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

NOVITO είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
NOVITO είπε...

http://www.imageshack.gr/view.php?file=arth9r59bw0pwmci8akz.jpg

Δε βλέπω το λόγο να γίνεται πλέον κουβέντα για το ματς στα Σέρρας. Όλα τα άλλα βρίσκονται στην φαντασία και στα όνειρα του Πηλαδάκη και των αφεντικών του, Που φαντασιώνονται οτι εδώ στον ΠΑΟΚ είναι οι κάφροι και όλοι αυτοί είναι πολιτισμένοι.

Θυμάμαι τον δημοσιογράφο της (Λ)ΕΡΑ Σπορ εκείνο το βράδυ που έλεγε ότι ήθελε για τα επεισόδια και όταν τον πήρε κάποιος ΠΑΟΚτσής τηλέφωνο και τον ρωτησε που τα ξέρεις αυτά, ήσουνα μέσα? απάντησε "όχι αλλά μου τα είπανε"!!!

Όσο για αυτούς που μιλάνε για γραφικούς και Μακεδόνομάχους... ας κοιτάξουν τα χάλια τους πρωτα σε αυτό το μπουρδέλο το πρωτάθλημα της Αθήνας και θα δούνε αμέσως ποιοι είναι οι γραφικοί.

Λάθος ανθρώπους βρήκατε να σεβαστείτε... αντε αφήστε τώρα που ο Πηλαδάκης θα φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Εγώ σας λέω ότι όλος ο κόσμος και όλη η Ευρώπη γελάει με το πρωτάθλημά τους και ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε θα γίνει σαν τα μούτρα τους.