Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ;

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα, για άλλη μια φορά.

Έρχεται η Ανόρθωση στην Αθήνα, την περιμένουν στο αεροδρόμιο διάφοροι αφιονισμένοι γάβροι, η Αστυνομία φυγαδεύει την αποστολή από... την πίσω πόρτα και τι κάνει; Συνοδεύει το πούλμαν της Ανόρθωσης μόνο με ένα περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα!! Αν είναι δυνατόν! Κάπου παρακάτω το πούλμαν πέφτει σε μπλόκο από μηχανάκια οπαδών του Θρύλου και ακινητοποιείται! Επί ώρα οι παίκτες της Ανόρθωσης παραμένουν παγιδευμένοι και κλειδαμπαρωμένοι μέσα στο πούλμαν, ακούγοντας όλο το υβρεολόγιο που προσφέρει η ελληνική γλώσσα, και προσευχόμενοι να μην αρχίσει η εκτόξευση από τίποτα... κοτρόνες στα παράθυρα. Μετά από κανα μισάωρο, κι αφού ο οδηγός έχει ήδη αρνηθεί να συνεχίσει κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, εμφανίζονται δυο διμοιρίες των ΜΑΤ για να συνοδεύσουν με ασφάλεια το πούλμαν στο ξενοδοχείο. Συλλήψεις εξυπακούεται ότι ΔΕΝ έγιναν. Αλίμονο!

Σήμερα ξεκινά η Ανόρθωση να πάει για προπόνηση στο... στόμα του λύκου, το Καραϊσκάκη. Η Αστυνομία το ξέρει πολύ καλά ότι ολόκληρο το γήπεδο είναι γεμάτο από φανατικούς με άγριες διαθέσεις. Και τι κάνει; Τίποτα! Ούτε καν ενημερώνει την ομάδα της Ανόρθωσης. Τους πάει στο γήπεδο και τους παρατάει σαν τα σκυλιά. Καμία προστασία! Επακολουθούν προπηλακισμοί, ύβρεις, απειλές. Ευτυχώς που ήταν εκεί ο γάλλος παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ και ίσως αποδοθεί κάποια δικαιοσύνη. Εκ των υστέρων, εννοείται.

Πραγματικά απορώ η Ελληνική Αστυνομία για ποιον δουλεύει. Για τον ελληνικό λαό και το καλό της Ελλάδας, ή για λογαριασμό του Ολυμπιακού; Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί άφησε έτσι εκτεθειμένη την ομάδα της Ανόρθωσης; Για να λάβει την "μεταχείριση" που της πρέπει προκειμένου να έχει την ανάλογη απόδοση απόψε; Τι θα συμβεί άραγε αν η Ανόρθωση διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση απόψε; Δεν θα φοβηθούν οι παίκτες για τη ζωή τους; Ιδιαίτερα όταν έχουν ήδη βιώσει την αδιαφορία της Ελληνικής Αστυνομίας;
Ευτυχώς που υπάρχει και ο "κουτόφραγκος", ο "αλλόδοξος", ο "εχθρός του ελληνισμού", ο γάλλος παρατηρητής. Μόνο αυτός εγγυάται όχι βέβαια την ομαλή διεξαγωγή, αλλά τη δικαιοσύνη στον αποψινό αγώνα. Γιατί αν περιμένουμε από τις ελληνικές αρχές, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ. Αυτή είναι η Ελλάδα...

Εγώ προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία στην Ανόρθωση, μια πολύ καλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα, που πήρε πριν δεκαπέντε μέρες μια σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού, και σήμερα καλείται να αποδείξει ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Μακάρι να προκριθεί, και μακάρι ο Ολυμπιακός να αρχίσει κάποια στιγμή να έχει τη συμπεριφορά που του αξίζει. Γιατί οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο...

takola

7 σχόλια:

zouk είπε...

Ηρθε ο καιρος να παιξει στο Ουεφα ο Ολυμπιακος.Για εκει ειναι αλλωστε.
Καλη επιτυχια στην Ανορθωση.

Panagiotis είπε...

Αν από το περιπολικό που συνόδευε το λεωφορείο έβγαιναν με τα πιστόλια και πιάναν δύο τρία από αυτά τα κωλόπαιδα και τα χώναν μέσα θα μιλάγαμε για τραμπουκισμό της αστυνομίας. Τα κανάλια θα παίρναν και θα δίναν.
Που έτσι έπρεπε να γίνει, να βγούν με πιστόλια τραβηγμένα γιατί εκείνη την ώρα οι "φίλαθλοι" απειλούσαν τις ζωές ανθρώπων. Και μην μου πείτε ότι το τραβάω, γιατί από τη στιγμή που ακινητοποιούν το λεωφορείο δεν ξέρεις αν έχουν πέτρες, αλυσίδες, ή καμιά μολότωφ. Η διάθεση είναι άκρως απειλητική, να μην περιμένουμε να σκοτώσουν κάποιον για να πάρουμε μέτρα. Υπάρχει και η πρόληψη λοιπόν. Το ερώτημα είναι... ποιός αρχηγός αστυνομίας έχει τα κάκαλα να δώσει τέτοιες διαταγές? Γαμώ το Κοκκαλιστάν μας... Σε όσους γνήσιους Γαύρους έχω μιλήσει, ντρέπονται για αυτά που γίνονται. Και δεν κάνω λόγο μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό. Είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου με την βία και τη μαλακία που υπάρχει.

takola είπε...

Παναγιώτη, μόλις είδα τα στιγμιότυπα από την είσοδο των 1600 ηρωικών οπαδών της Ανόρθωσης στο Καραϊσκάκη. Ομοβροντίες από πάσης φύσεως αντικείμενα- μερικά εκ των οποίων φονικά - εκτοξεύονταν εναντίον τους από αφιονισμένους και ανεξέλεγκτους οπαδούς του Ολυμπιακού και η Αστυνομία απλά κοιτούσε!
ΜΑ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
Όχι, δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας πολίτης που να εγκρίνει μια τέτοια κατάσταση. ΝΤΡΟΠΗ! Να γίνουν συλλήψεις ΤΩΡΑ!

tzonakos είπε...

Ελα ντε !
Ειναι πάνω και απο το Κράτος ο Ολυμπιακός ;
Κρίμα γιατι υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπάνε τον Ολυμπιακό πραγματικά και ντρέπονται για όσα συμβαίνουν.
Κρίμα ... πέφτει κι άλλο στις συνειδήσεις μας αυτος ο σύλλογος.
Μας δίνουν το δικαίωμα με την συμπεριφορά τους να λέμε οτι ΑΝΟΡΘΩΘΗΚΑΜΕΝ !

Panagiotis είπε...

Να τους πιάσουν, όχι μόνο αυτούς τους αληταράδες αλλά και εκείνους που πέταγαν πέτρες στις Σέρρες. Και όποιους κάνουν φασαρίες. Η βία δεν έχει θέση. Καταστρέφει το άθλημα.

Και για να αλλάξουμε λίγο το θέμα, μετά το τέλος του παιχνιδιού άκουσα και τις δηλώσεις του Τζώρτζεβιτς. Καλά τα είπε, αλλά γέλασα με την ψυχή μου όταν είπε "Δεν είμαι συνηθισμένος να τα βάζω με τους διαιτητές" και συνέχισε για κάτι καθυστερήσεις κτλ. Αυτό μας έλειπε να έχει και πρόβλημα με τους διαιτητές. Καλός παίχτης δεν μπορώ να πω, πολύ καλός μάλιστα, αλλά έπρεπε να βγαίνει σε κάθε δεύτερο παιχνίδι με δύο κίτρινες για θέατρο.

Καλό UEFA, αν περάσουν τον πρώτο γύρο, γιατί έτσι όπως έπαιξε ο Γαύρος στο πρώτο ημίχρονο ήταν για ντομάτες και γιαούρτια... Στο δεύτερο, κατάλαβαν ότι το αυγό τους είχε έρθει στον κώλο, αλλά ήταν αργά.

Μ' άρεσε ο τύπος του ΕΡΤ World που είπε ότι πέρασαν δύο Ελληνικές ομάδες στο Τσου Λου, η μία μιλά με Κυπριακή προφορα.

teo είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ..ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ...Ο ΤΖΟΛΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.........

squarelogic είπε...

Κοκκαλισταν φιλοι μου,Κοκκαλισταν...
Αφότου κι ο γνωστός "πολέμιος των νταβατζήδων...Μπαιρακτάρης" εμήδισε βρίσκοντας διαύλους συνεργασίας με τον Ακατανόμαστο 'Θείο" τι περιμένετε?
για αλλη μια φορά θα περιμένουμε εναν "κουτόφραγκο" να καθαρίσει τη βρώμα για πάρτη μας.
Βεβαια αν ο αξιωματικος της Αστυνομιας υπεύθυνος για την αποστολή της Ανόρθωσης είχε ήδη σταλεί προς απόλυση για την 'εξεπίτηδες αποτυχία"του να δούμε αν θα έσφιγγαν μερικοί πρωκτοί...